Ansata Cross – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Ansata Cross

Egyptisk kors er et andet navn for ansata-korset. Et sådant symbol er mystisk og helligt.

Dette kors består af en cirkel forbundet med et kors. Den ovale form symboliserer solen, den vandrette del repræsenterer det, der skal komme, og den lodrette del angiver solens vej. Dermed forstås det, at det længselsfulde kors henviser til det evige liv.

Der er også den fortolkning, at det ængstelige kors udgør en analogi til menneskekroppens opbygning, da cirklen er repræsenteret som hoved og resten, som krop og lemmer.

Ansata kors symbol

Ansata Cross Symbol

Ansata-korset, som også kaldes Ankh, symboliserer evighed, intelligens og forbindelsen mellem de levendes og de dødes verden.

Ansata-korset for egypterne

Ansata Cross For The Egyptians

Det ivrige kors, også kaldet Nilenøglen, menes at fungere som en nøgle til menneskekroppens begær. Sådanne fornemmelser henviser ikke kun til den fysiske sfære, men også til den følelsesmæssige sfære.

Det egyptiske kors, ud over at nivellere individet med selvet selv, renser al negativitet med hensyn til sex i kroppen.

Ankh-korset kan findes i malerier, tatoveringer og tøj. Udover over overdådighed er det fuld af betydninger.

Ansata-korset i kristendommen

Kristendommen havde en betydelig vækst i Egypten. På denne måde begyndte kristne at associere det angste kors med livet efter døden.

Stadig i dette perspektiv repræsenterer det egyptiske kors det løfte om liv, der blev givet i Jesu Kristi offer på korset.

Ansata kors i wicca religion

Ansata Cross In Wicca Religion

I Wicca-religionen ses ansata-korset som en slags amulet. Dette sker, fordi det ses som et symbol på beskyttelse og udødelighed. Desuden bruges det til at afvise dårlige følelser i ceremonier.

I heksetraditioner bruges ansata-korset som et symbol på velvære og i hekseritualer som et tegn på lykke.

Ansata-korset i okkultisme

Med hensyn til okkultisme og alkymi bruges ansata-korset til at symbolisere forandring.

Det er værd at tilføje, at Alternativforeningens symbol er en tilpasning af det ansatakorset, som har form som en nøgle og to små trin under. Symbolet bestod i at repræsentere den nøgle, der giver adgang til alle porte. I dette tilfælde er det nøglen til det alternative samfund.

Alternative Society er kendt som en af Paulo Coelhos og Raul Seixas’ hitsange. Den blev udgivet til medierne midt under militærdiktaturet i Brasilien og endte med at forårsage sangerens eksil i USA. Med afslutningen af eksilet blev Alternative Society opløst.

Ifølge Raul Seixas ville udarbejdelsen af informeret information om et sådant samfund skabe flere regler og ville gå stik imod målsætningerne.

Ansata Cross Tattoo

Da dette design har enkle former, kan det gøres i enhver størrelse og hvor som helst på kroppen, som f.eks. fingre, nakke, skulder, underarm, ryg og læg, for eksempel.

Oprindeligt blev tegningen lavet i sort og hvidt. Men hvis du ønsker det, kan du tilføje farver til din tatovering.

Det første skridt er at vælge med forsigtighed den professionelle, der skal forevige dette symbol på din hud. Når du lærer ham at kende, skal du observere, om han tager alle forholdsregler, såsom god asepsis, handsker og maske.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!