BETINGELSER FOR BRUG

Når du besøger dromme.org, accepterer du de vilkår og betingelser for brug, der er nævnt på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere eller revidere brugsbetingelserne til enhver tid ved at offentliggøre opdateringerne offentligt. Læs venligst omhyggeligt denne side for at se eventuelle ændringer i serviceaftalen, der kan påvirke dit forhold til dromme.org

Referencepunkt

‘dromme.org’ henviser til hele det personale og de partnere, som vi driver vores forretning med.

Oplysninger, vi indsamler

dromme.org indsamler aldrig oplysninger om dig uden først at have tilladelse, og som er givet af dig.

Indhold, objekter og intellektuelle ejendomsrettigheder

Alt indhold, alle genstande og andre relaterede materialer tilhører dream.site, medmindre vi angiver andet. Alt proprietært indhold er beskyttet af loven, bortset fra indhold, der udtrykkeligt tilhører tredjeparter, som handler om deres intellektuelle ejendomsret.

Vi er ikke ansvarlige for indhold, uddrag, fejl eller udeladelser, som du har lavet. Følgelig accepterer du, at alle oplysninger, som du har givet, er på dit ansvar. Indholdet og objekter, mærke og kopi må ikke kopieres, ændres, redigeres, reproduceres, spejles, flyttes, downloades eller distribueres/publiceres uden anmodning og efterfølgende skriftligt samtykke. Vi har ret til at opdatere eller fjerne indhold, nægte adgang eller afbryde brugen af webstedet uden varsel.

Varemærker og ophavsret

Oplysningerne på dette websted er ophavsretligt beskyttet af dromme.org, undtagen i tilfælde hvor billeder, applikationer eller tekst er dobbelt licenseret eller godkendt af tilknyttede selskaber eller leverandører.

Generel ansvarsfraskrivelse og ansvarserklæring

Det påtager sig ethvert ansvar for skader, der kan opstå som følge af brugen af dette websted. Alle produkter, tjenester, oplysninger og indhold gives til dig “som det er” uden nogen garanti.

dromme.org påtager sig intet ansvar for skader (herunder rest-, special-, følgeskader eller direkte skader), der kan opstå som følge af brugen af materialer, der leveres via webstedet, selv om dreams.site er blevet rådgivet eller informeret om potentielle risici.

Tredjepartsindhold, links, tilknytninger og shopping

Links til andre blogs, webspaces og/eller materialer, der findes på dream.site, leveres som en høflighed til vores brugere. dromme.org har ingen kontrol over disse websteder og materialer, oplysninger, varer eller tjenester, der er tilgængelige eller indeholdt på disse linkede websteder. Som sådan påtager vi os intet ansvar for dem. dromme.org garanterer ikke, at disse links er risikofri. Vi forbeholder os også retten til at opsige ethvert link til enhver tid.

301 redirect links er lavet i nogle affiliate links, så indholdet i disse links kan vises inde på webstedet, så de vil være i eksterne links fra sider på andre domæner. Disse omdirigeringer er lavet af hensyn til overvågning af besøget og ikke for at narre en bruger til at klikke på dem eller manipulere søgemaskinerne.

Som bruger af dream.site anerkender du, at nogle af linkene på dette websted vil omdirigere dig til andre websteder, og at templates-wordpress.com ikke er ansvarlig for problemer eller forvirring, der opstår ved at klikke på disse links.

Politik for kommentarer

Vi opfordrer til produktkommentarer og anbefalinger/vurderinger. Vi råder dig dog til at gennemgå det indhold, du ønsker at købe, og vi er ikke ansvarlige for tredjepartskommentarer på vores platform, der kan motivere dig til at købe eller anbefale.

Hvis du føler, at der mangler noget på denne side, kan du læse vores privatlivspolitik eller kontakte os direkte.

Videregivelse

Denne side indeholder eksterne links fra dream.site affilierede virksomheder, der kan resultere i en provision til dream.site, hvis du vælger at købe det nævnte produkt. Meningerne på disse sider er vores, og vi modtager ingen yderligere bonusser for positive anbefalinger.