Brækket Spejl – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Broken Mirror

Det er meget muligt, at du har hørt om den ældste, at det at knuse et spejl vil bringe dig syv års uheld. Faktisk er dette en af menneskehedens ældste myter, hvor mange historikere siger, at den opstod i det antikke Grækenland med historien om Narcissus, en dreng, der forelskede sig i sit eget billede, der spejlede sig i havet, og endte med at dø af svaghed, efter at have brugt dage på at prøve at kærtegne hende.

Drøm om ødelagt spejl

Andre historikere hævder, at denne myte opstod i Venedig, Italien, på et tidspunkt, hvor spejle var ekstremt dyre, og for at deres ansatte ikke skulle ødelægge spejlene, skabte butiksejerne denne idé om, at der ville være uheld.

Anyway, i drømmeuniverset er det ikke sådan. At drømme om et ødelagt spejl overrasker, fordi det har en meget fjern betydning af at være forbundet med uheld. Faktisk er betydningen af at drømme om et knust spejl ekstremt positiv, hvilket endnu en gang viser, hvordan drømmeverdenen fungerer på en mystisk måde.

Men det skal huskes, at betydningen af drømme med et knust spejl varierer meget fra situation til situation, og derfor skal vi holde fast i detaljerne om, hvad der skete i den drøm.

Drømme, der ser et knust spejl

Sees A Broken Mirror

Drømmer du, at du så et ødelagt spejl, er det en advarsel fra universet om, at der er nogen omkring dig, som bærer på negative eller sårede følelser over for dig. Så vær meget forsigtig! Tag ikke nogen forhastede eller hadefulde beslutninger, da den bedste måde er at tale og undskylde med den pågældende person.

Drømmen om at et spejl går i stykker

Når vi taler om at drømme om ødelagte spejle, opstår det samme spørgsmål: Hvad betyder det at knuse et spejl? Uheld? Ikke!

Faktisk er denne betydning tæt forbundet med den tro, som det gamle romanibefolkning bar med sig. Det indikerer, at når du knuser et spejl i drømmen, knuser du dårlige energier fra din fortid, energier, der ætsede dig indefra og forhindrede en lovende fremtid. Det viser, at du har brudt disse dårlige vibrationer, og som følge heraf er der opstået en ny vej i dit liv, og den er fuld af velstand og lykke! Nyd denne nye fase meget.

Drømmer om et knust spejl

Hvis du i drømmen ikke så, om det gik i stykker alene eller du ødelagde det, det vil sige, at du allerede fandt det ødelagt, indikerer dette, at du har en eller anden skadelig vane, og det gør dig meget dårligt!

Efter drømmen skal du reflektere over, hvilken vane det er, og bruge dine kræfter på at fjerne den! Denne drøm tjener som en advarsel, så tag ikke for lang tid om at stoppe denne vane, da drømmeuniverset måske ønsker at fortælle dig, at der vil være alvorlige konsekvenser, hvis der ikke handles.

Drømmer om spejl, der splintrer alene

Når man nu tydeligt ser spejlet gå i stykker alene, fremstår det som en advarsel om nogle konsekvenser for dit image. Denne drøm betyder, at nogen i din familie eller dit professionelle miljø ikke er tilfreds med nogle af dine holdninger, hvilket skaber et negativt billede af dig.

Så prøv at lægge mærke til, om nogen ikke kommer tæt på dig og laver nogle mærkelige samtaler om din holdning eller laver problemer i alt, hvad du gør. Hvis du identificerer situationen, skal du føle, tale, lytte og reflektere over, om den pågældende person har ret eller ej. Prøv altid ikke at blive rystet af kritik, men at forbedre dig.

Drømmer med revnet spejl

Cracked Mirror

Drømmer du om et sprækket spejl, indikerer det, at du føler et stort behov for at fjerne dårlige vaner, da det forstyrrer dit billede af dig selv.

Eksperter hævder, at denne drøm betyder, at du har et forvrænget billede af dig selv, som om du tvinger en blindhed til ikke at se sandheden på dit ansigt. At løbe væk fra virkeligheden vil få dig til at synke ned i din egen fantasi og opnå et tilbageslag som følge heraf. Vi ved, at vi ofte søger fantasier af frygt for at se virkeligheden i øjnene, men tag en dyb indånding, og hvis noget ikke tilfredsstiller dig, så spørg dig selv, hvordan du kan forbedre dig. Dette er udvikling!

Der er også en anden betydning, der siger, at det faktisk er et tegn på, at der er noget i dig, som ikke bliver accepteret godt af andre omkring dig. I dette tilfælde skal du forsøge at identificere, hvad det er, og overveje, om det faktisk ikke er de andre, der er problemet.

Drømmer om mange ødelagte spejle

Når du drømmer om mange ødelagte spejle, dvs. flere stykker spejle overalt hvor du ser hen, indikerer det, at der meget snart vil opstå slagsmål og uenigheder med kære. For bedre at forstå det kan du forestille dig, at hvert knust spejl omkring dig repræsenterer en vigtig person, som du har mistet på grund af et skænderi.

Derfor skal du efter denne drøm mentalisere positive energier og fred, for på den måde vil du have mere ro til at håndtere enhver situation, der kan generere en kamp. Husk også at du ikke skal være bange for at undskylde! Det er meget bedre at lade din vagt falde end at risikere at miste den person, der er en del af dig, ikke sandt?

Drømmer om brækket hånd spejl

Broken Hand Mirror

At drømme om et knækket håndspejl har en meget positiv betydning, da det symboliserer, at en meget positiv fase er på vej i dit liv, og det er helt relateret til dit professionelle miljø. Det vil sige, at alt det, som du har brugt en masse tid på at prøve at udarbejde og give din sved på panden, endelig vil virke, og denne mere komplicerede fase, som gav dig en masse udmattelse, vil bryde for altid!

Men universet er ikke så let, for det tester dig. Du skal virkelig ønske dette, og du må slet ikke tvivle på dit værd overhovedet, fordi der var en stor indsats, som du ved om det. Du har prøvet så hårdt for at komme hertil, undervurder ikke dig selv! Åbn dine arme og tag imod det, der retmæssigt er dit.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!