Chef – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Chef – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømme om chefen kan repræsentere en professionel gevinst og økonomisk succes, selv om drømmen ikke var meget behagelig som et argument, en kamp. Faktisk er der mange betydninger af drømme med chefen, og alt vil afhænge af den sindstilstand, du er i, og hvordan dine følelser er.

Mange mennesker tror, at drømme med chefen betyder noget dårligt, der kan ske med jobbet. Betydningen af at drømme med chefen er ikke forbundet med noget negativt eller dårligt varsel. Faktisk repræsenterer denne drøm for det meste det stik modsatte.

Drømme, der ser chefen

At drømme at du ser chefen er et incitament fra dit ubevidste, så du fortsætter med at hellige dig dit arbejde, dit firma og de opgaver, som chefen tildeler dig. Det ubevidste fortæller dig, at han er tilfreds med din præstation inden for arbejdet, og at du, hvis du fortsætter på denne måde, snart vil høste de frugter, du planter.

Prøv at tænke på denne drøm uden den stærke stereotype af chefen, men snarere som en coach, eller som det er på mode, en træner, der træner dig, så du f.eks. en dag skal overtage hans plads.

Bare pas på, at du ikke narrer dig selv med drømmen og ender med at slappe af eller sænke din vagt på arbejdet. Husk, at der er plads til dit arbejde og bør tages meget alvorligt. Arbejd hårdt, hav beslutsomhed, og denne drøm vil føre dig meget langt i din karriere.

Drøm, at du taler med chefen

Chef – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Drømmer du, at du taler med chefen, betyder det, at dine projekter vil blive godkendt, og at det vil give dig en masse prestige over for din chef og andre virksomhedsledere. Selve drømmen skal også analyseres i detaljer, i alle detaljer, men generelt skal du være parat til at føre dit projekt ud i livet.

Og det er netop det, som denne drøm kom for at advare dig om, at du vil få mere arbejde, for hvis du er ansvarlig for projektet, vil du helt sikkert blive opkrævet mere for det. Glem ikke, at det er forældrene, der skal tage sig af deres børn. Tag dig af projektet som et barn, med al den opmærksomhed, hengivenhed og kærlighed, og alt vil lykkes.

At falde i chefens nåde har to sider. Den første og bedste side er, at du vil kunne arbejde i et mere roligt miljø og uden mange ængstelige bekymringer om din jobstabilitet eller ej. På den anden side øges dit ansvar meget, fordi chefen har sat sin lid til dig. Derfor bør du gøre dit yderste for at opfylde forventningerne og ikke skuffe ham.

Drøm, at du får en opgave af din chef

Drømmer du, at du får en opgave af din chef, handler det ikke om arbejde, men om noget ansvar, som du vil modtage fra din familie eller venner. Chefen repræsenterer i dette tilfælde ikke andet end en overordnet, som om han var en far, der vil give dig et ansvar.

Det kan være noget meget simpelt, som at tage sig af en vens kæledyr, mens hun rejser, ligesom det kan være noget mere kompliceret, som at skulle tilbringe natten på hospitalet med en syg slægtning.

Den gode side af drømmen er, at den viser, at folk ser dig som en ansvarlig person, fordi de vil overlade et ansvar til dig. Prøv at udføre denne opgave med hele dit hjerte og al din styrke og beslutsomhed, og alt vil blive godt. Du er i stand til at modtage ansvar, hvad enten det er fra venner eller familie, ellers ville drømmen ikke vise sig for dig.

Drøm, at du skændes med chefen

Chef – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Denne drøm er helt bogstavelig. At drømme, at du skændes med din chef, er simpelthen at repræsentere forholdet mellem jer. Drømmen kan kun være en manifestation af din utilfredshed og tristhed på grund af dette problemfyldte forhold, du har. Faktisk er det bare en advarsel fra dit ubevidste om, at du ikke kan lide din chef. Intet du ikke allerede vidste, ikke sandt?

Det vigtigste spørgsmål drømmen må have er, om det virkelig er værd for dig at fortsætte i dette job eller i denne sektor. Er der ikke en mulighed for, at du bliver forflyttet for at få et bedre arbejdsmiljø? Ville det ikke være bedre for dig at lede efter et andet sted at arbejde? Selv fordi det kan være meget negativt for din vækst i virksomheden, hvis du ikke har et godt forhold til chefen.

Tag en samvittighedsprøve og se, hvad du kan gøre for at forbedre jeres forhold. Er det din præstation på arbejdet, der ikke behager chefen? Er det kun jer to, der ikke kan enes, eller er der andre, der også klager over ham? Analyser dit arbejdsliv og se, om du kan se dig selv arbejde i denne virksomhed om fem år. Hvis svaret er nej, ved du allerede, hvad du skal gøre.

Drøm, at du slutter fred med chefen

Denne drøm har heller ikke meget med chefen selv at gøre. At drømme, at du slutter fred med chefen betyder, at noget, som du for nylig har mistet lidt efter lidt, er ved at genetablere sig selv i dit liv. Dette i forhold til følelser. Med andre ord, følelsesmæssigt er du ved at nå balance igen.

Hvis dine forvirrede følelser er forbundet med dit professionelle liv, betyder det, at der vil komme gode tider. Måske vil du få den forfremmelse, som du søgte, eller du vil blive ansat i et nyt job. Udnyt øjeblikket til at give gas i din karriere.

Drøm, at du bliver rost af chefen

Drømmer du, at du bliver rost af din chef, betyder det, at dit ubevidste beder om professionel anerkendelse. Med andre ord ved du, at du gør et korrekt, nyttigt og meget godt stykke arbejde, men af en eller anden grund bliver du ikke anerkendt af din overordnede.

Så for at opfylde dette ønske projicerer det ubevidste i drømmen den ros, som du så meget forventer i det virkelige liv.

Spørgsmålet her er: Hvis du ved, at du gør et godt stykke arbejde, og du ikke bliver anerkendt, er det så værd at fortsætte i dette firma? Ville du ikke få en bedre karriere et sted, der værdsætter dig? Tænk over det.

Drøm, at du bliver fyret af din chef

Chef – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Alarm! Denne drøm med chefen har faktisk ikke en meget god mening. På en mere omfattende måde er drømmen om, at du bliver fyret af chefen, en arketype for gamle følelser og tanker, der fik dig til at lide, og som af en eller anden grund kommer tilbage til dit sind.

Det kan være noget fra den tidlige barndom, som du allerede havde glemt, det kan have været en afvisning af en kærlighed i ungdomsårene, det kan endda være afskedigelsen af et job, som du var meget glad for.

Det centrale spørgsmål i denne drøm er selvindsigt og identifikation af de udløsende faktorer, der fører dig til disse minder og tanker. Prøv at analysere dig selv, og du vil komme frem til et svar.

Drøm, at du er chefen

Denne drøm er intet andet end manifestationen af sit reelle ønske om at indtage en overlegen position i sit arbejde. Okay, det er ikke noget, der var i det ubevidste. Du har det meget velbevidst i dine tanker.

Pointen er: Hvad har du gjort for at opnå positioner i din karriere? Har du forberedt dig? Har du studeret? Har du været engageret? Denne forfremmelse afhænger kun af dig, uanset om det er i den virksomhed, du er i nu, eller i en anden.

Drømmer du om en ny chef?

Et tegn på nyt i dit liv, men ikke nødvendigvis i dit professionelle miljø. At drømme om en ny chef betyder, at der vil være en stor nyhed i dit liv, mere sandsynligt i dit personlige liv end i dit professionelle liv, og det vil være en god ting. Vent og se!

Giv os en god anmeldelse? 😀

Like it? Share with your friends!