Citron – Drømmenes betydning og symbolik

Drømme om citron kan have forskellige betydninger, gode eller dårlige, ligesom citron, en frugt, der deler meninger, hovedsagelig på grund af sin sure smag – på trods af at den giver en lækker juice! Betydningen af at drømme om citron kan være forbundet med positivitet, med den måde du ser livet på og gør det til en meget god ting, selv midt i modgang.

Drømmen om frugten kan også være forbundet med gode tider blandt din familie og venner samt overraskelser på arbejdet. Der er dog stadig den ejendommelighed, at citronen er ret sur, så dine drømme kan betyde dårlige mennesker omkring dig eller ting, der ikke er, hvad de ser ud til at være. Hold dig til de mest forskelligartede situationer!

Drømmer du, at du ser en citron

Drømmer du at du ser en citron kan det generelt betyde sundhed og livlighed; det er et tegn på at du vil få et livskraftigt liv. Derudover er det vigtigt at afklare aspekter af citronen, såsom farve, om den var sød eller sur osv., så fortolkningen er mere præcis.

Drømmer om grøn citron

Green Lemon

 

Hvis den citron, der dukkede op i din drøm, var grøn, tyder det på, at hvis nogen i din familie er syg, bør det hurtigt blive bedre. Den grønne citron betyder sundhed for dig og din familie.

Drøm at citronplante

Drømme om dyrkning er normalt forbundet med ægte venskaber og succes, hvad enten det er professionelt eller socialt, og det indikerer også, at du har en evne til at håndtere de mest problematiske situationer i relationer. Således drømmer du at en citronplante varsler godt og symboliserer frugtbarhed.

Drømmer du om at høste citron

Drømmer du, at du høster citron, indikerer en periode med stort held. Denne periode kan være ideel for dig til at placere væddemål, spil eller endda deltage i konkurrencer.

Drømmer om sur citron

Drømmer du om sur citron er et tegn på, at gode nyheder er på vej!
Nogle af disse nyheder er relateret til dit helbred, som er i perfekt stand. På dette tidspunkt er det altså vigtigt, at du fortsætter med at passe godt på din krop og dit sind, så dit helbred bliver bedre og bedre.

Hvis du i drømmen mærker den sure smag af citron, men du spiser noget andet, indikerer drømmen, at dit forhold skal ud af rutinen, ellers må det blive uinteressant. Hvad med at ændre lidt på tingene og foreslå nogle forskellige ture, eller måske endda krydre forholdet?

Drømmer du om sød citron

At drømme om sød citron er en advarsel! Det er vigtigt, at du begynder at være mere opmærksom på ting, mennesker og situationer, fordi de ofte ikke er, hvad de ser ud til at være.

Drømmer du om rådden citron

Drømmer du om rådden citron betyder, at der er rådne venskaber omkring dig! Disse falske venner har en tendens til at fremprovokere slagsmål og søger efter dig bare for at nyde noget.

Hvis nogen vises i din drøm, er advarslen mere direkte, fordi det er denne person, der skal forårsage problemer. Hvis ingen dukker op i drømmen, skal du være mere opmærksom på dine venskaber, den person, der er rådden midt i alle gode ting, har en tendens til at efterlade et spor!

Drøm, der presser citron

Squeeze Lemon

Hvis du i en drøm presser citroner, er advarslen til dig om at undgå diskussioner med din partner; dette skyldes, at diskussioner på dette tidspunkt har en tendens til at tage en meget større andel end forventet og forårsage sårede følelser. Undgå også situationer, hvor du ikke er komfortabel: hvis du ikke har lyst til at forlade huset, for eksempel, skal du ikke give efter for at gøre den anden glad, det kan være meget dårligt for dig.

Drømmer du er ved at suge citron

Drømmer du, at du sutter på en citron, har et dårligt varsel. Drømmen betyder, at du skal igennem en turbulent periode på grund af økonomiske vanskeligheder. Så på det tidspunkt skal du være forsigtig med pengene, spare når det er muligt for at reducere problemet til det maksimale.

Drømmer om citrontræ

Hvis du i din drøm ser et citrontræ, skal du være glad! Betydningen af citrontræet, uanset om det har frugt eller ej, er nye muligheder i livet! Du skal forfremmes på jobbet eller stå over for en uopnåelig mulighed, der bør ændre dit liv. Nyd øjeblikket.

Drømmer du om limonade?

Lemonade

At drømme om limonade har en god mening! Drømmen siger, at du skal have en god tid til sociale kredse, hvor din popularitet vil være stigende. Dette er det ideelle tidspunkt til at skabe nye kontakter og, hvem ved, få nye projekter sammen.

Drømmer du om gul citron

At drømme om gul citron betyder, at der snart skal komme gode nyheder! Denne drøm har noget at gøre med det ordsprog om at tage de citroner, som livet giver, og lave lemonade. Tag dig tid til at gøre livet sjovere og sjovere med dem, du elsker. Lige nu vil de mennesker, du holder mest af, dele den gode tid med dig.

5/5 - (1 vote)