Dæmoner – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Dæmoner – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om dæmoner kan være lidt skræmmende eller foruroligende. Men dens betydning er ikke altid negativ. Det kan repræsentere, at du snart vil være på en rejse, eller at du vil få en stor sejr på det professionelle område.

Betydningen af at drømme om dæmoner er knyttet til det faktum, at de kulturelt set repræsenterer det onde, idet de er en modpart til de gode ting, der findes i verden. Deres figur er det modsatte af englenes figur. Mens vi har engle, der beskytter og hjælper os, gør dæmoner en modsat “tjeneste”. De forsøger altid at lede os ind på mørkets vej.

På denne måde er vores mest negative side det, som det betyder at drømme om en dæmon. Det er netop vores mindre udviklede side og er forbundet med vores mest destruktive del. Selv om drømme er forbundet med noget mørkere, opstår de til gode og hjælper os med at slå alarm for en refleksion over denne side af os og starte en proces af selvindsigt. Nogle variationer af denne drøm inviterer os også til denne proces, og vi bør vide mere om dem.

Drøm, der ser en dæmon

Dæmoner – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

At drømme om en dæmon er ikke altid ensbetydende med noget dårligt. Hvis du drømmer, at du ser en dæmon, kan det være et tegn på, at du snart skal ud på en rejse. Dette skyldes, at billedet af dæmoner kan være forbundet med en vis luksus, og i dette tilfælde repræsenterer det en stor rejse.

Vi må ikke glemme, at dæmoner engang var engle, så de repræsenterer stadig noget stærkt, som kan være positivt. Desuden kan det være et tegn på en stor kommende sejr, det kan endda være en økonomisk sejr.

Drømmer du, at du taler med en dæmon

Når du taler med ham, kræver situationen en vis omhu. Ikke med dig selv, men med de mennesker, der er tæt på dig. At tale med en dæmon i din drøm kan indikere, at en person tæt på dig måske forsøger at udnytte dig.

Det der kan ske er, at du altid viser en masse god vilje over for andre og altid forsøger at gøre godt. Dette kan dog blive brugt af nogen til deres egen fordel. Så det er meget vigtigt, at du, når du har denne drøm, bliver mere og mere forbundet i dine relationer.

Det betyder ikke, at du skal holde op med at gøre godt for alle, men at du ikke skal lade dem udnytte dig på en negativ måde. Lad dem ikke såre dig og blive for det. At drømme, at du taler med en dæmon, er en advarsel. Ud fra dette skal du altid være meget forsigtig med, hvem du inkluderer i dine venskabskredse.

Drøm, at du løber væk fra en dæmon

Her er et af de gode eksempler på, hvordan drømme om dæmoner kan anspore til en søgen efter større selvforståelse. At løbe væk fra noget i en drøm er ret symbolsk, fordi det er det, der direkte afspejler vores virkelighed. Det kan betyde, at du undgår noget, eller endda at noget gør dig ondt, uden at du er klar over det. I dette tilfælde, når du løber fra en dæmon, skal du stoppe op og reflektere.

Drømmedæmoner genkendes som din personlige skygge. Hvis du løber fra en, så løber du fra din mest ubehagelige del. På grund af dette skal der foretages den nødvendige refleksion over dine fejltagelser. Således skal du tage et øjeblik til at bede om tilgivelse for dine fejl og søge at forbedre dig og løse konflikter.

Det vigtigste punkt her er at formå at se din mørkeste del i øjnene og lære at håndtere den. Drømmen kommer som en advarsel om at rette livets fejltagelser, så det er meget vigtigt at være opmærksom på den.

Drømmer du at du kæmper mod en dæmon

På samme måde som i den foregående drøm afspejler dæmonen her også noget, som vi har oplevet i vores liv. Kampen med den kan dog give mere end én fortolkning. En af dem er, at denne kamp er forbundet med nogle økonomiske vanskeligheder. Vi ved alle, hvor svært det er at håndtere manglen på penge, og hvordan det påvirker os. Derfor er kampen med en dæmon netop en afspejling af denne følelse, som den giver os, når vi går igennem denne vanskelighed.

En anden mulig fortolkning er, at et forræderi nærmer sig. I dette tilfælde er forræderiet ikke kun begrænset til et kærlighedsforhold, det kan også starte fra et venskab. Det er nødvendigt at holde forbindelsen til ethvert tegn på det i det virkelige liv, endnu mere fordi det, der kan ses som forræderi, måske ikke er andet end en misforståelse, en vis skuffelse over personen. Vær forsigtig med ikke at korsfæste nogen før tiden. Forsøg altid at løse disse konflikter på den bedste måde. Det er også vigtigt at håndtere dit indre selv på det tidspunkt.

Drøm om en dæmon i menneskelig form

Dæmoner – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

En af grundene til at en dæmon antager menneskelig form kan være at “bedrage” nogen som en form for forklædning. Så når man drømmer om det, undslipper betydningen ikke meget fra denne logik. Det kan være et tegn på, at der vil være en vis fristelse i dit liv, noget der synes almindeligt, men det er det ikke.

Denne fristelse forekommer normalt i seksuel forstand, og kan også forekomme på forskellige tidspunkter i dit liv. Det, der er værd at bemærke, er, at denne form for fristelse kan repræsentere en vanskelighed. Derfor er det en advarsel om, at du bør være opmærksom på livets fristelser for at undgå, at de bliver til en plage.

Drømmer du, at en dæmon kalder på dig

Her har vi endnu et drømmetilfælde, der kræver vores refleksion. At drømme, at en dæmon kalder dig, såvel som at flygte fra den, tilskynder til en søgen efter en assimilation af fejl og fejltagelser og kræver en søgen efter tilgivelse. Her ser vi, at vores negative side kalder på os. Han ønsker at vise sig og gøre sig bemærket. Med andre ord ønsker drømmen at vise os vores dårlige side, så vi kan observere vores fejl og dermed rette dem. Denne drøm er hovedsageligt forbundet med vores følelse af grådighed.

Når vi bliver opfordret til at gøre opmærksom på det, skal vi reflektere over denne form for holdning og frem for alt se os omkring. Det er nødvendigt at vide, at der ikke er nogen sår i andre mennesker for denne grådighed. Hvis de fejl, der er begået, virkelig sårer nogen, er det vigtigt at vide, hvordan man undskylder. Man bør altid søge tilgivelse, så det gør livet med ens nabo til noget behageligt igen. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er nok bare at bede om tilgivelse, man skal tage skridt til ikke at fortsætte med at begå de samme fejl.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!