Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om en elsket person kan være en konstant faktor i vores liv. Det skyldes, at vi bruger så meget tid på den elskede, at vores tanker søger at finde ham/hende selv i drømme. Ønsket om at være sammen, at vide, om han har det godt, at dele hans ideer, at bo tæt på gør, at vores forventninger vender sig mod ham.

Hvad betyder det at drømme om en elsket person?

Uanset hvor meget vi har vores daglige beskæftigelser og bekymringer, optager den elskede de små rum, vi efterlader i vores tanker. Men hvad det betyder at drømme om en elsket har forskellige fortolkninger, der bedre kan klarlægge visse spørgsmål, der i drømme syntes obskure for os.

Drømme om en elsket kan også have en variation, hvis vi tager hensyn til graden af engagement mellem parret. Således kan betydningen af at drømme om en elsket være mere eksplicit i nedenstående emner. Tjek det ud.

Drømmer du, at du ser den elskede person

At drømme, at du ser den person, du elsker, betyder dit ønske om at tilbringe mere tid sammen med den person, du elsker. Dit pulserende hjerte hviler ikke engang i sovetiden. Det er et tegn på, at du elsker denne person med overbevisning, men ikke holder op med at leve dit liv for at leve hans. Du skal kontrollere dine ønsker om konstant at være sammen med ham og tage dig mere af dine opgaver. I er trods alt to uafhængige individer.

Drøm, at du omfavner den person, du elsker

Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hvis du drømmer, at du krammer den person, du elsker, betyder det, at du har en følelse af, at du er ved at fjerne dig fra den pågældende person. Men kommer denne følelse ikke af, at I altid skændes om nyttesløse og alt for simple ting, som ikke fortjener at blive slidt op i forholdet? Tænk på det med hengivenhed.

Drømmer du om en elsket person, der kigger på dig

Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømmer du om en elsket person, der ser på dig, betyder det, at følelsen mellem jer er stærk, fast og ægte. Hvis de stirrer på dig, indikerer det en masse kærlighed involveret, så hvis de endnu ikke er relateret, er det tid til at tage en positiv holdning. Lad ikke dette øjeblik af begær, der er så betydningsfuldt for jer begge, gå forbi. Denne følelse fortjener at blive delt og levet godt.

Drøm, der kysser den person, du elsker

Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om at kysse den person, du elsker, betyder det, at du har en stor hengivenhed for hende. Det indikerer gode varsler, det indikerer stærke bånd mellem jer, det signalerer, at kærligheden er her for at blive. Dyrk dette forhold med al påskønnelse. Du fortjener at leve denne historie. Hvis du endnu ikke har denne person ved din side, er det et forvarsel om kærlighedens ankomst. Gode overraskelser venter på dig.

Drøm, at du taler med den person, du elsker

Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Drømmer du, at du taler med din elskede, betyder, at du styrker følelsen af kærlighed. Dine tanker og ønsker om at være tæt på den elskede bliver mere og mere sande. Jeres forhold vil være meget stærkt i fremtiden.

Drømmer du, at du har seksuelle relationer med den elskede

At drømme, at du har seksuelle relationer med din elskede betyder, at dine tanker er for fokuseret på denne person. Dette er ikke så positivt. Du har dit eget liv og kan ikke annullere dig selv i henhold til den person, du elsker. Prøv at kontrollere dine begær og berolige dit hjerte, og du vil se, at resultatet vil være et sundere og længerevarende forhold.

En anden betydning, som denne drøm også bringer, er, at du måske er ved at modtage et godt beløb. Vid, hvordan du skal nyde det.

Drøm, at du diskuterer med den person, du elsker

Drømmer du, at du diskuterer med din elskede betyder, at tingene ikke går så godt mellem jer. Diskussioner mellem par viser uvægerligt, at et eller andet aspekt af jeres forhold skal rystes. Prøv at have en produktiv samtale med din elskede, uden at komme ind i en ny uenighed. Rolighed og eftertænksomhed kan være nøglen til at forbedre denne stemning.

Drøm, at det er den elskedes fødselsdag

Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik 7

At drømme at det er den elskede persons fødselsdag betyder begyndelsen på en god fase af forståelse, planer og velstand. Fortsæt med at tale.

Drømme om at du er forsonet med din elskede person

At drømme, at du er forsonet med din elskede betyder gode varsler. Konflikter mellem par sker altid, men den vigtigste af disse muligheder er den måde, hvorpå irritationsmomenterne opløses. Forsoning i sig selv signalerer allerede en fremtid med større mulighed for et fast og sundt forhold. Gode ting er på vej. Udnyt dette positive tegn og gå beslutsomt fremad.

Drøm, at den elskede er sammen med en anden person

Drømmer du, at den person, du elsker, er sammen med en anden person, betyder det, at du måske har brug for at gennemgå dit forhold og også dine følelser over for den pågældende person. Udsigten til at miste den elskede er en af de bitreste følelser, man kan opleve. Du kan endda miste retningen i dit liv. Vær forsigtig, det er kun en drøm. Det du kan gøre er at tage denne drøm som en advarsel og tjekke, om noget er ved at komme ud af kontrol. Måske er en forglemmelse medvirkende til en rystelse i forholdet.

Drømmer du om en død elsket person

At drømme om en død elsket betyder i første omgang, at du skal berolige dine følelser og læse grundigt om hver enkelt betydning, som denne drøm kan medføre.

Det indikerer ikke præcist, at den elskede person vil dø i de kommende dage, tværtimod signalerer mange fortolkninger af drøm med død et langt liv. Måske er den følelse, der eksisterer mellem jer, måske ikke gensidig, og en af jer ved ikke, hvordan I skal håndtere denne situation.

Hvis der er en bestemt afstand mellem jer, så prøv at tilpasse jer. Ting går ikke altid efter vores ønsker. En anden kærlighed er måske på vej.

Hvis du stadig ikke er relateret til den elskede, signalerer det, at din kærlighed ikke bliver gengældt, og det bedste er, at du glemmer den person og forsøger at finde en person, der kan nære en ægte følelse for dig.

Eller det kan betyde, at den store konflikt, der plager dig i månedsvis, kan være med de dage talte. Der vil ske noget ganske gunstigt for en endelig løsning. Det er gode nyheder.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!