Den Elskede – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Loved One

At drømme om en elsket person kan være en konstant faktor i vores liv. Det skyldes, at vi bruger så meget tid på den elskede, at vores tankegang søger at finde ham selv i drømme. Ønsket om at være sammen, at vide, om han har det godt, at dele hans ideer, at leve meget tæt gør vores forventninger vendt mod ham.

Hvad betyder det at drømme om en elsket person?

Lige så meget som vi har vores daglige beskæftigelser og bekymringer, optager den elskede de små rum, vi efterlader i vores tanker. Men hvad det betyder at drømme om en elsket har flere fortolkninger, der bedre kan klarlægge visse spørgsmål, der i drømme syntes obskure for os.

Drømme med en elsket kan også have en variation, hvis vi tager hensyn til graden af engagement mellem parret. Således kan betydningen af at drømme om en elsket være mere eksplicit i nedenstående emner. Tjek.

Drøm du ser den elskede

Drømmer du, at du ser din elskede, betyder dit ønske om at tilbringe mere tid ved siden af den, du elsker. Dit bankende hjerte hviler ikke engang i søvne. Det er et tegn på, at du elsker denne person med overbevisning, men sørg alligevel for at leve dit liv for at leve hans. Du skal kontrollere dine ønsker om at være konstant sammen med ham og tage mere hånd om dine gøremål. I er trods alt to uafhængige individer.

Drøm, der omfavner den elskede

Hugs The Loved One

Drømmer du om at omfavne den elskede, betyder det, at du har følelsen af at flytte væk fra den pågældende person. Men kommer denne følelse ikke fra det faktum, at du altid falder ud på grund af nyttesløse og alt for simple ting, som ikke fortjener en pause i forholdet? Tænk på det med hengivenhed.

Drømmer du om en elsket person, der kigger på dig

Drømmer du om en elsket, der kigger på dig, betyder det, at følelsen mellem jer er stærk, fast og ægte. Hvis hun stirrer på dig, indikerer det en masse kærlighed involveret, så hvis de endnu ikke er relateret, er det tid til at tage en positiv holdning. Gå ikke forbi dette øjeblik med et så vigtigt ønske for jer begge. Denne følelse fortjener at blive delt og meget godt levet.

Drøm, der kysser den elskede

Kisses The Loved One

Drømmer du om at kysse din elskede betyder, at du har en stor hengivenhed for dem. Indikerer gode varsler, indikerer stærke bånd mellem jer, signalerer, at kærligheden er her for at blive. Dyrk dette forhold med al påskønnelse. Du fortjener at leve denne historie. Hvis du ikke allerede har denne person ved din side, er det et forvarsel om kærlighedens ankomst. Gode overraskelser venter på dig.

Drømmer du om at jagte med den elskede

Drømmer du at tale med din elskede betyder, at du styrker følelsen af kærlighed. Dine tanker og ønsker om at være sammen med den elskede er mere og mere sande. Jeres forhold vil være meget stærkt i fremtiden.

Drøm at du har seksuelle forhold med den elskede

Sexual Relations With The Loved One

Hvis du drømmer, at du har sex med din elskede, betyder det, at dine tanker er for fokuseret på den pågældende person. Det er ikke så positivt. Du har dit eget liv og kan ikke aflyse dig selv på grund af din elskede. Prøv at kontrollere dine begær og berolige dit hjerte, og du vil se, at resultatet heraf vil være et sundere og længerevarende forhold.

En anden betydning også, som denne drøm bringer, er, at du måske er ved at modtage et godt beløb. Vid, hvordan du skal nyde det.

Drømmer du at diskuterer med den elskede

At drømme at du diskuterer med din elskede betyder, at tingene ikke går så godt mellem jer. Diskussioner mellem par tyder uvægerligt på, at et eller andet aspekt af jeres forhold skal rystes. Prøv at have en produktiv samtale med din elskede, uden at falde i en ny misforståelse. Rolighed og eftertænksomhed kan være nøglen til at forbedre denne stemning.

Drømmer du, at det er den elskedes fødselsdag

At drømme at det er den elskedes fødselsdag betyder begyndelsen på en god fase med forståelser, planer og velstand. Fortsæt med at tale.

Drømmer at forsonet med den elskede

At drømme, at du er forsonet med den elskede betyder gode varsler. Konflikter mellem par sker altid, men den vigtigste af disse muligheder er den måde, hvorpå irritationsmomenter opløses. Forsoning alene signalerer allerede en fremtid med meremulighed for et fast og sundt forhold. Gode ting er på vej. Udnyt dette positive tegn og fortsæt med beslutsomhed.

Drømmer at elskede er sammen med en anden person

Drømmer du, at den elskede er sammen med en anden person, betyder det, at du måske har brug for at gennemgå dit forhold og også dine følelser over for den pågældende person. Udsigten til at miste den elskede er en af de bitreste følelser, man kan opleve. Du mister endda dit livs kurs. Vær forsigtig, det er kun en drøm. Det du kan gøre er at tage denne drøm som en advarsel og tjekke, om noget er ved at løbe løbsk. Måske er skødesløshed medvirkende til en rystelse i forholdet.

Drømmer du om en død elsket person

At drømme om en død elsket betyder først og fremmest, at du skal berolige dine følelser og læse grundigt om alle de betydninger, som denne drøm kan medføre.

Det indikerer ikke præcist, at den elskede vil dø i de kommende dage, tværtimod signalerer mange fortolkninger af at drømme om død et langt liv. Måske er den følelse, der eksisterer mellem jer, måske ikke gensidig, og den ene af de to er ikke klar over at håndtere denne situation.

Hvis der er en definitiv afstand mellem jer, så prøv at tilpasse jer. Tingene går ikke altid efter vores ønsker. En anden kærlighed kan være på vej.

Hvis du endnu ikke er relateret til den elskede, signalerer det, at din kærlighed ikke bliver gengældt, og det bedste er derfor, at du glemmer den person og forsøger at finde en person, der kan nære en ægte følelse for dig.

Eller det kan betyde, at den store konflikt, der plager dig i månedsvis, kan være talt op. Noget ganske gunstigt for en endelig løsning vil ske. Se det er gode nyheder.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!