Drukne – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Drukne - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om at drukne, betyder det, at du har brug for at være roligere i dit daglige liv. Du skal ikke fortvivle over begivenheder, men være mere rationel. Mange problemer løses let, når du stopper op for at trække vejret og tænker over den bedste måde at løse dem på.

En af de mest almindelige fobier for mennesker er vand. Vand er altid forbundet med styrke og eminence og er livets urelement. På den måde bærer drømme om at man drukner altid stærke betydninger. Drukning kan hovedsageligt indikere frygt og kvaler hos dem, der lider af det.

Vær opmærksom på mulige fortolkninger af drømme, der involverer drukning, tag et øjeblik for dig selv og prøv at forstå, hvad dit sind spørger.

Drøm at du ser nogen drukne

Vi kan ikke træffe beslutninger for andre mennesker. Nogle gange kan vi højst give råd og påvirke positive holdninger. Dette er et stort dilemma i alles liv. Du har sikkert en ven, som er på vej i den forkerte retning og ikke kan redde dig. Du ved ikke længere, hvad du skal gøre, fordi han ikke lytter til dig. Du skal ikke bebrejde dig selv så meget. Selv om du ønsker at redde alle, er der ting, som kun folk selv kan gøre.

Vær åben for at tage imod personen, hvis han virkelig begår en fejl, men insister ikke som om du kan træffe beslutningerne for ham. Det gælder også for familien og for forhold. Folk lærer kun af deres egne erfaringer, så tag ikke fra den anden det læringspotentiale, som han har. Undervurder ikke de mennesker, der er omkring dig, for de er i stand til at svømme alene – denne vægt er ikke din.

Drøm, at du er ved at drukne

Drukne - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hverdagen har sikkert ikke været let. Problemer har som regel en magnet, så familie, kærlighed og professionelle problemer tiltrækkes. Du føler, at alting kollapser på samme tid, så der er ingen søjler til at støtte.

Husk på, at hovedårsagen til en drukning er fortvivlelse. Nogle gange dør folk, der har alle forudsætninger for at svømme og overleve, fordi de glemmer, at de har forudsætninger. Det er ligegyldigt, hvor mange problemer der er, men hvordan de vil blive løst. Fokuser på det!

Drøm, at du overlever en drukning

Du er stærkere end den, der har gjort dig ondt. Dette er en sætning, der godt kan repræsentere betydningen af din drøm. At overleve en drukning viser, at selvom det, du har været igennem, er forfærdeligt, så er du her. At overleve dine værste dage og frygten for, at du ikke ville finde dig i det.

Selv med de mærker, som lidelserne giver, er det muligt at nå den næste dag og indse, at der stadig er liv og en ny mulighed for at gøre tingene anderledes. Tag ved lære af det, du har været igennem, og gør fremtiden til et bedre sted for dig at leve.

Drøm, at du bliver reddet fra en drukning

Drukne - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis du bliver reddet fra at drukne, gennemgår du sandsynligvis en kompliceret fase i dit liv. Det er normalt at forvente hjælp fra mennesker tæt på dig, når hverdagen præsenterer sig som vanskelig og urolig.

Denne drøm kan vise, at du har brug for hjælp, og der er ingen skam i at indrømme det. De stærkeste mennesker forstår at erkende deres svage øjeblikke, men hovedsageligt ved de også, at de er passagerer.

Tal med en god ven, spørg om råd, sig hvad der generer dig… Mennesker lever i et samfund, så de kan hjælpe hinanden. Hvis ikke, giver livet ingen mening.

Drømmen om at redde en person fra at drukne

Drukne - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Det er godt at hjælpe folk, men begræns dig selv til kun at hjælpe dem i ekstreme tilfælde. Du må ikke fjerne den fortjeneste, som de kan have! Vær omhyggelig med at beskytte folk omkring dig, men pas på med overdrivelser.

Drøm, at du bliver druknet af en person

Når du drømmer, at nogen forsøger at drukne dig, præsenterer den frygt, de har over for den pågældende person. Uanset om det er dit frieri, din familie eller dit arbejdsmiljø, kan der være noget galt. For de mest observerende og mistænksomme mennesker kan små holdninger forårsage usikkerhed. På grund af dette er det meget let at komme bagud.

Prøv at forstå årsagerne til denne drøm og især frygten bag din mistillid. Nogle mennesker giver dig grunde til at være mistænksom, men i de fleste tilfælde eksisterer usikkerhed kun i dit hoved. Lad være med at lave mirakuløse planer i troen på, at folk vil dolke dig i ryggen, for chancen for at dette sker er meget lille.

Prøv at løse problemer med andre mennesker snart, først da kan du hvile i fred uden frygt for fremtidige forræderier.

Drøm, at du drukner i en pool

Svømmebassiner er forbundet med sjov og gode øjeblikke af afslapning. Hvis dette for dig er synonymt med fortvivlelse, er det måske tid til at genoverveje dine prioriteter. Din krop ved, hvornår det er tid til at stoppe, og måske beder den om lidt fred og refleksion, så du ikke forvirrer de gode tider, du kan leve.

Vær opmærksom på livets små glæder, og forstå at adskille de professionelle fra fritidsstunderne. Tag ikke arbejdets problemer med hjem, og lad ikke din hverdag blive dækket af bureaukrati. Hav tid til dig selv og til de mennesker, der er omkring dig, ellers vil al den professionelle indsats ende med at være forgæves.

Drøm, at du drukner i havet

Drukne - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Havet er ensbetydende med påtvungethed og ubarmhjertighed. Det var i havet, at menneskehedens store opdagelser fandt sted, og det var i havet, at forfædrene oplevede de største opdagelseseventyr.

Det er også forbundet med det ukendte og skæbnen, så frygten for det nye kan få dig til at tro, at du vil blive nedsænket. Vær tålmodig, risikoen er altid til stede, og der er ingen flugtmulighed, men som man siger, har et roligt hav aldrig gjort en god sømand til en god sømand.

Drøm, at du drukner en person

Måske er der en ophobet vrede, der har brug for at komme ud. Pas på dårlige følelser, for de fører som regel ingen steder hen. Hvis du har problemer, der skal løses med nogen, skal du lede efter den mest afbalancerede og fornuftige måde. Dit ubevidste er ved at nå sin grænse, og det er på tide, at din mest rationelle side handler, før du drukner den anden i et hav af tåbeligheder.

Drømmer du om en ven/familie, der drukner

At beskytte de mennesker omkring dig er en meget gyldig holdning, men prøv ikke at overdrive i overbeskyttelse. Folk har brug for uafhængighed, og det er fundamentalt, at de kan løse deres egne problemer. Selv om dine intentioner er gode, vil du ikke kunne holde til evigt, så forstå, at du i andre menneskers liv er en medhjælper.

Tag vægten af dig af at tro, at du skal redde hele din familie og dine venner, og begynd at opmuntre dem mere til at løse deres egne problemer.

Drøm om flere mennesker, der drukner

Du er ikke verdens redningsmand. Selv om du forsøger at tage dette ansvar på dig selv, er du ikke i stand til at løse alle andres problemer. Måske gør du mere for andre end for dit eget liv, og derfor føler du, at du ikke tager dig af det. Hvis alle kan svømme for sig selv, vil tingene flyde godt.

Drømmer du om baby/barn der drukner

Dette er en mere almindelig drøm for dem, der har små børn omkring sig. Voksne har en tendens til at tænke, at der altid vil ske noget dårligt med de små, så denne frygt har konsekvenser for drømmene. Gør hvad du kan for at opretholde en sund rutine for de små og forstå, at din forsigtighed er nok til at undgå alvorlige ulykker.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!