Ed – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Oath

At drømme om eden betyder faktisk det modsatte af virkeligheden. En ed har allerede gennemgået sine perioder af betydning i historien og på forskellige stadier i samfundet.

Hvad betyder det at drømme om en ed?

Så meget, at de fleste folkeslag og kulturer så et brud på eden som noget ekstremt negativt. Desuden var der straffe for dem, der ikke overholdt det, der var blevet svoret, men det hele afhang af det kulturelle spørgsmål og tiden.

Eder er en måde at bekræfte og love noget før eller om noget på. Generelt synes sådanne eder at være forbundet med ting af moralsk værdi for samfundet, men dette kan være ret tvivlsomt, ikke sandt?

En anden detalje er, at eden altid har været forbundet med kirken eller den åndelige side af et samfund, hvor folk gør brug af det guddommelige bånd, som de hævder at have takket være deres egen gud eller religion, for at give troværdighed til enhver ed.

Sværgedrømme henviser til en bekymring, som du har for at indgå en forpligtelse, som du næppe vil være i stand til at opfylde, og at dette kan kompromittere din fremtid.

Derudover kan drømme om en ed betyde, at en stilling vil blive din.

Du skal dog huske, at det, det betyder at drømme om en ed i din situation, måske ikke har den samme fortolkning, da visse detaljer fuldstændig ændrer betydningen.

Se betydningen af at drømme om eden i forskellige sammenhænge.

Drømmer du, at du er i eden

You Are In The Oath

At blive taget i ed eller endda deltage i en ed signalerer, at du har lyst til at afsløre dine hemmeligheder for andre mennesker, men denne drøm indikerer en klar advarsel: du må ikke fortælle dem til nogen.

Årsagen? Der er en person, der er på udkig efter dine oplysninger og kan bruge dem mod dig og endda overgå, afhængigt af omfanget af dit liv, at dette sker.

Drømmer, der aflægger en ed

At drømme at du tager en ed kan være en meget nysgerrig slags drøm, så det er interessant at vide, hvad det betyder: Det repræsenterer, at du er tro mod dig selv, det vil sige, at du ikke er den slags person, der selv-saboterer eller som ikke er i stand til at se, hvad du skal gøre eller erobre.

Du har en sådan beslutsomhed, at du forstår, hvor meget dine handlinger og ideer, følelser og ønsker samt din vilje er grundlæggende for at komme videre.

Derfor matcher drømmen om at du aflægger en ed netop dette: at du ikke er villig til at kaste dig ud i noget, som ikke er det, du virkelig ønsker.

Hvis du i drømmen kræver en ed, skal du vide, at fortolkningen vedrører nogle af dine interesser og gør opmærksom på dine bekymringer, mistanker og usikkerhed over for en anden person, hvilket indikerer, at du ikke stoler på dem.

En anden betydning for en sådan drøm er, at du har sigtet efter ting, som du endelig vil opnå, især på det sociale eller professionelle område, dvs. du vil sandsynligvis erobre stillinger, hvilket kan indikere, at det er et godt tidspunkt for dig at investere mere i endelig at vinde den ønskede forfremmelse.

Drøm du ser en person tage en ed

I drømme hvor du ser nogen tage en ed, skal du være opmærksom på dårlige nyheder: de kan være forbundet med en fjern ven. Så tippet er, at du er forberedt på at modtage det uventede.

At se en gruppe mennesker tage en ed er også en advarsel, men det er mere forbundet med behovet for at du passer på dine hemmeligheder, du ved trods alt aldrig, hvornår tilliden mellem dig og dine venner kan ende med at bryde og komme ud af kontrol.

Nu er det at se et barn tage en ed et symbol på fred i hjemmet.

Drøm, at du nægter at aflægge en ed

Denne drøm viser, at du endelig vil få store og positive ændringer i dit liv snart, men husk: det er vigtigt, at du ved, hvordan du skal have holdning og forstå, hvornår du skal handle, så alting sker, forvent trods alt ikke, at tingene sker af sig selv.

Denne holdning, hvor du nægter at tage nogen form for ed, definerer, hvor stærk og altid meget beslutsom du er.

Drøm, der bryder en ed

At bryde en ed eller et løfte er ikke en meget passende handling, hvilket går imod mange kulturer, der mener, at dette har negative konsekvenser.

I dette tilfælde, i drømme, kommer det at bryde en ed (eller bare ignorere den) også med en dårlig symbolik, fordi det indikerer sorg og anger, men også at du vil gå igennem en dårlig tid i den professionelle sfære af dit liv, hvor dine forhandlinger vil gå igennem en periode med turbulens, hvis konsekvenser vil være alvorlige for dit personlige og professionelle liv.

Alligevel signalerer drømme, der bryder en ed, din konformisme og selve den manglende evne du har til at holde dig i overensstemmelse med dine idealer.

Drømmer at sværge ed på kirken

Oath On The Church

Kirken optræder i en drøm i al sin symbolik, og det er alt for tydeligt.

I drømme, hvor du aflægger ed i kirken, er der en symbolik relateret til en forpligtelse og beslutsomhed, du har til at udføre de planer, der leder dig endnu tættere på dine mål og drømme.

Denne drøm er ret bundet med din egen tro og i din tro, for på samme måde som du bærer denne energi, ser du behovet for at hjælpe andre og handle, så verden bliver et bedre sted ud fra tanken om, at der er et højere væsen.

Drømmen med ed i kirken værdsætter dog vigtigheden af kærlighedens sprog, fordi det er ansvarlig for virkelig at forbinde folk og muliggøre lykke i enhver mulighed.

Drømmer du, at du lytter til en ed

At høre en drømmeed betyder, at du måske har glemt noget, et emne eller en presserende situation, så det er en indikation på, at du skal være mere opmærksom på det.

Denne drøm betegner også, at nogen måske har brug for din hjælp, uden at kende omstændighederne, og det er vigtigt, at du beskytter denne person.

Drøm om kærlighedsløfte

Oath Of Love

En kærlighedsløfte er noget meget symbolsk, ikke sandt? Hvis du i en drøm lytter til eller modtager kærlighedsefterladenskaber, er det et tegn eller en advarsel til dig om at være mere forsigtig med den person, du er i forbindelse med.

Drømmekærlighedsseden signalerer også, at du kan tilbyde mere af dig selv til din elskede, fordi du er gået glip af nogle vigtige øjeblikke, der er betydningsfulde for begges liv.

Drøm om at sværge på falsk

Falsk svovl i en drøm er en vigtig advarsel: Der er meget falskhed omkring dig, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvem der altid er tæt på dig, og hvilke af disse personer der kun er sammen med dig, når du har det godt, eller når de har brug for noget.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!