Fængsel – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Jail

At drømme om fængsel betyder noget relateret til følelsen af at være fanget. Det er således almindeligt at fortolke, at der er en følelse af at være kvalt eller undertrykt efter at have drømt om fængsel.

Hvad betyder det at drømme om fængsel?

Mange situationer i dit liv fører dig til dette, og det er vigtigt, at du søger efter måder at håndtere dette problem på. Derfor er betydningen af at drømme om fængsel relateret til en advarsel, som din underbevidsthed forsøger at videregive, så du forsøger at frigøre dig fra de bånd, der fanger dig og forhindrer dig i at nyde livet.

Men på trods af denne generelle mening bør det bemærkes, at drømme normalt præsenterer mange variationer, der kan repræsentere forskellige fortolkninger, der kan gives. For bedre at forstå, hvad det betyder at drømme om fængsel, kan det derfor være interessant at vide mere om de forskellige muligheder, som dine drømme kan tilbyde.

Drøm du ser en kæde

See A Chain

Generelt er drømme om at se en kæde forbundet med følelsen af fængsel. Der er noget, der generer dig i et eller andet aspekt af dit liv, f.eks. dit arbejdsmiljø, dit forhold eller hvordan du har haft det i dit liv. Derfor er du blevet påvirket af dette, og her kommer følelsen af kvælning, hvor du finder dig selv uden nogen vej ud.

Derudover kan drømmen være forbundet med følelsen af skyld og selvstraf. Du forstår altså, at du har begået nogle fejl og synes, at du skal betale for det. Søg efter en måde at reparere den forvoldte skade på, så du kan komme videre uden at hæfte dig alt for meget ved fortidens fejltagelser, og først da vil du finde dig selv fri af denne arrest.

Drømmer du, at du er i kæden

At være i fængsel i en drøm kan være forbundet med følelsen af at elske uden at blive gengældt. Derfor føler du dig lidt fastlåst i denne virkelighed, i betragtning af at der er en reel indvirkning på dit liv. Derudover kan det betyde, at du er blevet stærkt anklaget, især af dig selv. Denne type situation kan være lidt kvælende, fordi det er meget svært at vise udvikling, når vi er mål for konstant kritik. Prøv derfor at bevæge dig væk fra denne type situation og forvalte den kritik, du retter mod dig selv.

Drømmer du om familien i kæden

Hvis nogen i din familie er i fængsel, kan det betyde noget om forholdet mellem jer. Det er muligt, at du har noget ondt med personen, og det påvirker deres følelser. Derfor er det vigtigt, at du forstår betydningen af denne drøm, fordi det er en advarsel til dig om at overvinde denne situation, fordi det kun vil generere mere ubehag.

På den anden side kan det være, at du føler dig kvalt af den pågældende person, uden den rette frihed til at opføre dig på den måde, som du synes er rigtig. På denne måde kan det være interessant, at du forsøger at løse disse problemer ved at tale med hende, altid med den nødvendige modenhed og ro. Sådan bør vi behandle andre, for vi vil helt sikkert gerne behandles respektfuldt, især inden for vores familie.

Drømmer om ven i kæden

At drømme om en ven i fængsel kan betyde, at den, der er i fængsel, har stor betydning i sit liv. Betydningen kan virke lidt fjernt fra det, som drømmen kan vise, men det er en indikation af, at den pågældende person er villig til at gøre alt for dig.

Dette kammeratskab er vigtigt, da det også kan være et tegn på, at du snart får brug for det. De dårlige faser vil altid gå over, og at have venner, der hjælper i disse øjeblikke, er altid noget ganske positivt i vores liv, så vær taknemmelig over for dem alle.

Drømmer om ukendt i kæden

At drømme om en fremmed i fængsel kan indikere, at du er bange for at blive som ham. Dette mærke af upersonlighed giver os plads til at sætte os i den pågældende persons sko, og det er netop det princip, som denne drøm bærer.

Du har haft store vanskeligheder med at udtrykke dig selv, og det gør dig mere og mere fastlåst. Således bliver deres frygt mere og mere reel. På grund af dette er det vigtigt, at du leder efter en måde at få det bedre med dig selv på. Først da vil du kunne overvinde denne vanskelighed og være i stand til at lægge denne frygt for at miste friheden bag dig.

Drømmer om mand i kæden

Husband In The Chain

At drømme om sin mand i fængsel er noget, der bekymrer hende meget om den måde, deres forhold foregår på. Denne drøm kan betyde, at du har følt dig overvældet, uanset hvor meget du ikke er klar over det.

Hans opførsel bremser dig i forholdet og får dig endda til at miste noget af din personlighed. Så prøv at pålægge dig selv lidt mere, så du ikke mister din stemme. Forhold fungerer kun, når de to føler sig frie indeni det, ellers er det bedre at slippe af med forholdet.

Drømmer du, at du vil besøge en person i kæden

At besøge en person i fængsel i en drøm kan indikere en vis underkastelse over for en person, der gør dig ondt, uanset hvor bevidst du er om det. Så meget som personen gør, er du altid villig til at acceptere dem tilbage og tilgive dem.

I dit tilfælde er det måske ikke ledsageren, men enhver, der har forvoldt dig skade. Du har en godhedsånd, men du kan ikke tillade, at du bliver behandlet på den måde. Derfor er det op til dig at sætte grænser for, hvad du accepterer, og ikke lade dig gøre til kat og sko af nogen.

Drømmer du om, at nogen forlader kæden

At se nogen komme ud af fængslet i drømmen kan betyde, at du frygter, at en person, der allerede har gjort dig noget ondt, vender tilbage. Det er normalt at have usikkerhed og endda mistillid med denne persons holdninger, men det er vigtigt at tænke på, at fængslet er et sted, hvor folk kommer til at betale for at have begået fejl, og dette kan være sket.

Så vær forberedt på at byde velkommen tilbage, men pas på ikke at blive overrasket, det er ikke alle, der lærer af dine fejl, og det er ikke dig, der skal betale for det igen.

Drømme der flygter fra kæden

Flees From The Chain

Du føler, at der er noget, der kvæler dig, men der er en masse indre energi, der tvinger dig til at handle. Derfor indikerer drømmen om, at du flygter fra et fængsel, at du ønsker at slippe af med noget, der generer dig. Så det er det rigtige tidspunkt at handle og afværge det, der volder dig problemer. Ofte har vi ikke kræfter til at handle, så når vi er villige, skal vi udnytte øjeblikket.

Drømmer du om en fuld kæde

Hvis drømmen om en kæde allerede indikerer en følelse af kvælning, så forestil dig en overfyldt kæde. Derfor udtrykker denne drøm en endnu større trang til at finde sig selv i en mere behagelig situation. Dette kan betyde, at du har været udsat for fare og skal være mere opmærksom fra nu af.

Drømmer om tom kæde

På den anden side kan det at støde på en tom kæde være et symbol på, at du står over for problemer, men at du føler dig lidt isoleret med dem. Så dette er et øjeblik til eftertanke, især for at gennemgå, hvem du skal stole på eller ej.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!