Fætter – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Cousin

At drømme om fætter betyder glade øjeblikke, sjov og spøg og skæmt. Det er relateret til familieproblemer.

Hvad betyder det at drømme fætter?

Denne henvisning kan både pege på fortiden, som er barndommen, hvor familien normalt er mere til stede i de fleste menneskers liv, og på nutiden, hvilket indikerer begivenheder, gode eller dårlige, der er ved at ske. Det er nødvendigt for den person, der drømte om at være mere opmærksom på sin familie eller at løse eksisterende konflikter.

Tænk over det: ofte minder fætterdrømme os om vores barndom, og det er almindeligt, at vi havde gode tider med vores fætre og kusiner, da de var mere til stede i vores liv – dette selvfølgelig, hvis deres livshistorie med dem var god. Med tiden er det meget sandsynligt, at du er flyttet væk, med eller uden lidelse.

Og nu kan denne drøm også betyde, at du gerne vil tilbage til at leve et øjeblik som dem, du levede dengang, hvilket kan indikere, at du har brug for mere hengivenhed og velkomst, nogen at tale med, at glemme lidt af din travle hverdag for at slappe af og være mere opmærksom på dig.

Her kan man også tænke på en dybere psykologisk fornuft: Godt eller dårligt, hans familie var hans første middel til socialisering, som begyndte at ske i de tidlige år af hans barndom. Det betyder, at den også symbolsk kan betragtes som sit dybeste selv, som vi ofte glemmer, når vi forlader hjemmet og fordyber os i det urolige voksenliv. Den fætter, der dukkede op i en drøm, kan symbolisere glemte aspekter af hans dybeste psyke.

Drøm du ser din fætter eller kusine

You See Your Cousin

Fætteren i denne drøm symboliserer et aspekt af din personlighed, som du ikke kender, og som du derfor har brug for at kende. Men, rolig nu! Du behøver ikke nødvendigvis at tro, at det er noget negativt; det kan f.eks. være, at du har en evne, som du fuldstændig ignorerer. I virkeligheden er betydningen meget bredere end det: Du har brug for at investere mere i selvviden, så du en dag kan acceptere dig selv fuldt ud. Det er interessant at tænke på at gå i terapi.

Interessant nok kan denne drøm også betyde det modsatte: en advarsel til dig om at være mere opmærksom på de mennesker omkring dig, fordi en af dem ikke helt er, hvad den ser ud til at være!

Drøm konverserer med fætter eller kusine

Dette betyder, at du snart vil modtage nyheder fra din familie. De kan lyde gode eller dårlige, afhængigt af hvordan dit forhold til dem er. Men husk to ting:

Prøv ikke at fortvivle, for det er altid muligt at tage noget læring ud af problemerne;
Målet for dem, der elsker, er at leve harmonisk med deres kære. Hvis der er kærlighed i din familie, vil det derfor være lettere at løse konflikter, selv dem, der har eksisteret i lang tid.

Drøm, der omfavner fætteren

Hugs The Cousin

I modsætning til hvad det ser ud til, er det ikke godt: at kramme slægtninge generelt indikerer uenigheder eller sygdomme i familien.

Drømmer at diskuterer med fætter og kusine

Dette betyder, at dit liv vil gennemgå meget betydelige ændringer, som vil nå mange områder på samme tid – det vil sige, at det kan være indvielsen af en ny cyklus, der nærmer sig.

Men pas på: Hvis du er meget vred på noget eller nogen, vil det være denne følelse, der er ansvarlig for alle disse ændringer.

En anden vigtig følelse er, at du skal passe på forholdet til den fætter du optrådte skændes med, det ville være bedre at se, om I stadig er i stand til at løse jeres konflikter og leve i fred, i det mindste.

Drømmer, at det er ignoreret af fætteren

Det har samme betydning som den manglende selvindsigt at drømme, at du ser din fætter eller kusine.

At drømme om en anden persons fætter eller kusine

Forbered dig på en tid med stor turbulens i dit liv, som vil få dig til at miste dit temperament, hvilket vil forårsage dig kvaler. Selv om det er svært, så tænk på disse øjeblikke om at tage noget læring fra negative oplevelser!

Drøm, der kalder til fætter eller kusine

Denne drøm er noget tvetydig. En af sanserne er den længsel, du føler efter den fætter, du så, mens du sov, og i forlængelse heraf måske efter din familie og dine venner, hvilket indikerer, at du skal holde kontakten med disse mennesker og søge efter dem fra tid til anden.

Den anden, mere almindelige, er, at du har konflikter, som du har brug for at løse, enten med denne fætter, der viste sig for dig, eller med din familie. Den gode nyhed er, at når denne drøm opstår, har disse problemer allerede mistet meget af den betydning, de engang havde for dig, dvs. “støvet har lagt sig”, og tendensen er, at du kan klare dem med mindre besvær.

Prøv først og fremmest at slippe af med tanker som “det var hans skyld”, for hvis initiativet til at ringe i drømmen var dit, fortæller det ubevidste dig noget andet. Det er meget sandsynligt, at du gjorde noget uden at tænke på konsekvenserne og dermed sårede andre mennesker. Så, og uanset hvor ondt det gør i egoet, så sæt dig i den andens sted for at forstå, hvordan han følte, og gør det rigtige uden forsinkelse.

Og uanset hvem der har skylden, skal der mindst to personer til at slås for at et slagsmål kan finde sted, ikke sandt?

Drømmer om død fætter eller kusine

Det symboliserer, at du er meget skuffet over noget eller nogen i det nuværende øjeblik, eller endda at du tror, at dit liv er håbløst, at du er helt galt på den. Først og fremmest skal du indrømme modløshed, det er normalt at ske.

Kontroller derefter, om der med disse problemer ikke kom nogen ny læring eller styrke til at komme videre – hvis ikke, er det et problem. Men prøv i den forbindelse at forsøge ikke at blive forurenet af den pessimisme, som du er nedsænket i. Det er meget sandsynligt, at du også her har brug for terapi.

Interessant nok kan denne drøm dog også have en positiv betydning: Hvis den gentager sig mange gange, er det et tegn på graviditet i familien!

Drømmer at skændes med fætter eller kusine

Fights With The Cousin

Generelt er det den samme følelse af at drømme om at diskutere med fætter eller kusine.

Men hvis denne kamp omfattede dig at ramme dig, skal du vide, at din familie går gennem alvorlige problemer, så du skal komme tættere på dem for at hjælpe dem. Disse problemer kan være forårsaget af gamle uløste problemer med dem, så i første omgang er det nødvendigt at lægge alt på rene tallerkner, også for at I kan komme tættere på hinanden og hjælpe hinanden.

Når dette er tilfældet, fungerer denne drøm som regel som en advarsel mod egoet, som af stolthed forhindrer folk i at sætte sig ned for at løse deres problemer ved at tale sammen.

Drømmer at relateret en dejlig til fætter eller kusine

Dette kan betragtes som det modsatte af at se kusinen og blive ignoreret af ham. Det vil sige, at det viser, at du nu kan acceptere alle sine aspekter godt, det vil sige, at du kender dig selv fuldt ud og elsker dig selv, hvilket er en meget vigtig præstation for dit liv.

Sandsynligvis på grund af dette er en anden betydning forbundet med denne drøm at være en advarsel om, at der snart vil ankomme en person, med hvem du vil leve et meget specielt forhold, i modsætning til alt, hvad du har haft hidtil, fordi du er meget mere følelsesmæssigt moden. Nyd!

Denne drøm svarer til at drømme, at du er forelsket i en fætter eller kusine, okay?

Drømmer om fætter der beder om hjælp

I modsætning til hvad det kan se ud til, er det dig, der har brug for hjælp. Du er nødt til at slappe af for at være opmærksom på dig selv for at vide, hvad du har brug for. Er det velkomment?

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!