Flygte – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Escape

Drømmer du om flugt, betyder det, at du har været meget bekymret over noget. Det repræsenterer den frygt, du har for dine hverdagssituationer, såsom økonomiske problemer eller skænderier mellem familie og venner. Denne følelse får dig til at ønske at løbe væk fra alting.

Hvad betyder det at drømme om flugt?

Dens generelle betydning er noget selvmodsigende: netop fordi den repræsenterer ønsket om at bevæge sig væk fra noget eller nogen, betyder den det modsatte, det vil sige: der er noget i dit liv, som du er bange for at se i øjnene, og derfor undgår for enhver pris, men som du faktisk bør se i øjnene, fordi denne holdning vil få dig til at udvikle dig i visdom, mens det at fortsætte med at løbe væk kun vil få problemet til at vokse, som en snebold, og kan forårsage andre problemer i fremtiden, unødigt. For Jung kræver ubevidste fortællinger integration med bevidstheden for at forhindre os i at blive syge (JUNG et al., 1987) . Og konfrontationen med dem, der forfølger os i drømmen, er en god måde at gøre dette på.

Denne drøm kan indrammes som en typisk forfølgelsesdrøm, som Freud (2016), psykoanalysens fader, beskrev i sin grundlæggende bog “The Interpretation of Dreams”. Det er en drøm, der kan være tilbagevendende, og som viser, at vi er foruroliget over et spørgsmål, der stilles til os i dette øjeblik, og denne drømmetænkning indikerer for os behovet for at se problemet i øjnene.

Detaljerne er meget vigtige, fordi de symbolsk viser, hvad du løber væk fra.

Vil du vide, hvad det betyder at drømme om flugt? Så fortsæt med at læse!

Drømmer du, at du er på flugt

You Are Running

Betydningen af at drømme om flugt er således forbundet med muligheden for udvikling og genfødsel.

Det betyder, at du står over for forhindringer og begrænsninger, som du skal overvinde for at fortsætte på din naturlige vækstvej. Den positive holdning, der anbefales at følge efter en sådan drøm, er at tænke, at livet ved at vise dette giver dig en chance for at overvinde denne hindring, som forhindrer en større og bedre udvikling. Det vil sige, at hvis hun stoler på dig, hvorfor stoler du så ikke på dig selv?

Hvis du tværtimod ikke konfronterer disse problemer (som ofte også kan være uløste situationer fra mange år tilbage), vil du på en eller anden måde forblive stagneret af denne frygt.

Drømmer, at flygter fra nogen

Det betyder, at fordi han er meget målrettet i sine egne ideer, kan han ikke acceptere synspunkter, der er forskellige fra hans egne. Du er nødt til at stoppe og tænke, for at opnå en balancei dette: Er du sikker på, at du ved, hvad der er bedst for dig, du har ret til at have dine meninger, og du skal selv bestemme, men nogle gange er det også godt at være opmærksom på ideer, der er forskellige fra vores: Måske vil de ikke bringe et svar, som vi desperat ledte efter kun med vores ressourcer, eller tjene som materiale til at forbedre vores ideer?

Drømmer, der flygter fra politiet

Flees From The Police

For mange mennesker kan denne drøm lyde bizar, fordi de aldrig har begået eller tænker på at begå en forbrydelse. Men det, han mener, er, at man bevidst eller ubevidst ved, at man har begået en fejl, at man ikke nødvendigvis er i strid med loven, og at man er bange for at skulle tage konsekvenserne.

Hvis dette sker for dig, skal du forsøge at slappe af for at holde hovedet koldt, så du kan overvinde dem på den bedst mulige måde. Vær forberedt på alt. Og prøv ikke at begå de samme fejl igen.

Drømmer, at flygter fra overfald

Dette, som er en af de mest skræmmende, tages normalt som en advarsel om, at et røveri vil ske meget snart. Men det er ikke det, det hele handler om. Tænk: Du kan ikke undgå et røveri, vel? Derfor symboliserer det, at du bekymrer dig for meget om problemer, for dig selv eller dine slægtninge og venner, som ingen har nogen magt over, såsom fremkomsten af en eller anden sygdom, pengemangel, ulykke, pludselig død … eller endda overfald.

Det er svært, men denne drøm virker som en anbefaling til dig om at få det ud af hovedet, det er nytteløst at bruge tid og energi på at tænke for meget over det. Det eneste du kan gøre er at blive mere ængstelig og stresset, hvilket vil skade dit helbred.

Drømmer at flygter fra skydning

Denne drøm peger på et mere komplekst problem: Du kan ikke pålægge dig selv over for andre. Man er bange for at tale om sine ideer på grund af muligheden for at blive misbilliget. I en bredere forstand føler du dig underlegen i forhold til andre, fordi du ikke synes at føle, at du har den samme ret som dem til at have deres egne meninger om emnerne og til at tage fejl nogle gange. Men der er tidspunkter, hvor det er værre at undgå en konflikt end at blive misrøgtet, fordi man ikke kan sætte grænser.

Hvis du slipper uskadt fra dette skyderi, er betydningen endnu mere nedslående: Det er ikke dig, der styrer tøjlerne i dit liv, det vil sige, at det er andre mennesker, der træffer de beslutninger, som kun er dine. På den måde kan du ikke gøre de ting, du virkelig ønsker.

Drøm, der flygter fra en kamp

Hvis du kommer til at slås med en generisk person, kæmper du for at leve sammen med andre, af frygt for ikke at blive accepteret af dem.

Hvis det er med en person, du kender, er det med denne person, du har dine største konflikter lige nu. Selv om det er ubehageligt, er du nødt til at tale sammen, da det er den bedste måde at løse dem på.

Drømmer at flygter fra fængslet

Flees From Prison

Det betyder, at du ønsker at frigøre dig fra noget eller nogen, der på en eller anden måde holder dig fanget – det kan være et dårligt forhold, et job, du ikke kan lide osv.

Eller også en hindring, som du føler dig forhindret i at udtrykke dine ideer eller talenter, for eksempel. Denne drøm er positiv, for når den sker, indikerer den, at personen allerede er træt af situationen, endelig ser mere dens tab end dens fordele, dvs. at den er klar til at frigøre sig.

Der er kun en hage: Dette fængsel er ikke altid så bogstaveligt som i eksemplerne ovenfor. Det henviser ofte til begrænsende begreber, som vi selv fodrer i vores hoved, f.eks. lavt selvværd. Derfor kan det være sværere at slippe af med visse fængsler.

Drømme, der flygter fra bryllup

Hvis de, der drømmer om det, er gift, er det en advarsel om, at du ikke er opmærksom på dit forhold. Hvis ægteskabslivet er kedeligt, skal du se, hvad du kan gøre for at forbedre situationen.

Hvis du er single, indikerer du, at det er bedre at forblive det, da du vil være udsat for utroskab og skuffelser.

Drømmer at flygter fra dyr

Denne drøm afhænger meget af, hvilket dyr du drømte om. De to mest almindelige er slange og hund:

Cobra: I modsætning til hvad det kan synes, er det positivt. At blive jaget af en slange betyder, at du har nok sundhed og prestige til at kunne føre dine projekter fremad, da du er i stand til at opnå ting, der er praktisk talt umulige for andre. Det kan også symbolisere blot det fremragende helbred, som du nyder på dette tidspunkt i dit liv – nyd det!
Hund: I modsætning til hvad det kan se ud til, er den negativ. Du går igennem en periode, hvor det er lettere at blive involveret i slagsmål, så undgå situationer, der kan bidrage til dette. Hvis du allerede er i en hængepartier, så prøv at løse det med den største forsigtighed, så du undgår fremtidige hovedpiner.

Drømmer at flygter med bil

Denne bil viser, at du er bange for ændringer i dit liv. Det er dog nødvendigt at du accepterer dem, og så du kan udvikle dig, det kan være at for en endnu bedre situation, hvorfor ikke?

Hvis du løb væk fra en ulykke, vil du gå gennem nogle vanskeligheder, men du vil være i stand til at overvinde dem, fordi du har evnen til at gøre det. Så tøv ikke med at stole på dig selv!

Drømmer at flygter med motorcykel

Dette signalerer, at den tid er forbi, hvor du kunne tillade dig at overlade dit ansvar til andre for at løse det. Så påtag dig dem, for nogle ting i dit liv afhænger kun af dig.

Drøm du ser nogen løbe

Du er nødt til at træffe en vigtig beslutning vedrørende dit kærlighedsliv. Men når det er denne drøm, der dukker op, betyder det, at du allerede ved, hvad dit svar skal være, du skal bare bevæbne dig med lidt mod til at møde situationen.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!