Foto – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Photos

At drømme om et foto betyder fortiden, som bringer forskellige minder, både om triste og lykkelige øjeblikke, som vi engang har levet. Det er vigtigt at være forsigtig med dine energier og altid være tæt på dem, der elsker dig.

Hvad betyder det at drømme om et foto?

Behovet for at udødeliggøre særlige øjeblikke, for altid at kunne huske dem, betød, at teknikken med at tage billeder blev skabt for længe siden. Underbevidstheden er også i stand til at gøre dette.

Derfor er betydningen af at drømme om et foto ikke andet end den måde, du håndterer dette minde på, og hvad du skal gøre ved det.

Med andre ord viser fotodrømme noget, vi skal huske, ikke glemme eller give slip og/eller overvinde.

At drømme om et foto har både positive og negative fortolkninger. Det, der vil definere, hvad det vil være, er netop konteksten, de involverede følelser, de personer, der er med i den, og selvfølgelig hvordan dit liv er, da du havde drømmen.

Drøm om billeder af dig

At drømme om fotos er direkte relateret til dit selvbillede. Det er naturligt at ønske at se godt ud. En sådan drøm viser dog, at du måske er ved at gå over stregen i forhold til din forfængelighed og/eller din opførsel.

Pas på ikke at blive for egoistisk eller selvcentreret, og glem desuden ikke at give kærlighed og opmærksomhed til folk omkring dig.

Drøm om andres billeder

Betydningen af at drømme om andres fotos vil selvfølgelig afhænge af, hvad der vises på billedet. Her er nogle fortolkninger:

Ukendte mennesker

Når du ikke kender personen, er det et tegn på, at din vennekreds snart vil udvide sig! Og ikke kun det: Personen vil være meget vigtig for dig, på godt og ondt.

Kendte personer

Hvis personer, du kender, optræder i drømme, er det et tegn på, at du bør være mere opmærksom på dem omkring dig. En sådan drøm er et budskab om, at alt er en passager, og hvis vi ikke siger “jeg elsker dig” eller “tak” nu, kan det i morgen være for sent.

Drømmer om vens foto

Friend'S Photo

Selv om det er muligt, at drømmen var god, er det at drømme om et foto af en eller flere venner et tegn på, at der er minder om begivenheder og oplevelser, der “hamrer i hovedet”.

I dette tilfælde sender det ubevidste et budskab om, at disse erindringer bør glemmes, fordi de er forstyrrende på et eller andet område af livet, hvad enten det er affektivt, socialt eller professionelt.

Drømmer om et foto af en slægtning

At drømme om et foto af en slægtning betyder, at du har et affektivt bånd med ham.

Denne person vises i sin drøm for at invitere ham til at glemme komplicerede situationer fra fortiden og gå til det nye. Det er fordi store ting er at komme, hvis du kan overvinde din fortid.

Drømmer du holder et foto

Holding A Photo

At drømme om at du holder et foto afhænger også meget af den kontekst, som drømmen skete i: Hvis du giver dette foto til nogen, er det et tegn på, at du ikke godkender din adfærd, og at du ikke ønsker at være som den.

Hvis du på den anden side får et billede af en person, du kan lide, er det et tegn på, at denne person også kan lide dig og har til hensigt at blive ved din side og f.eks. være en loyal ven.

Drøm at du tager et billede

Uanset hvilket apparat du bruger til at tage billedet (mobiltelefon eller kamera), betyder det, når du tager et billede, selv i en drøm, at du har behov for at forevige et bestemt minde.

Hvis du lever et lykkeligt øjeblik og ønsker, at tiden skal stoppe, kommer drømmen som et budskab om, at du ikke kun skal udnytte dette øjeblik, men fortsætte som du er.

Betydningen af at drømme om et foto, hvor fotografen er dig, kan ændre sig, uanset om du tager billedet af en person, du kender eller ej.

I det første tilfælde er det et varsel om, at der snart vil ske noget meget godt. I det andet tilfælde vil der ske uventede ting, som du aldrig havde forestillet dig, at det ville være muligt.

Naturligvis kan i drømme den berømte selfie dukke op, som er, når du tager et billede af dig selv.

I dette tilfælde vil de nye begivenheder ikke komme fra tredjepart, men fra dig selv og sandsynligvis ting, som du virkelig ønsker og stadig ikke har modet til at gøre, men drømmen viser, at du vil have det.

Drøm om gamle billeder

Old Photos

Generelt er betydningen af at drømme om gamle billeder fra fortiden. Billedets kontekst og de følelser, du havde, da billedet blev taget, betyder meget for fortolkningen:

Hvis billedet viser en god fortid, betyder det, at du savner den tid og er bange for ikke at være lykkelig på samme måde i fremtiden. Hvis billedet derimod viser en smertefuld fortid, betyder det, at du tvinger dig selv til mentalt at genopleve negative oplevelser, fordi du er bange for at gentage de samme fejltagelser.

Drømme om gamle fotos viser imidlertid, at disse minder ikke hjælper dig med at udvikle dig, tværtimod er du nødt til at frigøre dig fra dem og de negative følelser, de vækker i dig. Ellers vil din fortid fortsætte med at forstyrre din nutid og forhindre din fremtid i at blive velstående.

Hvis billedet er gulligt eller plettet (noget, der måske eller måske ikke er tidsslitage), er det et tegn på, at en eller anden situation fra din fortid, som du ikke forstod på det tidspunkt, vil lære dig en vigtig lektie, når du er klar til at forstå budskabet.

Drømmer om babyfotos

Det første folk undrer sig over, hvad det betyder at drømme om babyfotos, er, om familien vil vokse. Svaret er: ja og nej. Det vil afhænge af, hvad du føler, da du havde drømmen.

Hvis du tænker på at få en baby, fremstår drømmen som et tegn på, at du kan tale med din partner om det med din partner om det.

Det kan faktisk være, at en person, du kender, snart får et barn.

En anden fortolkning af drømmen om babybilleder er et tegn på, at dit liv vil ændre kurs, til den lyse side. Hvem ved, om det, du længes så meget efter, ikke snart vil ske?

Drømme om landskabsbilleder

At drømme om landskabsfotos er et godt tegn! Det er fordi denne type foto afslører, at du vil få en masse velstand, og at din økonomiske situation vil blive forbedret.

Drømmer du om et foto af en person, der allerede er død

På trods af den sorg, der omgiver en elsket persons død, kan drømme om et foto af en person, der allerede er død, have positive fortolkninger, fordi det viser en person, som du savner, og som altid vil være i dit hjerte.

En anden fortolkning viser, at det kan være et tegn på, at der er tider med stor lykke på vej for dig og din familie.

Drømme om den elskede person foto

Drømmer du om et foto af den elskede person, bringer dig følgende spørgsmål: Viser du nok opmærksomhed og hengivenhed til din partner?

Du skal sandsynligvis give lidt mere opmærksomhed til dem, du elsker, ved at bruge mere tid sammen og lave f.eks. fede ting.

Drømmer om bryllupsfoto

Selv om det ser ud til, at der snart vil være en forbindelse, er dette ikke nødvendigvis betydningen af at drømme om et bryllupsfoto. Faktisk viser det, at du skal være lidt mere opmærksom på dit velbefindende.

Har du nogensinde haft drømme om fotos, hvis fortolkning passer til det, vi informerer dig? Efterlad det i kommentarerne!

Da drømme er vigtige budskaber fra det ubevidste, er det vigtigt at vide, hvad de betyder. Så sørg for at følge vores blog, for at holde dig opdateret på alt om drømme!

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!