Frygt – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Frygt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømme med frygt kan have flere betydninger, men generelt betyder det, at noget fra det ubevidste har en tendens til at være eksternt, det være sig et projekt eller en personlig ændring. Det betyder, at du skal være mere åben over for de forandringer, der er ved at ske i dit liv.

Hvad betyder det at drømme i frygt? Selv om nogle drømme med frygt er vanskelige, betyder de forandringer eller kommer for at fortælle dig, at du skal være mere åben over for de fornyelser, som livet giver dig. Så måske er det på tide, at du begynder at tage mod til dig for at føre dine planer ud i livet og slippe af med det, der holder dig tilbage!

Hvorfor føler vi frygt? Mange gange er vi bange for at følge nye veje, men frygten kan også være den for at glemme fortiden. De to veje kan imidlertid være lammende: frygten for det nye kan forhindre dig i at gå i livet og i at nå dine mål; frygten for at glemme fortiden kan holde dig fanget i situationer og mennesker, der hindrer din vækst.

En anden side af frygten er, at den også kan gøre os mere fornuftige og kontrollerede og få os til at se bort fra nogle farlige situationer.

Betydningen af at drømme om frygt synes normalt at være dårlig, da nogle drømme ender med at være ret ubehagelige. Men når du begynder at fortolke dem, indser du, at de kun dukker op, når der er behov for at komme på rette med dine beslutninger og genoverveje nogle situationer.

I dette indlæg bringer vi flere fortolkninger af drømme med frygt, så du kan forstå nogle punkter i dit eget liv og måske genoverveje nogle tilbagevendende holdninger, der kan ende med at være begrænsende.

Drømmer du, at du føler frygt

Frygt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hvis du drømmer, at du føler dig bange, betyder det, at du vil få familieproblemer, samt uenigheder mellem venner og vanskeligheder i erhvervslivet.

Drøm, at du er bange

Hvis frygten derimod er at tage nogle skridt eller at bevæge sig fremad, betyder det, at der er problemer i sigte på familie- og forretningsområdet.

Drømmen med følelsen af frygt kan også betyde ekstrem ængstelse.

Drømmer om nogen, der føler frygt

Når nogen i din drøm føler frygt, kan det betyde, at denne person (eller en nærtstående) har svært ved at åbne op for nyhederne og ikke kan komme videre. Det kan være godt at observere mere, hvem der omgiver dig til tider, og du kan være den person, der hjælper andre med at ryste deres frygt af sig, så de kan komme videre med deres mål.

Drøm, at du er bange for folk, du kender

Drømmer du, at du er bange for mennesker, du kender, betyder det, at du skal være forsigtig med, hvem der omgiver dig! Denne drøm betyder, at nogen tæt på dig er ved at opstille en fælde, så det er bedre at være mere selektiv med hvad du fortæller andre.

Denne drøm kommer til at fortælle dig, at du skal være mere forsigtig med hvad du siger, da det at tale uden at tænke over konsekvenserne kan give dig problemer.

Drøm at du er bange for slægtninge

At drømme at du er bange for familiemedlemmer betyder, at dit liv skal igennem en periode med vanskeligheder i familien, som kan involvere penge. Derfor er det vigtigt, at du passer mere på, især når du bemærker, at der dannes nogle uoverensstemmelser, så du ikke forværrer situationen.

Drøm, at du er bange for en person

Hvis du drømmer, at du sætter frygt i nogen, betyder det, at der kommer et dårligt øjeblik forbundet med sorg i familien og økonomiske problemer: Det kan være, at nogen laver noget gæld med dig!

Drøm at du er bange for at træffe et valg

Drømmer du, at du er bange for at træffe et valg, betyder det, at du går igennem et svært øjeblik, der har brug for lidt mere definition. Selv om det er svært, er det et vigtigt øjeblik, fordi det betyder modning; i denne periode skal du lære en masse og lægge nogle dråber i “er”.

Drøm at du er bange for døden

Drømme med døden kan være ret ubehagelige, men i modsætning til hvad de ser ud til, betyder de øjeblikke af transformation og fornyelse i drømmerens liv. Så hvis du drømmer med frygt for at dø, betyder det, at du faktisk er bange for transformationerne, svært at konfrontere nyhederne.

I denne forstand kan drømmen vises, så du begynder at åbne op for forandringer og nyde hvad livet har at tilbyde uden frygt for at forlade komfortzonen. Tænk over det!

Drøm, at du er bange for at blive røvet

At drømme om at blive røvet indikerer problemer relateret til dine materielle ejendele, så det betyder, at der kan ske for meget tab eller forbrug, hvilket forårsager økonomiske problemer.

Derudover advarer drømmen også om, at man skal være forsigtig med økonomiske beslutninger, især når det drejer sig om store forretninger.

Drømmer du om frygt for højder

Frygt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvad betyder det at drømme, at du er bange for højder? Højdeangst betyder, at du gennemgår et øjeblik med hårdt arbejde, hvor du har et meget stort mål, som du skal nå.

Drømmer om frygt for floden

Drømmen med frygt for floden har to fortolkninger:

Den første siger, at du er en kontrollerende person, fordi du ikke kan håndtere nyheder godt. Det er vigtigt, at du ved, at det at være for kontrollerende med livet kan give f.eks. angstproblemer, så du skal passe mere på med denne egenskab.

Den anden fortolkning er knyttet til sundhed og advarer dig om, at du måske forsømmer dit helbred og bliver tilbøjelig til at få mere alvorlige problemer. Lyt mere til din krop og tag rutineundersøgelser!

Drømme i frygt for spøgelser

At drømme i frygt for spøgelser vedrører netop spøgelser fra fortiden, som du har svært ved at løsrive dig fra. Denne drøm fortæller dig, at du skal søge professionel eller venlig hjælp til at overvinde tidligere traumer og situationer, der ikke blev godt løst, for at leve med mere ro, idet du tager stenene af vejen.

Drøm, at du er bange for mørket

Frygt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Frygten for mørket i din drøm symboliserer, at du er bange for nye ting. Denne egenskab skal dog ændres, så du kan nå dine livsmål, som ender med at blive skadet af den overdrevne frygt for at åbne op for det nye.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!