Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Bird

Drømmer du om en fugl, er det et positivt tegn. Den kan symbolisere din karriere og den sociale side af dit liv. Den repræsenterer al den frihed, du længes efter i dit liv.

Hvad betyder det at drømme om en fugl?

En fugl er et dyr og omfatter, som beskrevet under det generelle symbol, noget der er relateret til instinktet og derfor noget naturligt i os.

I drømme er fugle normalt billeder af elementer som intuition (hjælp fra det ubevidste), åndelighed (fugle, der flyver højt), fantasi (som kan være i bur) eller frihed (fri som en fugl). Betydningerne kan være mange, især hvis vi tænker på, at der findes så mange fuglearter. Fuglens tilstand i drømmen kan også være en indikation af noget meget centralt.

Man kan se fugle i drømme som en hjælpende hånd fra det ubevidste – en budbringer, der giver dig noget, som kan hjælpe dig i din situation, men som du skal samle op og acceptere, før “den lille fugl flyver”, dvs. før chancen er forpasset.

Fuglene kan flyve og er fri fra jordens normale begrænsninger, vi må acceptere. Derfor kan drømme om fugle – samt drømme, hvor det er muligt at flyve – ses som et billede på evnen til at frigøre sig fra de begrænsninger, vi kan føle. Det kan være ydre eller endog indre begrænsninger. Drømme om fugle kan derfor også symbolisere ønsker om frihed.

Da fuglen er fri fra menneskers almindelige jordiske begrænsninger, er den normalt et symbol på fantasi. Den kan være højlydt (måske har du nogle ideer, du prøver at gøre), eller den kan være meget begrænset i sin bevægelighed (fuglen i buret). Små fugle kan flyve højt, og i dette billede kan drømme om fugle også indebære deres egen indsats for åndelighed og lysstyrke, måske en søgen efter en dybere mening.

Små fugle kan i nogle tilfælde symbolisere noget feminint: hos mænd deres indre feminine kvaliteter, og hos kvinder deres såkaldte selv eller deres mest intime væsen.

Drøm du ser en fugl

Fugle i en drøm hentyder til gode hændelser, såsom rigdom, held og lykke og øget levebrød. Den person, der ser en lille fugl i sine drømme, værdsætter udviklingen af sin forretning og velstand.

Drømmer om flyvende fugl

Flying Bird

Flyvende fugle betyder velstand og overflod. De kan være et symbol på din karriere. De kan også symbolisere dit sociale liv. Nogle gange indikerer denne drøm, at du flyver højt. Måske har du store mål og ambitioner, som du vil nå.

Drømmer du om en fugl i buret

Hvis fuglen var i et bur, kan du måske føle, at du sidder fast i noget på jagt efter en vej ud. Hvis du ser mere end én fugl i buret, kan det tyde på lykke i hjemmet.

Drømmer du om en syngende fugl

Hvis fuglen sang, kan det betyde gode nyheder på vej, eller en generel følelse af glæde og lykke i øjeblikket.

Drømmer du om en fugl i reden

Bird In The Nest

Drømmer du om en fuglerede fuld af æg, er det et tegn på succes med at møde mennesker. En tom rede tyder på bekymring og pessimisme i erhvervslivet. Hvis du i reden ser forladte hvalpe, der græder, er det et tegn på bekymring for nogen i din familie.

Drømmer om farverig fugl

Hvis din drøm handler om farvestrålende fugle, repræsenterer dette kvindelig frugtbarhed eller seksualitet, og er en stærk positiv indikator for involvering i seksuelle aktiviteter. Hvis din drøm handler om mørkfarvede fugle eller rovfugle i flugt, indikerer dette en negativ energirensning.

Drøm om døde fugle

Dead Bird

Fuglens død i drømmen peger ikke på de gode ting, den indikerer sorg og angst. Hvis fuglen dør i drømmerens hænder, er det et dårligt tegn. Nogle gange henviser denne drøm til vanskeligheder og tab af penge i dit professionelle liv.

Hvad betyder fuglens farver i din drøm?

Blå fugle i drømme: Kærlighed og ærlighed vil være din. Du vil dedikere dig selv til den opgave, du har ved hånden. Det kan også repræsentere fred og venlighed.
Violette/lilla fugle i drømme: Dette er forbundet med meditation og fantasi i livet. Der er kvaliteter, du har brug for at vise andre.
Røde fugle i drømme: Energi og jordforbindelse, du vil finde lidenskab og stabilitet.
Gule fugle i drømme: sjov forude, du vil finde kraft og intellekt.
Grønne fugle i drømme: balance og kommunikation vil være din. Vend dig mod naturen og meditation. De grønne fugle tyder også på ro og kærlighed til livet.
Orange fugle i drømme: kreativt flow og du vil også være glad i livet.
Sorte fugle i drømme: Dyb fokus på at dyrke dig selv og andre.
Pink fugle i drømme: Pink er forbundet med hjertechakraet, er forbundet med meditation og kærlighed.
Hvide fugle i drømme: Fred i livet og meditation. Det repræsenterer også en klar tanke, især hvis de hvide fugle fløj i drømmen.
Gyldne fugle i drømme: en materiel rigdom vil blive din.
Brune fugle i drømme: frugtbarhed og base i livet.
Grå fugle i drømme: Det betyder at være i kontakt med dig selv.
Sorte og hvide fugle i drømme: Almindelige fugle i drømme af denne type repræsenterer det ukendte i livet.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!