Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om fugl, betyder det et positivt tegn. Den kan symbolisere din karriere og den sociale side af dit liv. Den repræsenterer al den frihed, du ønsker i dit liv.

Hvad betyder det at drømme om en fugl?

En fugl er et dyr og omfatter, som beskrevet under det generelle symbol, noget der har med instinkt at gøre og derfor noget naturligt i os.

I drømme er fugle normalt billeder af elementer som intuition (hjælp fra det ubevidste), åndelighed (fugle, der flyver højt), fantasi (som kan være i bur) eller frihed (fri som en fugl). Betydningerne kan være mange, især hvis vi tænker på, at der findes så mange fuglearter. Fuglens tilstand i drømmen kan også være en indikation af noget meget centralt.

Du kan se fugle i drømme som en håndven i det ubevidste – en budbringer, der giver dig noget, som kan hjælpe dig i din situation, men som du skal tage imod og acceptere, før “den lille fugl flyver”, dvs. før chancen er tabt.

Fugle kan flyve og er fri fra jordens normale begrænsninger, vi må acceptere. Derfor kan drømme med fugle – ligesom drømme, hvor det er muligt at flyve – ses som et billede på evnen til at frigøre sig fra de begrænsninger, vi kan føle. Det kan være ydre eller endda indre begrænsninger. Drømme med fugle kan derfor også symbolisere ønsker om frihed.

Da fuglen er fri fra menneskers almindelige jordiske begrænsninger, er den normalt et symbol på fantasi. Den kan være høj (måske har du nogle ideer, du prøver at gøre), eller den kan være meget begrænset i sin bevægelighed (fuglen i buret). Fugle kan flyve højt, og i dette billede kan drømme med fugle også indebære deres egen bestræbelse på åndelighed og glans, måske en søgen efter en dybere mening.

Fugle kan i nogle tilfælde symbolisere noget feminint: hos manden deres indre feminine kvaliteter, og hos kvinden deres såkaldte selv eller deres inderste væsen.

Drømmer du ser en lille fugl

Fugl i en drøm hentyder til gode hændelser, såsom rigdom, held og lykke og øget levebrød. Den person, der ser en fugl i sine drømme, værdsætter udviklingen af sin forretning og velstand.

Drømmer om en flyvende fugl

Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

De flyvende fugle betyder velstand og overflod. De kan være et symbol på din karriere. De kan også symbolisere dit sociale liv. Nogle gange indikerer denne drøm, at du flyver højt. Måske har du store mål og ambitioner, som du vil nå.

Drøm om fugl i buret

Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis den lille fugl var i et bur, kan du føle dig som om du er fanget i noget, der leder efter en udgang. Hvis du ser mere end én fugl i buret, kan det tyde på lykke i hjemmet.

Drømmer du om en fugl der synger

Hvis den lille fugl sang, kan det betyde gode nyheder på vej, eller en generel følelse af glæde og lykke i øjeblikket.

Drømmer du om en fugl i reden

Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om en fuglerede fuld af æg, er det et tegn på succes med at møde mennesker. En tom rede tyder på bekymring og pessimisme i erhvervslivet. Hvis du i reden ser forladte unger, der græder, er det et tegn på bekymring med nogen i din familie.

Drømmer du om farverige fugle

Hvis din drøm handler om farvestrålende fugle, repræsenterer det kvindelig frugtbarhed eller seksualitet, og er en stærk positiv indikator for involvering i seksuelle aktiviteter. Hvis din drøm handler om mørkfarvede fugle eller flyvende rovfugle, indikerer det en negativ energiudrensning.

Drømme om døde fugle

Den lille fugls død i drømmen peger ikke på ting der er gode, det indikerer sorg og angst. Hvis fuglen dør ved drømmerens hænder, er det et dårligt tegn. Nogle gange henviser denne drøm til vanskeligheder og tab af penge i sit professionelle liv.

Hvad betyder farverne på de små fugle i din drøm?

Blå fugle i drømme: Kærlighed og ærlighed vil være din. Du vil dedikere dig til opgaven. Det kan også repræsentere fred og venlighed.
Drøm violette/oxy fugle: Dette er forbundet med meditation og fantasi i livet. Der er kvaliteter, som du har brug for at vise til andre.
Røde fugle i drømme: Energi og jordforbindelse, du vil finde lidenskab og stabilitet.
Små gule fugle i drømme: sjov forude, du vil finde kraft og intellekt.
Små grønne fugle i drømme: balance og kommunikation vil være din. Vend dig mod naturen og meditation. De små grønne fugle tyder også på ro og kærlighed til livet.
Orange fugle i drømme: kreativt flow, og du vil også være glad i livet.
Sorte fugle i drømme: dyb fokus på at udvikle dig selv og andre.
Pink fugle i drømme: Pink er forbundet med hjertechakraet, er forbundet med meditation og kærlighed.
Små hvide fugle i drømme: fred i livet og meditation. Det repræsenterer også en klar tanke, især hvis de små hvide fugle fløj i drømmen.
Gyldne fugle i drømme: en materiel rigdom vil blive din.
Brune fugle i drømme: frugtbarhed og basis i livet.
Grå fugle i drømme: Det repræsenterer at være i kontakt med sig selv.
Sorte og hvide fugle i drømme: Almindelige fugle i drømme af denne art repræsenterer det ukendte i livet.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!