Giraf – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Giraffe

At drømme om giraf betyder noget, der er forbundet med perception. Du kan nemt bemærke dette i betragtning af dette dyrs højde, men det er endnu mere tydeligt, når du indser, at dit hoved er langt over kroppens bund. På denne måde er hun i stand til at have et overblik over, hvad ethvert andet landdyr normalt ville have.

Giraffedrømme henviser derfor til dette særlige punkt og viser, at du synes at have et privilegeret syn på visse aspekter af dit liv. Det er dog vigtigt, at du ikke ser dig selv som overlegen i forhold til andre, ydmyghed er vigtig og passer på alle lige tidspunkter.

På grund af dette kan betydningen af at drømme om at spinde nogle gange være forbundet med arrogance, det er derfor op til dig ikke at lade dig rive med af det. Prøv at se livet på en enklere måde og dermed vil du være i stand til at få mere succes med dine mål, så det er vigtigt at du søger at have samme perspektiv som giraffen.

Man kan dog ikke tage denne fortolkning som den eneste og sande, da dyret kan optræde på forskellige måder og foretage forskellige handlinger, såsom at løbe eller spise. Hver differentieret handling kan repræsentere en ny kontekst, og det indebærer en lidt anden fortolkning end den universelle, uanset hvor meget den tjener som en vejledning i almindelighed. På denne måde kan det være interessant, at du ved lidt mere om nogle af disse forskellige kontekster, så du kan fortolke mere præcist, hvad det betyder at drømme om giraf.

Drøm du ser en giraf

At se en giraf i en drøm kan være en indikation på, at du har brug for at se tingene fra en anden vinkel. Giraffen har en enorm hals til at nå de højeste blade på træerne, hvilket intet andet stort dyr er i stand til at nå. Dette giver dig mulighed for at have ting inden for din rækkevidde, som kun få andre har.

Men ud over det er hun i stand til at se fra oven og se farer og muligheder på afstand. Det er det, du skal huske på efter denne drøm. Det er tid til at finde løsninger på de problemer, der har plaget dig i så lang tid, eller endda tid til at opdage en mulighed for at nå dine livsmål.

Drømmer om giraf der løber

Giraffe Running

Drømmer du om, at en giraf løber, kan det betyde, at du løber væk fra en noget ubekvem sandhed for dig lige nu. Nogle gange sætter vi os selv i denne slags situationer, hvor vi ved, at vi bliver nødt til at håndtere problemer, men vi ender med at lade som om, at vi ikke har noget med det at gøre. Det kan være meget farligt, for det får ikke problemet til at ophøre med at eksistere, tværtimod. Situationen kan endda blive værre, hvis man ikke passer på sig selv, og det udgør en unødvendig risiko. At indtage en sådan holdning er egoistisk, fordi det kun er dig selv, der får det godt.

Bekymringer er en del af livet, og uanset hvor meget vi prøver at undgå det, er det nødvendigt med hastesager for at løse noget så hurtigt som muligt. Hvis vi lader os rive med af apati, har vi måske ikke den nødvendige styrke til at overvinde modgang. Så tænk over, om det er den handling, du bør foretage dig. Drømmen kan også være en antydning af, at du måske har set mere, end du burde, og det kan være interessant at være lidt forsigtig med at håndtere det.

Drøm om giraf der jagter dig

Drømmer du om at en giraf jagter dig, er det en indikation på at der er en stor konflikt i dig mellem det bevidste og det ubevidste. Dette bliver ofte eksternaliseret gennem det, der ofte kaldes en fejlhandling. Derfor bør du være mere opmærksom på dine holdninger, så du forsøger at være så troværdig som muligt med det, du virkelig tror på.

Det er normalt, at dette ofte ikke er helt muligt, og det er en del af livet, da det ofte ikke er hensigtsmæssigt at sige præcis, hvad vi mener, fordi vi kan såre andre, men vær opmærksom på, at dette bør være undtagelsen og ikke reglen. En anden fortolkning af denne drøm er, at det kan være nødvendigt med ændringer i forskellige aspekter af dit liv. Der er ingen flugt fra alle vores ansvarsområder, og nogle gange kan en holdningsændring blive obligatorisk for at kunne klare dem.

Drømmer om byttet giraf

Denne drøm hænger sammen med en vis blændelse, du har haft med livets materielle aspekter. Det er normalt at være fortryllet af ting, og det er ingen grund til at føle sig bedre eller dårligere end nogen anden, men det er vigtigt ikke at lade dette gå så langt, for livet er meget mere end materielle ting.

Denne type holdning kan være meget skadelig for dig, når den påvirker dit forhold til andre. At passe på dine venskaber og din familie er noget meget vigtigere, og det er fundamentalt at understrege, at det ikke er synd at have fokus på penge, men når du går ud over det sunde, er det godt at have en vis “bremse”.

Drømmer om at giraf spiser

Giraffe Eating

Drømmer du om, at en giraf spiser, kan det være et varsel om, at der er ved at ske professionelle ændringer. Dette kan have forskellige synspunkter, da det kan være noget negativt, positivt eller endda neutralt. Der kan være tale om en ændring af arbejdsgruppen i den rolle, du har udført, eller det kan være noget, der er forbundet med din løn.

Disse ændringer kan måske eller måske ikke behage dig, men den måde, du ser det på, er vigtig. Livet stiller os altid over for udfordringer, og det er vigtigt at have en fast holdning til dem. Selv om det er noget tilsyneladende negativt, kan det tjene til at få dig ud af komfortzonen, og det er meget interessant for dem, der ønsker at vokse op i livet.

Drømmer om lille giraf

Denne drøm er normalt relateret til hendes selvværd, og fra billedet af giraffen er det meget klart den tilstand, som hun befinder sig i. Dette dyr, som normalt er et symbol på storhed, bliver repræsenteret på en lille, skrumpet måde, og dette er en parallel med hendes selvværd.

Du har altså haft det dårligt med dig selv, og du føler, at alt er gået galt i dit liv, på de mest forskellige områder. Tingene synes ikke at gå af sig selv. Så det er på tide at genvinde lidt selvtillid og begynde at genopbygge dit liv lidt efter lidt. Vi er alle i stand til mange ting, det er nok at have den nødvendige styrke, og det ideelle tidspunkt til at handle er altid nuet.

Drøm om død giraf

Dead Giraffe

Drømmer du om, at en giraf dør, kan det være en advarsel til dig om at være opmærksom på de mennesker, der er omkring dig, fordi det ikke altid er muligt at stole på dem alle. Et forræderi er noget, der altid kan ramme alle, og det er vigtigt at være forbundet i enhver mulighed for, at dette vil ske. Derfor skal du ved det første tegn på misundelse af andre forsøge at tage afstand fra dig selv.

Drømmer om giraf bliver angrebet

Hvis giraffen bliver angrebet og såret, kan det være et tegn på, at noget dårligt er ved at ske. Ofte har du måske ikke kontrol over det, så hvis du ikke undgår det, er det vigtigt, at du forbereder din ånd på det, der kan ske.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!