Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Når guld er en del af vores drømme, forestiller man sig normalt, at det er et godt varsel for de kommende tider. Men det vil ikke altid være meningen med at drømme om guld: dårlige øjeblikke kan være på vej.

Hvem forestiller sig, at drømmen med guld er synonym med overflod eller økonomiske gevinster, måske ved det billede, som juveler har med lysstyrke, skønhed og prangende. Men det kan også indikere vanskeligheder og turbulens midt på vejen.

Drømmer du om guldring

Belønningen for en eller anden præstation er længe ventet. Hvis der var et projekt, du arbejdede for længe siden på et hvilket som helst område, og du stadig ikke har set resultater, skal du vente på, at dets tid kommer.

Drømmer om gyldne smykker

Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Juveler, der så ofte gives som gaver til kære, indikerer, at du savner nogen. Uanset om det er i nærvær eller i en god samtale: Der er en meget kær person, som savner dig på en eller anden måde. En advarsel fra drømme om at tage telefonen og tage kontakt igen med dem, du ikke har set i så lang tid.

Drømmer du om en guldring

Dette er let: et symbol på at et gammelt frieri eller ægteskab er ved at blive genoptaget. Og hvis alliancen er ved at blive brudt, så er det et tegn på, at den styrke, hvormed det vil være denne tilbagevenden, vil være endnu mere intens.

Drømmer om en gylden snor

Her er det tid til at tænke på tilgivelse. Snoren på din hals repræsenterer, at der er noget, der er blevet gjort mod dig, og som holder dig nede, specifikt. En eller anden holdning er ikke kommet godt ned, og denne sorg plager dig. Det er på tide at genoverveje, hvad de har gjort mod dig, og lægge det bag dig.

Drømmer du om en guldkæde

Guldkæden i drømme er symboliseringen af permanente bånd og forbindelser, hvad enten det er med ægtefæller, nære slægtninge eller endda langvarige venner. Sådanne bånd vil blive yderligere styrket, være tættere på dem.

Drømmer om en guldbarre

Vi har her et godt tegn for dit kærlighedsliv. Hvis du nyder ungkarlens frihed, skal du vide, at chancerne for at starte et forhold snart vil stige. Hvis du allerede er i et engagement, vil det intensiveres i dine bånd.

Drømmer du om en guldmønt

Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Et tegn på succes. Det kan være økonomisk eller endda på arbejdet. Så det er tid til at satse, levere CV’er i store virksomheder og alt andet. Fordi guldmønter repræsenterer fremtidige gevinster.

Drømmer om guld halskæde

Guldhalskæden i dine drømme kan både indikere gode økonomiske varsler og vise, at der er uopfyldte ønsker i løbet af dit liv. Er der noget, der mangler?

Drømmer du om en guldørering

Synonym for gode luftkasteller i det sociale liv. De kan være nye venskaber, gode kontakter snart. Sikkerheden er af nye personlige og affektive bånd. Og de vil ankomme i det kærlige felt, hvis du i drømmen har mistet paret af gyldne øreringe.

Drømmer om en gylden tand

Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Endnu en gang viser guldet gode tegn på det finansielle område. Når man drømmer om en guldtand, er det et tegn på rigdom og overflod. Men det er nødvendigt at have intelligens i forvaltningen af en sådan succes, da det vil være noget, der kun kommer én gang, så man må ikke undlade at drage fordel af heldet ved at passere til din dør.

Drømmer om guldklumpen

Storheden af en guldklump er metaforen for denne drøm, som indikerer noget af enormt omfang på dit livs vej. Og dette kan ske gennem en stor venlig gestus, en værdifuld opdagelse, væksten af noget tilsyneladende lille og meget mere. Hvis du i drømmen har fundet en guldklump, skal du være forberedt: Noget af stor værdi i dit liv vil snart blive fundet!

Drøm, der begraver guld

Opmærksomhed! At begrave guld i dine drømme er et tegn på, at der er en hemmelighed begravet meget tæt på dig. Du skal holde øjnene åbne med de mennesker, der er tæt på dig, fordi nogle af dem skjuler noget vigtigt, som du ikke ved.

Drøm, at du er omgivet af guld

Her er indikationen, at bekymringer om økonomiske spørgsmål af enhver art bør reduceres. Det er som at give slip på dig selv, guldet omkring symboliserer, at penge-relaterede spørgsmål er ved at være afklaret. Resultaterne af alt det, der er blevet plantet, vil snart blive opnået.

Drømmer du at du finder guld

Denne drøm symboliserer, at et nyt venskab snart vil blive indgået. Når alt kommer til alt, er gode venskaber også guld værd, ikke sandt? Problemet er, at chancerne for at dette nye venskab kommer dækket af falskhed er store, næsten helt sikkert. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på denne drøm, et varsel.

Drømme om smeltet guld

Gold – Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Smeltet guld er et tegn på manglende kontrol. Og det kan være til stede i både hans økonomiske og personlige liv. Det er på tide at være opmærksom, så man ikke lader det smeltede guld løbe ud og forsvinde på den måde fra den ene time til den anden.

Drømmer om guldstøv

Ligesom det støv, der løber gennem fingrene, indikerer denne drøm behovet for at planlægge vores livsstil bedre. Det er nødvendigt at drage fordel af de muligheder, der er gået ubemærket hen, fordi heldet vil løbe som guldstøv i den nærmeste fremtid. Og dette vil spænde fra at møde flere mennesker til at studere bedre de nuværende scenarier.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!