Gravid Mave – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Gravid Mave – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om en gravid mave, er det normalt et nyt projekt, der er ved at opstå, eller en ny idé. Men betydningen kan variere alt efter drømmen, om maven er stor, lille, falsk og om drømmeren er bange, ængstelig, bekymret, bekymret, glad, trist osv.

Betydningen af at drømme om en gravid mave er som regel god og kan bringe stor afklaring om sin udvikling og selvindsigt.

Drømmer du, at du ser en gravid mave

Gravid Mave – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Den gravide mave symboliserer en ny fødsel. Drømmer du, at du ser en gravid mave, betyder det, at du allerede bevidst kan visualisere denne nye idé eller plan, men at du stadig er bange for at gå videre og fortælle det til nogen eller endda gøre en bevægelse for at føre dette nye projekt ud i livet.

Det kan være tanken om at få et barn, om et nyt liv, men drømmen er ikke direkte forbundet med dette. Vær opmærksom på dine seneste idéer og nye planer for fremtiden. En idé, der involverer noget nyt og udfordrende som graviditet kan være.

Derfor bør du ikke kun visualisere denne nye idé, men begynde at omsætte den i praksis, så den bliver en del af din virkelighed. Se, at det ikke er så svært som du tror, bare tag det første skridt, og tingene vil flyde naturligt, fordi det allerede er noget, der er konkretiseret i dit ubevidste. Værsgo, du kan gøre det.

Drømmer du om en stor gravid mave

Gravid Mave – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Fejr, for det er en stor drøm! Drømmer du om en stor gravid mave, betyder det, at en tid med stor velstand og fantastiske resultater nærmer sig. Dine glæder og resultater vil blive mangedoblet på en måde, du ikke kan forestille dig. Du vil føle dig den mest velsignede af alle væsener.

Men dette er ikke bare en velsignelse fra himlen til dig, men resultatet af en masse arbejde og indsats, som du har dedikeret dig selv til i de seneste år. Kun du ved, hvor hårdt du har kæmpet for at nå dette øjeblik. Så kan du nyde hele din høst, fordi du har brugt år på at plante den.

Men den gravide mave repræsenterer i sig selv også ansvar. Snart skal du have en masse ansvar med denne kæmpe bølge af velstand, der er ved at ankomme, for hvis du ikke har ansvar, kan den gå forbi, uden at du får det bedste ud af den, som f.eks. at foretage investeringer for fremtiden.

Pas på ikke at bruge alt på én gang uden at tænke på, at denne bølge af velstand en dag vil gå over.

Drøm om en falsk gravid mave

Hvad har du tænkt på? Vil det føre dig et sted hen? Er det rentabelt? At drømme om en falsk gravid mave betyder, at du har brugt for meget tid på ideer, der ikke vil føre dig nogen steder hen. Du spilder for meget tid på ting, der ikke er vigtige, og som faktisk kun giver dig angst uden grund.

Dette aspekt gælder ikke kun for tanker, men også for job, mennesker og problemer. Hvad er virkelig noget værd i dit liv? Tager den person ikke bare sin tid? Og det nytter ikke noget at sige, at du ikke ved det. Jo, det gør du. Du har altid vidst det. Du prøver bare at narre dig selv med tanken om, at hun måske vil ændre sig.

Er det ikke dit job, der ikke længere udfordrer dig og kun bringer dig lidelse? Hvor langt vil du gå i dette firma? Er der virkelig mulighed for vækst? Eller er du tilfreds med at lade som om du arbejder hårdt?

Tænk på dig selv. Find ud af, hvad der i virkeligheden kun har optaget din tid uden at føre nogen steder hen. Livet er for kort til at spilde tiden. Fortiden kommer ikke tilbage. Og fremtiden er blot høsten af det, du har plantet nu. Og hvad har du så plantet?

Drøm om din egen gravide mave

Gravid Mave – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

At drømme om din egen gravide mave er den vigtigste drøm, du kan have om graviditet. Det betyder det grundlæggende i drømmen, at der er et projekt, en idé, en plan, der har været under udvikling i dit sind i et stykke tid, og at tiden er inde til at “blive født”. At komme ud af papiret, eller rettere sagt, at komme ud af sindet og begynde at tage form i den materielle verden.

Vær dog ikke forhastet eller ængstelig. Undersøg, søg, tal med dem, der allerede har gjort det, eller som har en vis nær erfaring med din idé, så du føler dig mere sikker og modig til at føre projektet ud i livet.

Vær tålmodig og præcis. Søg om nødvendigt selv efter en professionel som f.eks. en mentor eller en coach. Gør det som en bueskytte, der med tålmodighed trækker pilen roligt, sigter med præcision og … skyder pilen! Hvis alle trin tages med tålmodighed og perfektion, er der ingen tvivl om det. Den vil være i mål!

Drømmer om gravid mave hos en mand

Alert! Denne drøm om graviditetsmave hos en mand er et tegn fra dit ubevidste om, at du virkelig ikke har det godt. Sandsynligvis er du i et rod af tanker og følelser, følelser, der ikke altid er sunde, tvivl om din rolle i verden, din eksistens og alvorligt rystet selvkærlighed.

Og helt sikkert fører alle disse forvirrede tanker, følelser og følelser dig til et øjeblik med ekstrem negativisme. Du mister dine kræfter og føler ingen glæde ved næsten intet andet og heller ikke ved at være sammen med din familie.

Ideen her er at advare dig om at ændre dine tankemønstre. Du skal vide, at alt dette er din egen skabelse. Der er intet ydre. Der er kun inden i dig, og kun du har magten til at genoprette din egen kærlighed. Hold op med at anklage dig selv så meget, du er et menneske, og du har ret til at være ufuldkommen. Vær glad!

Drøm om en baby, der bevæger sig inde i din mave

Drømmer du om en baby, der rører ved din mave, kan det betyde, at du har følt dig ensom, trængende og har brug for opmærksomhed og udvisninger af hengivenhed. Selvfølgelig, hvis du ikke føler dig elsket eller elsket, kan du heller ikke elske dig selv.

Tal med din partner, fortæl ham eller hende, hvordan du har det. Dialogen i et forhold er den vigtigste faktor for at forholdet kan fungere.

Drømmer du om at være gravid med en slægtning

At drømme om en gravid mave hos en slægtning betyder, at du har denne person på en stor plads i dit sind og hjerte, og at du har meget gode følelser for denne person. Hvad med at fortælle hende det?

Drømmer du om en død baby i en gravid mave

Denne drøm kan betyde, at dine ønsker og mål ikke bliver taget så alvorligt af dig selv. Eller de fungerer ikke for din selvsabotage. Tid til at revurdere dig selv for at slippe af med disse begrænsende overbevisninger, der hindrer dine fremskridt. Hvis det er nødvendigt, så søg en professionel til at hjælpe dig.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!