Guava – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Guava

Drømmer du om guava, betyder det frugtbarhed og flirt. På denne måde symboliserer drømme om guava overflod og velstand, hvor du vil besidde energi og vitalitet til at fejre alle situationer i den nærmeste fremtid. Derfor vil du snart være i stand til at deltage i nogle livlige fester, hvor du vil møde mange mennesker.

Hvad betyder det at drømme om guava?

Drømme om frugt er normalt meget almindelige, fordi drømme om mad ikke er atypisk, og vi har brug for mad hver dag for at leve. Derfor har frugt i drømme normalt metaforiske betydninger forbundet med personlige ønsker, præstationer, fysisk og psykisk velvære. Dog kan typen af frugt give mere mening til en drøm, men det er ikke nødvendigvis sådan.

Så hvis du drømmer om modne guavas, og de ser velsmagende og klar til at høste, men ikke kan nå dem af en eller anden grund, betyder det, at du bliver nødt til at vente lidt længere, indtil din dedikation til arbejdet bliver belønnet.

Men hvad det betyder at drømme om guava er stadig relateret til budskabet om, at man ikke må skynde sig, så vent lidt længere. Du kan også antyde, at dit arbejde vil være virkelig frugtbart. At se modne guavas symboliserer således frugter af din succes, noget du bør være stolt af.

Alternativt, hvis du ikke er i gang med at planlægge, du har ikke noget formål at komme et sted hen, og der er ikke noget reelt projekt, du arbejder på, i dette tilfælde afslører betydningen af at drømme om guava, at du vil have noget, der ikke er dit.

På denne måde drømmer du med succes og ser eksempler omkring dig, hvilket er en positiv ting og et godt tegn. På den anden side kan det antyde, at du er meget misundelig på andres frugtbare arbejde. Men i betragtning af eksotisk guava indikerer denne drøm, at du er træt af din rutine, den samme frugt, du spiser hver dag og alt andet, billedligt talt.

Endelig ønsker du at opleve noget helt andet, hvor du har brug for et eksotisk øjeblik i dit liv. Derudover har du brug for at flygte til en anden verden, i det mindste for en tid. Således tiltrækker og kalder fjerne og eksotiske ting ham på dette tidspunkt.

Drøm du ser en Guava

Drømmer du, at du ser en guava, tyder på, at du vil blive tvunget til at gøre visse ting for andre. Du bliver dog også nødt til at være tålmodig. For det vil tage et stykke tid at blive værdsat for din passion eller dit hårde arbejde. Dog kan frugtens farver differentiere drømmens betydning. Derfor er det at se en grøn guava i dine drømme et tegn på at opnå rigdom med retfærdige midler eller legitime ressourcer.

Men at se en gul guava er et tegn på sygdom, især hvis du drømmer, når det ikke er guava-sæson. Endelig er det at se en gullig rød guava i drømme et symbol på at opnå rigdom fra lovlige kilder.

Drømmer om guava fod

Drømme om guava-fod er nogle gange et tegn på afslutningen af noget og begyndelsen af en ny fase. På denne måde skrider du jævnt fremad mod dit livs vej. Du kan også udtrykke noget smukt og positivt gennem dit arbejde.

Drømmen henviser til en hemmelighed fra fortiden, der stadig hjemsøger dig, du tænker stadig på, hvordan tingene plejede at være. Så at se guavatræ i drømmen betyder energi, impulser, passion, frygtløshed og ambitioner. Det indikerer også, at du sætter spørgsmålstegn ved dine evner, ud over at du altid sammenligner dig selv med andre, observerer hvad andre mennesker har. Drømmen repræsenterer dog fornyelse og ny begyndelse, hvor drømmeren er omgivet af kreativ energi.

Drøm at høste guava

Harvest Guava

Drømmer du om at du høster guavas, afspejler følelserne af seksuelle forpligtelser over for din partner. Du vil dog gerne opfylde din ledsagers ønsker. Derudover symboliserer høsten af en guava succes på alle områder.

Derfor repræsenterer du en type person, der kan fordele og organisere din tid godt, uden at forsømme noget aspekt af livet, som du anser for værdifuldt. Så inklusive familie og arbejde ser du normalt dine venner og benytter enhver lejlighed til at lære nye ting og arbejde på personlig vækst.

Drøm du køber Guava

Drømmer du at købe guava er en indikation af opmærksomhed, hvor drømmeren sikkert bruger penge på unødvendige genstande, og disse ikke-essentielle erhvervelser kan medføre økonomiske problemer.

Derfor bør de, der har denne drøm, straks stoppe med at købe ting, de ikke har brug for, rettet til indkomst til det, der virkelig betyder noget. Så brug pengene klogt, og alt vil gå godt.

Drømmer at spiser Guava

Eats Guava

Hvis du spiser en moden og velsmagende guava i drømmen, betyder det, at succes på arbejdet og personlig glæde er ved at ske. I betragtning af dette kan du besøge et sted, der har tilbragt din barndom. Og du vil være i fred og huske alle de begivenheder, der markerede en vigtig periode i dit liv.

At spise en guava, der endnu ikke er moden, symboliserer imidlertid ubehag. Det kan ske, at du laver en fejl på arbejdet og modtager kritik fra dine overordnede. Desuden kan en indsigelse blive offentligt erklæret, som du ikke vil godkende, da alle dine kolleger vil være klar over dens ulemper.

Drømmer om en anden person, der spiser guava

At drømme om en anden person, der spiser guava, er et tegn på, at drømmeren kan miste noget. Han kan dog også repræsentere, hvis han er en mand, at han snart vil få besøg af familiemedlemmer fra langt væk. Men det kan stadig betyde, at besøget kommer som en overraskelse, så gør dig klar.

Er man derimod en kvinde, kan det indikere, at familien vil vokse op gennem fødslen af et barn. At se statsoverhovedet/institutionen spise guava i sine drømme er dog et tegn på at få materielle gevinster fra en kendt person.

Drømmer du om sød guava

At drømme om guava-slik er et meget godt varsel, der varsler gode øjeblikke i kærlighedsforholdet. Så hvis drømmeren har en aftale, indikerer dette, at livet med partneren vil forbedre sig meget med hensyn til komplikation og kærlighed.

Men hvis drømmen sker for singler, kan interessante personer dukke op i din rutine, og sikkert vil en af dem snart være din ledsager. Så fejr og nyd kærligheden.

Drømmer om Guava-saft

Guava Juice

Drømmer du om nektar eller guavasaft, viser det, at du vil få rigdom fra legitime ressourcer. Du vil være i stand til at slippe af med urenheder og forhindringer i din virksomhed eller dit arbejde og vil kun få store overskud.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!