Hånd – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Hand

Drømmer du om en hånd, betyder det, at din underbevidsthed ønsker at give dig noget om dine relationer og det, der omgiver dig, især dit arbejdsliv.

Drøm om hånd

Hænder er normalt en form for kommunikation, enten med fagter, symboler eller endda i pundsprog, og det er det, der direkte afspejler, hvad det betyder at drømme om en hånd, og der kan være et budskab om autoritet, beskyttelse, blandt andet.

Derudover kan drømme med hånd afhænge af, hvilken hånd der vises. Hvis du er den venstre, kan alt være mere fokuseret på din mere feminine side, især din ynde.

Hvis det er den højre hånd, der optræder i din drøm, er der en indikation af din maskuline side, men det kan også handle om korrekte beslutninger. Der er mange muligheder for denne drøm, og meget afhænger af den drømmede kontekst. Derfor er det nødvendigt at vurdere, hvordan udseendet forekommer i din drøm, så du kan fortolke mere præcist betydningen af drømmen om hånden.

Drømmer om din egen hånd

Hvis drømmehånden er din egen, er det et tegn på, at du bør føle dig taknemmelig. Det skyldes, at vi bruger vores hænder til alting, og sjældent er vi selv klar over, at de eksisterer og er af stor betydning. Når dette sker, er det muligt at bemærke, hvordan de påvirker vores liv. Vi handler ofte på denne måde med mange mennesker eller ting omkring os. Derfor er det vigtigt at være taknemmelig for alt det, der er en del af vores liv og hjælper os til at blive et bedre menneske.

Drømme om andre menneskers hænder

Det er vigtigt at overveje, at drømme om en andens hånd kan være noget ganske intimt. Det kan være forbundet med begrebet “at give en hånd”, og det kan være et budskab om at åbne op for en anden person, at lade dem give kærlighed og hjælp koster intet, og du kan have brug for mere, end du tror.

Drømmer du om beskidte hænder

I folkesproget betyder det at have beskidte hænder, at du har gjort noget forkert. Det samme udtryk passer ind i tolkningen af denne drøm. Snavset på hånden repræsenterer en vis falskhed. Hvis du giver en beskidt hånd, betyder det, at der er venner omkring dig, som også er falske. Du har måske ikke bemærket det endnu, men din underbevidsthed har allerede formået at se dette og forsøger at advare dig lige nu. Vær meget opmærksom på de mennesker, der er omkring dig, prøv ikke at stole på nogen.

Drøm at vaske dine hænder

Udtrykket “Jeg vasker mine hænder” er også relevant for fortolkningen af denne drøm. Hænder er ofte meget brugte talemåder, da de repræsenterer de handlinger, vi normalt foretager. I dette tilfælde reflekterer fortolkningen over ufærdige emner, som du har, og som snart bør afsluttes.

Du gør dog dit bedste for at løse dette, men eksterne faktorer spiller måske imod det. Derfor er der en ånd om at vaske dine hænder for disse problemer. Du ved, at du gør dit bedste, men resultatet kommer ikke. Dette kan dog være et godt tidspunkt for dig til at ændre din tilgang. På den måde kan du komme tættere på at løse dit problem.

Drømmer du om små hænder

Small Hands

Hvis der dukker meget små hænder op i din drøm, kan det være et tegn på utroskab i din nærhed. Derfor bør du være meget forsigtig, ikke kun med din kærlige ledsager, men også med venner, du stoler på, og endda med kolleger. Bliv ikke overrasket af et forræderi. Gør dig klar til dette øjeblik, men uden at miste din holdning.

Drømmer om store hænder

På den anden side kan store hænder repræsentere noget ganske positivt. De kan være bundet til meget gode ting, der kan være i deres fremtid. Du er en person, der har sat sig visse mål, uanset om de er meget ambitiøse eller ej, og i de næste par vil du kunne se succes med at nå disse mål. Det kan også være en indikation på økonomisk succes, især hvis dette ligger inden for dine mål.

Drømmer du om blodige hænder

Her ligner udtrykket det samme som det om beskidte hænder. I dette tilfælde er hænderne dog plettet med blod. At have hænder beskidte med blod skildrer en følelse af skyld, som udtrykket melder om. Du bebrejder dig selv meget for en eller anden fejl eller dårlig holdning. Dette har forårsaget dig en masse smerte, fordi fortrydelse og skyld er følelser, der normalt påvirker folk meget. På grund af dette søger du efter en måde at lindre denne smerte på. Prøv at undskylde, eller prøv endda at gøre det, der allerede er sket, godt igen på en eller anden måde. Prøv at gøre noget godt mod nogen.

Drømmer du, at du giver hænder til nogen

Hånd i hånd er et af de stærkeste billeder. De har en betydning, der især skildrer enhed, og det er det, som denne drøm handler om. Der er et ønske hos dig om på en eller anden måde at slutte dig til personen i drømmen, enten professionelt, ved venskab eller endda på en kærlig måde. Hovedpointen er, at du holder af den og ønsker at beskytte den, fordi du er bange for at miste den.

Drøm, der strammer nogens hånd

Endnu engang kommer det til fagforening, vi giver hånd når vi hilser på folk, eller når vi lukker en handel, for eksempel. I dette tilfælde, hvis du giver hånden til en meget fattig person, kan det være en indikation på at du er en generøs person, med stor ære.

Drømmer om lukket manchet

Closed Cuff

Hvis du holder dine næver knyttede, er det tegn på vrede eller kamp. Det kan betyde, at du holder dit sind for lukket og endda nægter at modtage hjælp. På den anden side kan det indikere, at du har ambitioner og er villig til at kæmpe for dem. Det er op til dig at reflektere over, hvad der ellers passer ind i dette øjeblik og overveje, hvordan det griber ind i dit liv, positivt eller negativt.

Drømmer du om spidshænder

Hændernes grovhed kan være en afspejling af, hvor grov du selv er over for andre. Genovervej den måde du behandler alle på, og prøv at tilføje lidt mere delikatesse til din dag.

Drømmer om hænder siger farvel

At drømme om at hænder siger farvel kan betyde præcis det, der sker i drømmen. Det vil sige, at det kan være et tegn på, at du er tæt på at skulle håndtere en separation, og at dette bekymrer dig. Der er dog ingen grund til så megen bekymring, for alt tyder på, at denne adskillelse vil være kortvarig, og at alt snart vil vende tilbage til orden.

Drømmer du om behårede hænder

Hairy hands

At drømme om behårede hænder har normalt samme betydning som at drømme om grove hænder. Der er dog en anden fortolkning, der taler om, at en ændring i hjemmet er nært forestående, så forbered dig på alt, hvad der kan ske i dit hjem.

Drøm om knækkede hænder

Hænder repræsenterer normalt instrumenterne for vores handlinger. Når de er knækkede, er det et tegn på, at vi finder os ude af stand til at handle. På grund af dette er drømmen relateret til et vist angreb på dit ego. Prøv at finde styrken til at ændre denne situation.

Drømmer om beboelige hænder

Dygtige hænder er et stort symbol på deres kompetence. Du ser, at du tager gode holdninger og beslutninger, og at du fortjener anerkendelse for det.

Drømmer om tre hænder

Når vi finder os selv meget bekymrede, har vi et vist besvær med at handle. Den rystende hånd repræsenterer denne vanskelighed, da den er forbundet med dine daglige bekymringer. Men disse bekymringer går som regel kortvarigt over.

Drøm om deformerede hænder

Hvis du mangler fingre i din hånd, kan dette være en meddelelse om, at du er ved at modtage ekstra penge. Hvis hånden er mere deform eller med flere fingre, kan det betyde, at et ægteskab er nært forestående i din familie.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!