Home – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om hjem betyder små landskabsændringer og nye retninger i dit liv. Det kan også repræsentere dine følelser og lidelser.

Dernæst vil du se, at vi har udvalgt de mest tilbagevendende typer af drømme med hjem og deres fortolkninger. Benyt lejligheden til at dele denne artikel med din ven, der lever fortæller dig om drømme.

Drømmer du om et nyt hjem

At drømme om et nyt hjem er et godt varsel, det annoncerer trods alt en ny kærlighed, der banker på din dør. Hvis du er på udkig efter en ny romantik, er dette det perfekte tidspunkt at gå ud og vise dig selv, fordi en særlig person måske leder efter dig.

Drømmer du om et rodet hus

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Drømme om et rodet hjem betyder, at drømmeren er opmærksom på “vanskelighederne” med at holde sig til mål og forhåbninger for fremtiden. Det kan også være et symbol på frygt. Med andre ord, hvis du drømmer om et rodet hus, og huset symboliserer dit liv, indikerer det, at du endelig må se dem i øjnene for at frigøre det sande potentiale, der er fanget i dig.

Drømmer du om et gammelt hus

At drømme om et gammelt hus symboliserer den stabilitet og sikkerhed, som alle mennesker ønsker dybt i deres hjerter. Jo ældre huset er, jo mere forankret er du, jo mere sikker og beskyttet er du.

Drømmer du, at du er hjemme

Drømmer du, at du er hjemme, symboliserer din frygtsomhed og dine vanskeligheder med at etablere relationer med mennesker. Du skal lære at bearbejde denne følelse for at få det bedste ud af livet. Blomstrer og mange sommerfugle vil lande i din have.

Drømmer du, at du er i dit eget hjem, er en fantastisk drøm! Hvis der er nogen, der har til hensigt at skade dig eller dine familiemedlemmer, vil denne person ikke have nogen chance og ikke engang styrke til at føre sine onde gerninger ud i livet.

Drøm, at huset er anderledes

At drømme at huset er anderledes afslører fra nu af, at dets dage vil blive meget forskellige fra det, de er i dag. Der vil ske forandringer, og du vil kunne lide det og lade dig rive med af denne lækre og flydende strøm.

Drøm at huset er det samme

At drømme at huset er det samme er det samme som at se en person, du ikke har set i lang tid, men som tilsyneladende ikke har ændret noget i dit forhold. Snart vil en person fra en fjern fortid dukke op igen i dit liv.

Drøm om det hus, du engang boede i

At drømme om et hus, som du har boet i, minder om en rejse, der måske meget snart vil finde sted. Måske er det til et nyt sted, men det vil virke intimt, som om du allerede kender det, eller det kan være til et sted, som du ønsker at vende tilbage til.

Drømmer du om et hus under opførelse

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømme om et hus under opførelse repræsenterer fortiden, dets fundamenter, dets solide familiesøjle, som er den samme som du har til hensigt at bruge til at hæve dit eget hjem og konstituere din familie.

Drømmer om et hus under opførelse

At drømme om et hus under opførelse er altid en god drøm, da det indikerer en fuld og sikker kærlighed for resten af dit liv. Dedikér dig selv til grundlaget for dette byggeri, og kærligheden vil aldrig forlade dig.

Drøm om et oversvømmet hus

Drømmer du om et oversvømmet hus, beder dig om at søge åndelig beskyttelse og vejledning for at lede din vej med visdom. Noget forsøger at invadere dit hjem og ødelægge det, du allerede har bygget op.

Drømmer du om at du køber et hus

Øjeblikkelig lidenskab. Drømme om at du køber et hus indikerer en ny romance, kortvarig og intens. Denne kærlighedsaffære vil rode med dit hoved, få dig op af gulvet og gøre dine dage lysere og lykkeligere.

Drømmer du om et ødelagt hus

At drømme om et beskadiget hus repræsenterer din dovenskab i forhold til at afslutte eller endda starte dine opgaver. Kun du ved, hvad dit ansvar er, og hvilken pris du vil betale, hvis du ikke opfylder dem.

Drømmer om et nedrevet hus

At drømme om et nedrevet hus viser en mulig smertefuld adskillelse. Men vær rolig, dette vil kun ske i virkeligheden, hvis du ikke ved, hvordan du skal drible modgangene, ellers vil balancen herske.

Drømmer om et hus der bliver revet ned

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om et hus, der bliver revet ned, repræsenterer afslutningen på gamle overbevisninger, der ikke længere tjente dig for længe siden. Det er på tide at rejse sig og komme videre i jagten på et nyt sted at føle sig som en del af.

Drømmer du om at sælge et hus

Drømmer du om at du sælger et hus, er det en opfordring til at forberede dig, for meget snart skal du påtage dig et nyt ansvar, som slet ikke bliver let at håndtere. Lær at forvalte din personlighed godt.

Drømmer om et hus der fanger ild

At drømme om et hus der bryder i brand, så godt som man kan forestille sig, er en allegori om ødelæggelse, der forvandler alt det, der engang var dets base, til kun aske. Bedrag inden for hjemmet eller med slægtninge er ikke kasseret, vær opmærksom på tegnene.

Drømmer om et stort hus

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Drømme om et stort hus er et varsel om at opnå fylde i kærlighed og sex, uanset om det er med en fast partner eller ej. For dem, der er i et seriøst forhold, vil det være lettere, og dem, der er på jagt, vil være nødt til at gå gennem nogle organer, før de kender toppen af lidenskab.

Drømmer om et lille hus

Drømme om et lille hus er et symbol på mindreværd. Hvordan er dit selvværd, din selvaccept og din selvindsigt? Har du investeret tid til at tage dig af dig selv og analysere dine positive punkter? Værdsæt dig selv, genkend i dig selv alt det, der gør dig unik.

Drøm om et træhus

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 7

At drømme om et træhus er næsten barnligt, for hvilket barn har aldrig ønsket at have sit eget træhus? Nå, men årene går, og den simple drøm om at have et træhus bliver til en vished om, at det en dag vil få social succes. Og ja, denne drøm afslører, at du vil nå dertil!

Drøm om et strandhus

Home - Drømmenes Betydning Og Symbolik 8

At drømme om et hus på stranden viser, hvad Hvis du er intimt ønsker at genopleve noget fra fortiden, der kan have fundet sted under denne ferie på stranden. Søg i dig selv, hvad dette ønske er, og om det er muligt at genopleve sådanne behagelige øjeblikke igen, eller om det blot er billig nostalgi.

Drøm om et hjemsøgt hus

At drømme om et hjemsøgt hus er af stor betydning. Det skyldes, at vi ved, at huset for hver enkelt af os er vores havn, hvor vi genvinder vores energi og føler os i fred. At drømme om et hjemsøgt hus viser, at spøgelser fra fortiden hjemsøger dig, og du skal bruge alt på rene retter, hvis du ønsker at genetablere harmonien.

Drømmer om et forladt hus

Når man drømmer om et forladt hus, er det normalt at føle sig mærkelig, forvirret og endda ude af stand til at forstå ordentligt, hvad der foregår, og det er præcis, hvad denne drøm betyder, den mentale tilstand af forladthed af dine egne tanker. Måske går du efter andres ideer og tidens mode, og dermed har du lagt dig selv til side.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!