Ild – Drømmenes betydning og symbolik


Ild - Drømmenes betydning og symbolik 1

Drømmer du om ild, betyder det, at der er forhindringer i dit liv. Det er nødvendigt at være rolig for at overvinde dem alle. Du skal vide, hvordan du skal kontrollere dine egne følelser og analysere alle de muligheder, der vil præsentere sig selv.

Er det nogensinde sket for dig at vågne op bange efter en drøm med ild? Har du kigget sidelæns for at være sikker på, at alting ikke blot var en dagdrøm i din søvn? Al den røg, der involverer et miljø og nogle gange brænder alt, hvad der var bygget, ødelæggelsen i løbet af få sekunder uden at vide, hvad man skal gøre, og … vågne op med et spring!

Skræmmende, ikke sandt? Men ved du, hvad det betyder at drømme om en brand? Du kan være beroliget, fordi det ikke altid vil være en grund til at bekymre sig om dårlige varsler.

Det meste af tiden henviser betydningen af at drømme om ild til kontrol af vores følelser. Det kan også indikere ødelæggelse og vrede. Men vær rolig: Vi vil analysere, en efter en, betydningen af ild i forskellige sammenhænge i drømme.

Drømmer du, at du er vidne til en brand

En drøm, der indikerer videnskab om de veje, der skal tages i den nærmeste fremtid. Her symboliserer det at være vidne til branden at være opmærksom på de problemer og beslutninger, der skal træffes. Og det er fantastisk, fordi vi alle ønsker at have et frisk hoved til at gå ned ad den mest hensigtsmæssige vej, ikke sandt?

Drømmer du om en brand i hjemmet

Ild - Drømmenes betydning og symbolik 3

Misundelse er det vigtigste tegn på, at du skal være opmærksom, når du drømmer, at dit hus står i brand. Vær mere opmærksom på de mennesker, der er omkring dig, fordi falskheden fra dem, der ønsker at slå dig ned eller tage din plads, omgiver dit liv, uden at du er klar over det. Ilden omkring dig er den af blik for ødelæggelse forklædt som medvirken eller kammeratskab, der fortærer hver eneste lille stykke af alt det, der er blevet bygget op gennem tiden.

Drømmer du, at du beundrer ilden af en brand

Du beundrer varmen, den der brænder, fortærer og får et helt miljø til at brænde og reflekterer i dine øjne. Her har vi indikationen af en brændende kærlighed, en kærlighed der får os til at miste tråden af strengen og bare tænke på denne lidenskab. Vær meget opmærksom på dit kærlighedsliv og pas på, at du ikke mister din grund til en kærlighed, som ikke er berettiget i slutningen af din historie.

Drømmer om ildrøg

Vi har her indikationen af et økonomisk tab snart, uden yderligere detaljer om årsagerne til dette. Vær forsigtig med valg med investeringer, vær af de mest varierede typer muligt. Vær forberedt på de uforudsete begivenheder, der giver os så meget hovedpine. Når alt kommer til alt, er en lille lommeklemme ikke ønsket af nogen.

Drøm om en brand i en bygning

Ild - Drømmenes betydning og symbolik 4

Vær forsigtig med de beslutninger, du har truffet. Angivelse af fejl midt på vejen er den vigtigste betydning af at drømme om en brand i en bygning. Alt er symbolsk, og ilden ødelægger bygningen, der repræsenterer dit liv og de veje, der bliver taget.

Drømmer du om en brand i en lejlighed

Her er der en advarsel fra dit ubevidste om beslutninger, der er truffet på kærlighedsområdet. Vær forsigtig med dem vedrørende relationer og undgå at kaste dig ud i dem, for tumlen kan være høj, som når en person forsøger at redde sig selv fra en brand i en lejlighed.

Drømmer du om en grottebrand

Pas på dit helbred. Ilden i en grotte er symbolet på, at ilden ødelægger noget skjult, som ikke kan ses. En analogi til alvorlige sygdomme, som vi først indser efter lang tid. Det koster ikke noget at få tests, et tjek for at forebygge det.

Drømmer du om at det bliver brændt sammen med ilden

Hvis du brænder sammen med ilden, skal du være mere opmærksom på dine begær, ambitioner og grådighed. De kan blænde dig for dårlige veje, og du er ikke klar over det, men indser først i det øjeblik, at alting brænder, og det er ikke længere muligt at slippe af med flammerne.

Drøm, der slukker ilden af en brand

Ild er et forvandlende element i menneskehedens historie og også i dens liv. Her er indikationen, at forhindringer vil blive overvundet, ligesom den ild, der kan slukkes, efter at den begynder at forbruge et bestemt miljø.

Drømmer om ild, der spreder sig

Hvis du har store mål og planer at opnå, skal du vide, at drømme om ild, der spreder sig, symboliserer fremskridtet af dem alle. Det er et tegn på, at du bør være mere opmærksom, fordi de kommer til et eller andet afgørende øjeblik, og tiden til at vælge, hvilke veje du skal tage, er ved at komme!

Drømmer om ild i en skov

Ild - Drømmenes betydning og symbolik 5

Du har problemer i dit sexliv. Selv om du nyder at være single eller i et seriøst forhold, er der symbolikken for seksuel frustration i dette tilfælde. At hele dit dyriske aspekt bliver opslugt af flammer, der kun ødelægger, er et tegn på, at det er nødvendigt at se lidt mere på dine øjeblikke af intimitet. Måske kan overarbejde eller manglende selvtillid være årsag til problemer i sengen.

Drøm at du starter en brand

Hvor utroligt det end kan virke, er dette et godt tegn. Her er indikationen, at selv om nogle fjender eller modstandere forsøger, vil de ikke kunne komme i vejen for dine planer, og de projekter, du er dedikeret til, vil lykkes. Selv fordi, hvis det var dig, der startede branden, er der intet ufrivilligt i branden.

Drøm, at du ikke kan slukke en brand

På en næsten bogstavelig måde er denne drøm et dårligt varsel om stor lidelse, der er ved at ramme dig i dit liv. Når vi går igennem en dårlig tid, er analogien med en brand, som vi ikke kan slukke, en af de mest passende, idet fortvivlelsen overtager vores sind. Tid til at forberede sig på dårlige øjeblikke, men fordelen er i det mindste at have oneiriske tegn på turbulens.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!