Kidnapning – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om kidnapning, betyder det, at det er vigtigt at være opmærksom på de mennesker, der er omkring dig. Pas på det, der er dit, og lad være med at fjolle rundt med dem, du ikke kan stole på.

Drømme, eller endda mareridt, indeholder ofte skjulte betydninger, der taler om det, vi føler, eller endda om det, vi ikke engang ved, eksisterer inden i os. En drøm er en oplevelse, som de fleste af os gennemgår i øjeblikke af søvn.

For videnskaben er drømmen, selv om den stadig er meget omgærdet af mystik, frugten af fantasien og det ubevidste. Psykoanalysens fader, Sigmund Freud, forsøgte at forklare drømme som en søgen efter opfyldelse af et undertrykt ønske (Freud, 2016). Selv om det giver meget mening, kan drømme i nogle tilfælde gå ud over blot ønskes opfyldelse, som vi ikke fører ud i livet – det være sig fordi dette ønske er et tabu eller af en anden grund, der forhindrer os i at gøre dem til virkelighed.

I mange kulturer fortolkes drømme som budskaber, som den åndelige verden sender os, ligesom trafikskilte, der advarer dig om en fare forude. Flere bibeltekster og selv islams hellige bog, Koranen, bekræfter også denne tese. Uanset om du er tilhænger af disse eller andre religioner, eller om du er en, der vejleder videnskaben, er det en kendsgerning, at drømme altid har fascineret os, så meget, at de har bragt dig hertil.

Her vil vi beskæftige os med en bestemt type drøm. Drømmen om kidnapning. Hvad betyder det at drømme om kidnapning? Er det et varsel om noget dårligt? Eller er det en manifestation af en uklar fantasi, som Freud ville sige? Måske begge dele, men du skal ikke være bange.

I drømmenes verden er ikke alt, hvad det ser ud til at være. Jalousi; at komme væk fra folk, der ikke gør dig noget godt, eller som ikke er godt selskab for dem, du elsker; det er nogle mulige fortolkninger af, hvad det betyder at drømme om kidnapning. Tag et kig på de eksempler vi har adskilt for dig, de vil helt sikkert være nyttige til at hjælpe dig med at forstå en drøm, der normalt er plagende.

Drøm om at kidnappe en kæreste

Det er relateret til en almindelig frygt for dem, der lever et forhold, især i begyndelsen: frygten for at blive forrådt. Udløseren for denne form for drøm kan simpelthen være i din frygt for at din ægtefælle, partner eller kæreste kan gøre noget lignende, det vil sige, det kan simpelthen være resultatet af din fantasi og dit sind afspejler denne frygt i billedet af en person, der kidnapper den elskede. Et sundt forhold skal være baseret på tillid. Arbejd med dette i dig.

Drøm om kidnapning af familiemedlem

Nogle gange har vi et meget tæt forhold til nogle slægtninge, det være sig nevøer, børnebørn, onkler, tanter og fætre og kusiner. Hvis vi ser disse mennesker, som er os så kære, afsætte opmærksomhed til andre, dette super kraftfulde organ, der er så godt gemt inde i dit hoved kaldet hjernen, kan du tolke, at de ønsker at “stjæle” denne person fra dig og så … der vil du have en forfærdelig drøm om, at denne person bliver kidnappet.

En anden mulig fortolkning er, at denne person kan gå igennem en farlig situation i det virkelige liv en gang snart. Tal med hende og prøv at finde ud af, om hun ikke har været udsat for en mulig risikosituation.

Drømmer om børnebortførelse

Kidnapning - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Børn er det reneste udtryk for uskyld. At drømme om, at et barn bliver kidnappet, indikerer behovet for selvanalyse. Har du givet dit indre barn lidt flow? Det kan være, at noget i dit liv kidnapper dette barn, som vi alle bør holde liv i os selv.
Visse omstændigheder frarøver os denne glæde og uskyld på arbejdet, i kærlighedsforhold, i familielivet. Men det er dette barn, der giver os evnen til at smile og have det sjovt med enkle ting. Bevar det i dig.

Drømmer du, at du er blevet kidnappet

Drømme som denne symboliserer følelsesmæssige fælder, der begrænser dit liv. Som vi har sagt, kræver et sundt forhold tillid, hvilket bringer os frihed. Hvis det er dig, der lider under din partners jalousi, er det godt at afveje situationen og se, om dette er et forhold, der har en fremtid.

Det er altid vigtigt at tale sammen, og mange gange kan det løse situationen. Men det er ikke kun kærlighedsforhold, der kan begrænse dit liv, hvis ikke, så identificer hvad der muligvis har fået dig til at føle dig svag og sårbar, for det er de følelser, der oftest er forbundet med denne slags drømme.

Drøm, der kaprer en person

Hvis du drømmer, at du har kidnappet nogen, er det din underbevidsthed, der ønsker denne persons opmærksomhed og respekt. Flere undersøgelser viser, at folk, der plejer at være ledere i en gruppe, normalt har denne slags drømme, når de føler deres lederskab truet.

Drøm om at kidnappe en ven

Den (ikke så) gode gamle jalousi igen. Du har bemærket, at kidnapning er et symbol på jalousi og dominans, ikke sandt? Tja, ligesom drømmen om at kidnappe en slægtning, handler denne drøm om din egen frygt for at miste denne ven eller hans opmærksomhed til en anden.

Drømmer om at kidnappe en søn

Hvis du er forælder til et barn, en teenager eller endda en voksen, vil bekymringer om hvem dit barn relaterer til altid være en del af dit liv, når alt kommer til alt, er børn børn. Du godkender måske ikke en kæreste, især hvis den ikke inspirerer tillid, så… Ja… Du vil drømme om, at nogen forsøger at stjæle dit barn fra dig.

Drømmer du om bortførelse af baby

Kan du huske det indre barn, som vi alle har og skal holde liv i os? Hun selv. Omstændigheder i dit liv forsøger at stjæle det indre barns uskyld fra dig. Stræb efter at se skønheden i de små ting og smil altid. Det er det indre barn, der holder os sunde og raske og godt med livet.

Drøm, at du er vidne til en kidnapning

Nogen eller noget forhindrer dig i at fortsætte med at kæmpe for dine mål. Drømmer du, at du ser nogen blive kidnappet, viser dig, at de mål, du har sat dig, bliver lagt til side af en eller anden grund. Identificer problemet, og lad ikke dine drømme ligge.

Drøm om kidnapning og flugt

Hvis det er dig, der kidnapper nogen og flygter, symboliserer det dit ønske om at tage noget fra en anden person, måske en kærlighed eller endda noget uhåndgribeligt, som et talent. Det er ikke let at se dine egne fejl og mangler, men gør en indsats for at gøre det, for at ville have noget, der tilhører en anden person, er noget, der uvægerligt vil vende sig imod dig.

Prøv at udvikle dit talent, opdage det eller endda lære noget nyt. Husk, at det ikke er en fejltagelse, at hver enkelt af os er et unikt væsen med unikke evner. Nogle opdager dit talent, andre bruger deres liv på at længes efter andres talent. Opdag dit talent.

5/5 - (1 vote)