Konstruktion – Drømmenes betydning og symbolik


Konstruktion - Drømmenes betydning og symbolik 1

At bygge er at skabe, at plante, at opbygge noget til fremtiden. At bygge er at ønske og gøre det til virkelighed gennem arbejde. Det er noget, der starter i det små og i det lange løb har en tendens til at blive stort. Ved at kende sig selv og identificere sine ønsker og mål kan man tegne det store billede af det, man drømmer om, men vi er helt sikkert alle mere end et billede, uanset om det er stort eller lille.

Vores drømme er nogle gange større end vores forventninger, når vi har baseret os på virkelighedens lys, men vi har ikke altid kun fakta at bygge vores ønsker på – og kun på dem. Drømme er frugter af ønsker, men de er som oprørske børn, der ofte går længere, end vi kunne tillade.

Og det er for at tage sig af disse børn og hjælpe dem med at spore deres veje, at vi er her. For at tyde, hvad det betyder at drømme om byggeri og alle dets afledninger, er det vigtigt, at du før du ved, hvor dine ønsker kommer fra. Det er kun dig selv, der kan gøre det.

Betydningen af at drømme om byggeri og fortolkningen af denne drøm har intim forbindelse med dine ønsker og med hvad du har gjort for at gøre dem virkelige, det vil sige at bygge dem. De bringer som regel sejre og personlig vækst med sig, men sammenhængen og din forståelse afhænger for meget af det stadie af byggeriet, der kom i gang, mens du sov. Var det ufærdigt? Var det midt i naturen? Var det i gang eller forladt? Var den konstruktion, som du blændede i træ? En beskeden konstruktion? Arbejdede du på denne konstruktion?

Vil du vide, hvad disse symboler kan repræsentere i dit liv? Så følg linjerne nedenfor og opdag, hvad drømme kan afsløre for dig.

Drøm, at du ser et byggeri

At drømme at du ser en konstruktion repræsenterer din vilje til at starte noget, samt din tvivl om hvorvidt du skal gøre det eller ej. At starte noget nyt kræver mod og en masse beslutsomhed, men hvis du manifesterede det i en drøm, skal du vide, at det kan være meget værd at gøre.

Hvis du ønsker at starte en virksomhed, så søg efter organisationer, der kan hjælpe dig med dette foretagende, på denne måde kan du få råd om den type virksomhed du ønsker at påtage dig og også modtage tips, der kan være meget værdifulde, hvis du ingen erfaring har. Før erfaring kommer mod, men før begge dele skal altid være forsigtighed.

Drømme om ufærdigt byggeri

Konstruktion - Drømmenes betydning og symbolik 3

Et ufærdigt byggeri er et tegn på, at der er noget, der ikke har fungeret. Hvis et byggeri bliver afbrudt og efterladt ufærdigt, var der mangel på penge, eller der var problemer med projektet, er du enig? Der kan være andre årsager, men et finansielt projekt eller en uforudset begivenhed, som kunne have været undgået med den fornødne omhu, står øverst på listen over årsager.

Hvis du havde en drøm, hvor du så et glimt af et ufærdigt byggeri, så se på dit økonomiske liv, der kan være gæld, der hober sig op eller er på vej. Hvordan går det med vedligeholdelsen af din bil? Er dit kreditkort forsinket? Husk, at kortgæld kan blive en snebold. Pas på ikke at bruge mere, end du får, og prøv at lave en reservation til nødsituationer.

Drøm om at bygge i naturen

Hvis du i din drøm har bygget noget eller set en bygning midt i naturen; skov eller skov, er det dit primitive ønske om at være tættere på naturen. Vi kom fra den. Uanset hvor meget vi forbruger teknologi, eller hvor meget tid vi bruger forbundet i den virtuelle verden. Det gør ikke dit mitokondrie-DNA til en smule bits segmenteret i en næsten uendelig række af nuller og nogle ligesom de programmer, der kører på din mobiltelefon. Ikke engang. Gå med din familie i parker, hold picnic, gå til stranden og dyk ned i havet, bad i et vandfald, dyrk en grøntsagshave, kram en hund eller en kat. Endelig… Kom i kontakt med dit naturlige jeg.

Drøm om et smukt byggeri

Det var det, fremragende! Mere end fantastisk! Hvem kan ikke lide penge? Et smukt og imponerende byggeri, eller måske ikke så imponerende, men som skiller sig ud ved sin skønhed, er et tegn på penge og økonomisk succes. Vidunderligt, ved du hvorfor? Fordi det ikke kommer gratis, det betyder, at du har gjort og gør det for at fortjene det, så fortsæt på den gode vej. Prøv at identificere, hvad du har gjort rigtigt og forbedre dette punkt endnu mere.

Drøm om bygning i gang

Fortsæt med at arbejde, giv dit sved og din indsats, og belønningen vil komme. Det er ikke bare et optimistisk ordsprog, det er virkeligt. Selv når vi tror, at vores indsats er forgæves, er den aldrig forgæves. Drømme om byggeri i gang er et tegn på bonanza og resultater på det, du lægger din dedikation og engagement i, så du skal ikke engang tænke på at give op. Diamantminen er måske kun et par hak væk fra dig.

Drømmer om træbyggeri

Konstruktion - Drømmenes betydning og symbolik 4

Integritet og ærlighed er egenskaber, som denne drøm kan repræsentere, fordi de er iboende for dig. Drømmen om trækonstruktion kan symbolisere dette, og i dette tilfælde skal du ikke blive rystet af forhindringer, fordi de er en del af livet, og selv om de forsøger at afskrække eller svigte dig, bør din urokkelige tro være en støtte på din vej.

En anden mulig fortolkning vedrører den intolerance, der kan få nogen til at behandle andre uretfærdigt. Ser du, måske har omstændighederne, og vi ved, at de ikke kan ignoreres, fået en af dine nærmeste til at have handlet på en måde, som du ikke brød dig om. Er det ikke på tide, at du sætter dig i denne persons sted og tilgiver ham/hende? Misforståelser er en helt almindelig ting i menneskelige relationer, lad ikke vrøvl ødelægge så meget godt.

Drøm om beskedent byggeri

At drømme om beskedent byggeri betyder tilbagevendende, at du har foden på jorden med hensyn til, hvad der kan opnås. Dine mål er baseret på virkeligheden, og det kan give dig sikkerhed til at føre et stabilt liv.

Bare en tilføjelse… Hvis mennesket altid havde haft fødderne på jorden, ville det aldrig have opfundet flyet, ok? Bare for at tænke over det. Hvis du nu er en hovmodig person – og det er vigtigt at have karakter til at erkende vores fejltagelser – er denne drøm et wake-up call for dig til at blive ydmygere, før livet tvinger dig til det. Og glem ikke, at de lektioner, som livet giver dig, normalt er dem, der gør mest ondt.

Drøm, at du arbejder på et byggeri

Konstruktion - Drømmenes betydning og symbolik 5

Det er en meget positiv drøm, der bringer vindene af overflod og velstand over dig. Du arbejder, og du har gjort det med stor kløe. Bliv ved, for snart vil du blive belønnet. Det er det der med at bygge op og snart nyde det, du har arbejdet for.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!