Krøllet Slange – Drømmenes Betydning Og Symbolik


curled snake

Drømme om snoede slange har en række forskellige betydninger, både positive og negative, afhængigt af dyrets placering. Slanger er dyr, der ofte er frygtede, risikable og ofte farlige.

Normalt repræsenterer slanger i symbologi healing, regenerering og liv. De er modstandsdygtige og ekstremt intelligente dyr, og disse egenskaber overføres til symbolsk betydning. I religionen er slangen forbundet med godt og ondt, balance og dualitet.

Betydningen af at drømme om snoede slange kan være forbundet med nogen af disse fortolkninger af symbologi. Generelt er det et tegn på bekymring at se en slange krøllet sammen, spændt og på vej til at angribe. Er der noget i dit liv, som du er bange for? Nogen overhængende problemer? Måske forstår du ikke engang konsekvenserne af problemet, men du er bekymret for det alligevel.

Rullet slange er også et tegn på et ondt øje, på en person, der er tæt på eller nærmer sig med dårlige intentioner. Faren er dog ikke synlig eller tydelig: Slanger er risikable, og det er risikoen også. Det er en skjult fare, noget du ikke kan forudsige eller forvente, så gør bare dit bedste. Omgiv dig med kære, med positivitet. Så hvis der sker noget dårligt, vil du have et sikkerhedsnet dannet til at hjælpe dig.

Drømme om rullet slange kan være relateret til romantik, velstand i livet sammen. Det er en uventet betydning for en kompleks drøm, men den eksisterer afhængigt af detaljerne i drømmen.

Drøm du ser en rullet slange

At se en slange indpakket i drømme repræsenterer følelsen af fængsling. Problemer og frygt hober sig op i dit liv, eller i din fremtid, og du ved ikke, hvordan du skal håndtere det. Måske ved du endda, hvordan du skal håndtere det, men af en eller anden grund bliver de ved med at dukke op, og følelsen de forårsager er, at du sidder fast. Fast i dårlige ting, negativitet.

Drømmen betyder, at dit behov for at frigøre dig selv er grelt. At frigøre sig fra de lænker, der er skabt af problemer, at frigøre sig fra buret af negative energier. At slippe af med denne følelse af stagnation, at dit liv er gået i stå, mens verden bliver ved med at bevæge sig.

At drømme at du ser en snoet slange indikerer også, at det er tid til at leve mere intenst. Det er tid til at leve, ikke bare overleve. Du har måske brug for en fysisk forandring for at styrke dine holdninger. Det kan være noget meget simpelt, som en ny frisure, et andet tøj. Enhver ændring er allerede en begyndelse til at frigøre dig selv, så drømmen ikke er forgæves. Tillad dig selv, tag en chance, forandre dig, lev.

Drømmer om indpakket slange i træet

Wrapped Snake In the Tree

Blandt de mest almindelige drømme, der involverer snoede slanger, er drømmen om en slange, der er viklet ind i træet, en af de mest forbundet med naturen.

Drømme om slange viklet i genstande er normalt et tegn på problemer. På den anden side repræsenterer drømme om træer generelt udvikling og liv. Træer er stærke, rodfæstet til jorden, vokser mod himlen og solen. De er forbundet med luft, ild, jord og vand. De repræsenterer således vækst, overvindelse, modstandsdygtighed.

Slangen, der er viklet ind i et træ, er i drømme et tegn på behovet for frihed. Men ikke nogen form for frihed: nødvendigheden kommer som en konsekvens af en oplevet skuffelse. Denne skuffelse, eller måske en overhængende fare, der opstår som følge af den, får dig til at ønske afstand.

Vidste du, at to af de mest naturlige måder at helbrede et hjertesår på er afstand og tid? Nå, drømmen om en slange viklet ind i et træ indikerer, at du har brug for disse helbredelsesmetoder. Du, eller din underbevidsthed, beder om afstand og tid til at tage pusten fra dine problemer. Det behøver ikke at være en flugt, bare en pause, så du kan tage dig sammen og genoplade din energi.

Drøm om slået kobra viklet ind på jorden

Cobra Wrapped On The Ground

Drømmen om en slange, der er viklet ind i jorden, indikerer desværre forræderi. Ikke nødvendigvis romantisk, men det er et tegn på, at en person, du kender, vil forråde din tillid. Det kan endda symbolisere et forræderi begået af dig selv. Det er et tegn på dårligt varsel, på negativitet på dens vej. Vær forsigtig, og omgiv dig med dine kære. Det er rigtigt, selv om drømmen indikerer et forræderi, er det meget bedre, når du har nogen at læne dig op ad!

Drømmer om viklet slange i sengen

At se en slange viklet ind i din seng er et overraskende godt tegn! Drømmen betyder kærlighed i din fremtid og i dit liv. Hvis du leder efter den specielle person, indikerer drømmen, at der er store chancer for at finde dem. Du vil trives i dit kærlighedsliv, og der er chancer for, at livet vil overraske dig med en person, som du aldrig havde forestillet dig.

Hvis du er i et forhold, indikerer drømmen om slangen viklet ind i sengen velstand. Problemer vil blive overvundet, og du vil finde en vej fremad, stærkere end nogensinde.

Drøm om kobra viklet ind i dig

Hvis slangen er viklet ind i din drømmekrop, er den vigtigste betydning svaghed. Du er eller vil være skrøbelig over for dine fjender og dine rivaler. Det kan være, at du simpelthen ikke længere har lyst til at kæmpe, eller at du er en person, der er vant til at lade folk tage fordel af dig. Der skal lidt mere styrke og beslutsomhed til, for at dit liv kan blive fuldt udfoldet og du kan nå dit mål. Vær tålmodig med dig selv, tilgiv dig selv, men lad dem ikke udnytte dig.

Hvis drømmen er tilbagevendende, anbefales det at gå til lægen og sørge for, at du får årlige kontroller. Det kan være et tegn på sygdom og helbredsproblemer.

Drøm om slange viklet ind i din hals

snake in neck

Drømmer du om, at en slange er viklet om din hals, kvælende, vejer, relaterer til dine behov. Det er et tegn på, at du er ved at blive kvalt, har desperat brug for mere luft, mere liv, mere energi. Det kan være, at dine problemer til sidst har akkumuleret for meget, og at du ikke kan trække vejret igennem dem. Det kan være, at du har svært ved at håndtere en kontrollerende person – eller at en kontrollerende person er i din fremtid. Så tag altid en dyb indånding, pas på dig selv, og omgiv dig med positive energier og kære.

Drømme om en slange viklet om halsen er også et tegn på vejrtrækningsproblemer. Hold dig vågen, og gå om nødvendigt til lægen, hvis det er nødvendigt.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!