Kys på læberne – Drømmenes betydning og symbolik


Kiss On The Lips

“De smukkeste drømme, jeg har drømt. Tusind chimærer, jeg byggede et slot “, sagde sangen med Elis Reginas stemme. Og drømmen er dette mysterium, som får os til at vågne op med følelsen af at have oplevet noget virkeligt. Endnu mere, hvis det er en romantisk drøm med hengivenhed og kys. Men hvad er meningen med at drømme om at kysse på læberne? Det vil afhænge af den fortolkning, der gøres af denne drøm, den situation, der opleves i den, og hele den kontekst, hvori den sker.

Drøm om kys på læberne

I den populære opfattelse kommer drømme fyldt med forvarsler og advarsler og fortolkes ofte i et mystisk prisme. I psykoanalysen er drømme et rigt redskab til viden om, hvad der sker inde i patienten, hvilket fører til et større kendskab til ham selv.

For Sigmund Freud repræsenterer drømme om kys vores “livskraft”. Ifølge ham er drømmen om at kysse forbundet med vores skjulte ønsker. Det ville være som et wake-up call til livet. Vil du trods alt have et bedre tegn på at være i live end et langt og lidenskabeligt kys?

Uanset fortolkningen er det usandsynligt, at kysse drømmen har en negativ ladning, da den normalt har at gøre med hengivenhed, romantik og udveksling. Lad os nu fortolke betydningen af nogle drømme med kys på læberne.

Hvad betyder det at drømme om at kysse på læberne?

For at forstå betydningen af at drømme om kysse på læberne er det nødvendigt at analysere hele den kontekst, hvori det sker. Miljø, øjeblik, person kysset, reaktion af den person, der kyssede eller blev kysset, blandt andre detaljer. Forholdet mellem denne drøm og den kærlighedssituation, som drømmeren befinder sig i, skal også vurderes.

Drømmer du, at du ser to personer kysse hinanden på munden

See Two People Kissing On The Mouth

En af de vigtigste betydninger af drømmen om kysse på læberne er følelsen af støtte, velkommen og beskyttelse. Hvis du har drømt om at kysse på læberne, er det oftest fordi du føler dig sikker på et hvilket som helst område af dit liv: professionelt, kærlighedsmæssigt, økonomisk eller familiært. Generelt bringer drømmen om kys gode varsler, fra positive øjeblikke i den nærmeste fremtid.

Drømmer du, at du ser to mennesker kysse på munden

Hvis du i drømmen ser to mennesker kysse hinanden, indikerer det, at du har en vis frygt for din kærlighedssituation. Det er et tegn på, at du har brug for at vurdere dit forhold og søge efter årsagerne til din bekymring og vejene fremad for at løse denne blindgyde.

Du kan føle dig ensom, fordi du ikke har en person ved din side eller endda føle den berømte ensomhed for to, hvor du lever sammen med en person, der ikke giver dig den forventede opmærksomhed.

Drømmer at kysse på nogens mund

Generelt indikerer drømmen om at du kysser nogen en fase af ro i dit liv, med lykkelige øjeblikke og succes på alle områder, det være sig kærlighed, familie eller arbejde. Det viser, at du er åben for nye muligheder og selvsikker til at gennemføre fremtidige projekter.

Drømmer du om lidenskabeligt kys på munden

Passionate Kiss On The Mouth

Hvis du i din drøm kysser nogen med lidenskab og glød, er det et tegn på, at du går igennem en stor fase i livet, hvad enten det er i kærligheds-, familie- eller erhvervsmæssigt terræn. Det er ikke nødvendigvis en drøm, der er forbundet med romantiske forhold, men med relationer i almindelighed. Hvis du kender den person, du kyssede, vil du få gavn af dem.

Drømmer du om kys på vennens mund

Måske vågner du op forskrækket af en drøm, hvor du kysser en ven. Bare rolig, da dette ikke betyder, at der er noget forhold med det virkelige liv, det tyder ikke nødvendigvis på, at der er noget mere mellem jer. Den største betydning af denne drøm er, at du føler dig tryg og tilpas med denne person. Og at der er stor tillid mellem jer.

Drømmer du om at kysse på læberne af fremmede

Først skal du analysere den følelse, som denne drøm forårsagede dig: følte du dig godt, tiltrukket af personen eller bange? Hvis følelsen var god, indikerer det, at du føler et behov for at kende dig selv. Hvis den person, du kyssede, lyder bekendt, er det sandsynligt, at du vækker følelser for en person, som du ikke engang indrømmer over for dig selv.

Ifølge psykiater Gustav Jung, grundlæggeren af den analytiske psykologi, tyder det på, at hvis en kvinde i en drøm kysser en ukendt mand, tyder det på, at hun leder efter sin mandlige del, Animus. Hvis drømmeren er en mand og kysser en fremmed, tyder det på, at han søger at finde sin mest følsomme del.

Drømmer om at kysse på munden med tvang

Hvis nogen i drømmen stjæler et kys fra dig, betyder det, at du vil lide nogle tilbageslag og uforudsete begivenheder, som vil efterlade dig uden handling. Det er muligt, at du er offer for en eller anden intrige eller forræderi. Hold øje med folk omkring dig, som ikke er din tillid værdige. Drømmen om tvangskys tyder også på, at du er bange for at afsløre din virkelige personlighed.

Drømmer du om ligegyldigt mundkys

Hvis kysset i din drøm ikke fremkalder nogen følelser, betyder det, at du er lidt modløs over den retning, dit liv tager. Det betegner en følelse af imødekommenhed over for en eller anden situation, som du ikke er i stand til at håndtere.

Det indikerer også en følelse af indre tomhed og passivitet. Det er på tide at slå armene ud og søge efter nye motivationer, komme ud af skallen og forsøge at relatere mere til andre mennesker.

Drømmer du om kys på kærestens mund

Ved første øjekast kan denne drøm indikere behagelige følelser, gode følelser over for den pågældende person eller blot en erindring om nylige situationer.

Men ud over forbindelsen med det kærlige øjeblik, som du lever, bringer denne drøm betydningen af gode muligheder snart: velstand og succes i en eller anden virksomhed. Det kan også indikere løsningen af nogle økonomiske problemer.

Relativ drømmer om kys på munden

Ifølge fortolkningerne indikerer drømmen med en slægtning, samt kysse et barn, at du lever eller vil leve en fase af stor velstand. Det er tid til at efterlade det, der er sket, fokusere på fremtiden og investere i noget nyt. Det er tid til at træffe beslutninger og vende dit liv om .

Drømmer du om at kysse en person af samme køn

Kissing Someone Of The Same Sex

Hovedbetydningen af denne drøm er, at du lever en fuld fase, hvor du føler dig sikker på din egen personlighed og dine valg. Det indikerer, at du er parat til at tage nye udfordringer op og ikke er bange for at turde.

Hvis den person du kysser er kendt, men drømmen ikke bringer følelser med sig, er det et tegn på at du vil modtage en fordel fra ham. Hvis kysset derimod er kærligt, indikerer det, at denne person har brug for din hjælp. Hvis du ikke kender personen, har drømmen den samme betydning som at kysse en fremmed, dvs. den indikerer et behov for at blive selvkørende.

Drømmer du om at kysse på læberne af personer af samme køn

Ligesom den foregående drøm henviser denne drøm ikke nødvendigvis til kærlighedsønsker, men den indikerer en tilbøjelighed til at acceptere det nye og forandringer i dit liv.

Det tyder på, at du er åben og kender dig selv. Hvis du kender mennesker, der kysser i drømmen, kan det betyde, at du beundrer det bånd, der eksisterer mellem dem.

Drømmer du om kys på en elskers læber

Denne drøm betyder ikke, at du har eller har til hensigt at få en elsker. Men det er en besked fra det ubevidste om, at du er usikker på din partner.

Det er sandsynligt, at du er utilfreds med dit nuværende forhold, og det er måske på tide at genoverveje forholdet. Hvis du er single, er det et tegn på, at du savner nogen i dit liv.

Drømmer du om at kysse en enlig mund

Denne drøm indikerer, at du føler dig sikker på, hvem du er, og hvad du vil. Han har ingen problemer med sine nuværende beslutninger og føler sig fri til at forholde sig kærligt til nogen. Hvis den enlige person i drømmen er en ven, indikerer det, at du stoler helt på ham. Hvis den enlige person er en person, du ikke kender, er den vigtigste betydning, at du er åben for at møde nye mennesker.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!