Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

En af de mest brugte måder at vise kærlighed og hengivenhed på er uden tvivl kys. Gennem denne gestus kan vi vise andre mennesker lidt af det, vi føler for dem. Så uanset om det er det virkelige liv eller drømme om at kysse, er der ingen tvivl om, at der er nok følelser.

Hvis du har drømt om denne gestus i løbet af din nattesøvn, skal du vide, at fortolkningen er, at du har et følelsesmæssigt behov, især for at blive elsket eller forstået. Men forstå, at kysset ikke altid er forbundet med spørgsmålet om forholdet, det vil sige, at det også kan repræsentere en masse hengivenhed mellem to mennesker som for eksempel venner.

Hvis du har haft en drøm om at kysse, kan du være meget rolig. Dette skyldes, at fortolkningen for ham er, at du har det meget godt med dig selv, udover at være med selvtillid på højkant.

Når du nyder denne sindstilstand, skal du vide, at disse samme følelser afspejles for andre aspekter af dit liv. Et klart eksempel på dette er i det professionelle liv, fordi du vil være meget mere villig og glad for at opfylde dine mål. At drømme om et kys på munden indikerer derfor, at dit liv er meget komplet, og at du nyder et øjeblik af harmoni.

Drømmer du om eks-kæreste, der kysser

Med afslutningen af forholdet er det meget almindeligt for folk at drømme om deres ekskæreste, da det altid er svært at glemme de gode øjeblikke, der opleves. Der er dog ingen grund til at fortvivle, da denne form for drøm ikke repræsenterer noget.

Med andre ord motiverer du bare din hjerne til at tænke på noget, der muligvis kan ske, eller som ikke har overvundet forholdet. Denne adfærd kan intensiveres ved at vide, at din partner allerede har fundet en anden. Men disse følelser er helt naturlige, når der er kærlighed involveret.

Drømmer om tungekysset

I tilfælde af tungekysset er fortolkningen, at dine seksuelle ønsker er ramt. Generelt, når disse tanker manifesterer sig under søvn, ender de med at vise iboende erotiske egenskaber ved din personlighed.

Derudover kan denne type drøm også repræsentere din længsel efter at blive elsket eller endda at blive opfyldt med følelser som lidenskab eller blot kammeratskab.

Drømmer om en mand, der kysser en anden

Selv drømme om en mand der kysser en anden er en p uønsket ensamento, vi har ikke evnen til at kontrollere vores hoved. Hvad der er tilbage for os er at kende fortolkningen for denne imaginære situation. Den første betydning er, at du har mistet tilliden til din partner og derfor har drømt om disse situationer.

Den anden fortolkning er, at du har en følelsesmæssig afhængighed. I dette tilfælde skal du være opmærksom, for denne følelse vil kun hindre forholdet mellem jer.

Drøm om at kysse på munden af en ukendt person

Når man har denne slags drøm, er en af de første reaktioner at forsøge at finde ud af, hvem den ukendte person er. Dette sker på grund af det faktum, at det er en situation, der kan bringe en masse lykke og primært forbedre selvværdet. Af denne grund skal du vide, at du kan være tæt på at kende en mulig kærlighed, der endda kunne blive din store partner.

Drøm om at kysse på kinden

Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Fortolk drømmen med et kys på kinden som et godt tegn på, at du er involveret med en særlig person. Det stopper dog ikke her, for det viser også, at der er en meget stærk tillid mellem jer, altså uanset om du modtager eller giver kysset på kinden.

Drøm om stjålet kys

Vid, at når det er en drøm med stjålet kys, er fortolkningen, at du vil gå igennem dårlige tider med den pågældende ven. Dette kan blive forstærket endnu mere, hvis han viser, at han ikke kunne lide kysset. For at undgå slitage i forholdet mellem jer, er det anbefalede at begynde at observere mere for at identificere nærhedsgrænsen.

Drøm om at kysse din hals

Betydningen af at drømme om et kys på halsen er nøjagtig den samme som det, han visualiserede i sine tanker. Det vil sige lidenskaben, ønsket og tiltrækningen for den person, der kyssede dig. Dette viser kun den tiltrækning, der findes mellem jer, så spil ikke tid til at kickstarte forholdet.

Drøm om at kysse på panden

Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Et kys på panden i drømme er intet andet end et tegn på hengivenhed og respekt for den anden person. Og husk, at denne gestus ikke kun er begrænset til par, men også til familie og venner.

Drøm om at kysse på munden af en ven

Selv om det er svært at indrømme, når du drømmer, at du kysser en ven, skal du vide, at betydningen er, at du har følelser for ham. Generelt kan tiltrækningen være relateret til den respekt og især den beundring du har for ham.

Drømmer du om to mænd der kysser

Hvis du har drømt om to mænd der kysser hinanden, skal du vide, at fortolkningen er et forvarsel om utroskab. Vær derfor forsigtig i dine kærlighedsforhold og prøv at gøre tillidsspørgsmålet klart, så foreningen fungerer.

Drøm om en kæreste der kysser en anden person

Betydningen for denne form for drøm er, at nye forhindringer i dit liv er ved at dukke op, især i dit forhold. Husk også på, hvilke udfordringer der kan opstå for at intrigere dig. Det kan også være, at du føler dig lidt usikker på dit forhold.

Drømmer du om tvangskys

Selv om det er svært, er ikke alle kys behagelige, som det er tilfældet med tvunget kyssearbejde. Her kan gesten betyde, at en person meget tæt på dig ikke er oprigtig. Så vær forberedt, for meget snart kan denne samme person opføre sig upassende.

Drøm, at du kysser et barn

Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Børn er kendt for deres personlighed og uskyldighed. Når du drømmer, at du kysser et barn, afslører fortolkningen derfor, at du vil gå igennem en fase i dit liv med stor velstand. Desuden vil du nyde en meget rig følelsesmæssig tilstand. Foran dette skal du lade de dårlige ting ligge til side for at leve nuet.

Drøm, at du kysser en person, der allerede er død

Hvis du i din drøm kysser en person, der allerede er død, skal du vide, at det er en indikation på, at du vil leve længe og derfor have en god sundhedstilstand. Fortolkningen afslører også, at du vil blive beskyttet af gode ånder.

Drømmer om to kvinder der kysser

Når du drømmer om to kvinder der kysser, skal du huske på, at betydningen af denne tanke er, at du er i tvivl om en gammel følelse. Du skal dog vide, at dette måske ikke er det ideelle tidspunkt til at genopleve de tidligere øjeblikke.

Drømmer om kolibrier

Kysse – Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Hvis du har drømt om kolibrier, skal du være meget glad. Det er nemlig et tegn på, at du vil leve meget rige øjeblikke, både i dit arbejdsliv og i dit kærlighedsliv. Så udnyt dette stærke varsel til at søge lykken.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!