Løbe – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Den legende fortolkning af drømme er kunsten at lære mennesket at kende sig selv. Mario Quintana, en berømt brasiliansk digter og journalist, skrev klogt: “At drømme er at vække sig selv indeni. Drømme handler netop om dette, den indre opvågnen, der projicerer i vores intime situationer og ekstraordinære billeder, som mange gange indeholder værdifulde oplysninger, som vi lader gå ubemærket hen.

Men intet passerer helt umærkeligt, ikke gennem din underbevidsthed. For psykoanalysen er der to mulige klassifikationer, der gives til drømme: den store drøm og den lille drøm. Denne klassifikation afhænger ikke af drømmens varighed, men af den kompleksitet og symbolik, som en bestemt drøm bærer eller kan overføre.

Store drømme er undertiden uopfattelige og mytiske. Arketypiske, når vi betragter dem ud fra et rent individuelt synspunkt, og i stand til at påvirke og forandre den enkeltes liv på grund af deres symbolske karakter. Små drømme er derimod drømme, der afspejler det, man lever i sin hverdag, og som kun er en repræsentation af drømmerens psyke.

I denne artikel vil vi beskæftige os med store drømme, dem som du føler, at de ønsker at fortælle dig noget mere. At drømme at du løber, for eksempel, kan, når det identificeres som noget uden for din hverdag og sættes i klassen af store drømme, symbolisere gode varsler og uventet held. Selvfølgelig er drømme generelt meget produktive, og for at forstå, hvad det betyder at drømme, at du løber, skal flere faktorer tages i betragtning. Lad os se på nogle af dem:

Drømme, der løber hurtigt

Løbe - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

At drømme, at du løber hurtigt, uanset hvor du er, er et tegn på rastløshed og utålmodighed. Du kan ikke lide at lade tingene stå på halvvejen eller udskyde opgaver, du vil gerne løse dem så hurtigt som muligt. Nogle gange skaber du forventninger til, hvordan og hvornår disse opgaver vil blive løst, hvilket kan forårsage angst og frustration. Slap lidt af. Rastløshed er en effektiv drivkraft for holdninger, men på samme måde skaber den stress, når den er for stor.

Drøm, der løber og ikke forlader stedet

Du kan ikke give slip på en person eller en situation fra fortiden, og det har forhindret dig i at leve nye oplevelser. Drømmer du, at du løber og ikke kan komme væk fra stedet, tyder på behovet for en selvanalyse i jagten på den nødvendige løsrivelse, der vil give dig åbenhed til at møde nye mennesker og få nye muligheder, på arbejdet eller i kærligheden.

At holde forbindelsen med fortiden er et reelt spild af tid, uanset hvor meget denne fortid bevarer gode minder, og nogle gange er det smertefuldt at lade dem bag sig. Opbevar kun fortiden to steder, nemlig i hjertets minder eller i glemslens støvede skure, og tag den aldrig med dig, uanset hvor du går hen. Fortiden kan være en alt for tung taske.

Drøm, der løber i kølvandet

Medmindre du har for vane at træne på et løbebånd, hvilket kan afspejle sig i dine drømme uden nogen særlig betydning, er drømmen om at du løber på et løbebånd det samme som at drømme om at du løber og ikke forlader stedet. En person eller en situation fra fortiden har indespærret dig følelsesmæssigt, og det har forhindret dig i at leve nye oplevelser.

Denne form for drøm antyder behovet for at foretage en selvanalyse for at finde den nødvendige løsrivelse for at møde nye mennesker og få nye muligheder, på arbejdet eller i kærligheden. At holde forbindelsen med fortiden er spild af tid, selv om disse minder bringer gode minder tilbage.

Drømmer du, at du løber fra nogen

At drømme, at du løber fra nogen, repræsenterer viljen til at flygte og blive befriet. Et forhold kvæler dig, og du ønsker mere plads, eller måske kræver et problem din holdning at blive løst, og du har forsøgt at undgå dette ansvar. At drømme at du løber fra nogen er relateret til følelsesmæssig nedslidning og frygt for ikke at opfylde de forventninger, som andre måtte have til dig.

Det bedste du kan gøre, hvis dette er dit tilfælde, er at se problemet i øjnene med det samme og søge løsningen eller acceptere konsekvenserne. Mange gange har vi overvurderet kendsgerningerne og derefter fundet ud af, at det ikke var noget særligt. Analyser, om det vil gøre en forskel i dit liv om et år, og hvis det ikke gør det, så løs det med det samme. Hvis du gør det, skal du bare reflektere godt, før du beslutter dig, men løb ikke væk.

Drøm, at du løber efter en person

Hvis det derimod er dig, der løber efter nogen, kan det tyde på, at din jalousi måske er ved at overskride lidt af grænsen. Besidderiskhed er den bedste måde at holde en person, du elsker, fra dig på.

At være besidderisk og kontrollerende vil slet ikke hjælpe dit forhold. Folk skal have lyst til at være sammen med os og ikke blive tvunget til det. Fuglen vender tilbage til reden, fordi den finder varme og tryghed, men hvis den er i et bur, vil den ved første lejlighed forlade reden for aldrig at vende tilbage.

Drøm, at den løber alene

Løbe - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

At drømme, at du løber alene, viser, at din kompetence er på et højere niveau end de mennesker, der er omkring dig. Med en indsats vil du være i stand til at nå dine mål og opnå dine ønsker. Tro dog ikke, at dette gør dig bedre end andre, det viser blot, at du er en beslutsom og fokuseret person, og arbejder du på dine evner, har fremtiden kun det bedste at byde dig, men lad ikke stoltheden fortære dig.

Drøm, at du løber nøgen

Hvis du drømte, at du løb nøgen eller bare i undertøj, er det sandsynligvis et tegn på, at der kommer penge eller en fordel, som du ikke havde regnet med. Drømmen om at du løb uden tøj symboliserer uforudsigelige, men positive fakta, der vil ske for dig meget snart. Måske er en forfremmelse på arbejdet på vej!

Drømmer du, at du løber i regnvejr

Løbe - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

De siger, at regnen vasker sjælen og revitaliserer, at løbe i regnen i en drøm symboliserer at smide alt, der er dårligt og forberede sig på nye ting. Dufter af friskhed og frihed. At drømme at du løber i regnvejr er også et positivt tegn på at du er på rette vej og alt det du længes efter i øjeblikket har stærke chancer for at virke.

Bevar beslutsomheden i dit hjerte og hold dig ikke fast i pessimisternes negativisme, i øvrigt viser denne drøm allerede, at du ikke skal holde fast i negative ting. Tillykke!

Drøm, der løber i mørket

Pas på med din professionelle karriere eller din virksomhed! Drømmer du, at du løber i mørket, indikerer, at du har truffet eller kan komme til at træffe forhastede beslutninger, kun fordi der kræves beslutninger af dig. En masse opmærksomhed, forresten, forsigtighed er det mest korrekte ord at bruge her. Når vi løber i mørke, kan vi støde ind i en mur, så analysér og overvej alt, hvad du gør, meget grundigt uden at handle på grund af ydre pres.

Drøm, at du løber barfodet

Løbe - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Den symboliserer skødesløshed og afslappethed over for livet og dets ansvar. At løbe barfodet kan også betyde, at dit selvværd er nedadgående, men at du ikke accepterer det, der forlader dig på denne måde. Hvis dette er tilfældet, er det fantastisk. Lad ikke noget sætte dig ned.

5/5 - (1 vote)