Lommelygte – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om en lommelygte, betyder det, at din lykke er på vej. Snart vil du leve en ny kærlighed.

Umuligt at tale om drømme med en lommelygte uden at gå tilbage til oprindelsen af dette objekt, der er så gammelt og stadig så brugt i dag. Lygten har haft flere forskellige formater, egenskaber, lyskilder og gav endda en idé til skabelsen af en tegneseriefigur: den grønne lygte.

Der er dem, der er lavet af papir, som nogle asiatiske modeller, der er fodret med ild og stadig oplyser himlen på mindedatoer; dem, der er lavet af jern, med stearinlys som de langt udefrakommende indiske lanterner, der skaber en intim atmosfære; vi har også berømte lanterner lavet med græskar til at dekorere Halloween; uden at glemme de smukke magiske lanterner fra det 19. århundrede, som ikke er andet end oprindelsen til overheadprojektorer, hvorigennem tegneserier blev udstillet på husvæggen, hvilket helt sikkert fik nogle til at drømme om lanterner.

Men ved at beskæftige sig med betydningen af at drømme om en lommelygte har vi afsløringer, der kan opstå fra drømmerens egen søgning, fra leveringen af en løsning på hans problem gennem en anden person, gennem manglen på energi til at holde lyset tændt under gåturen, idet man har større vanskeligheder med at finde måder at fortsætte et arbejde eller følge en vej på.

Er du nysgerrig? Vil du vide mere om din drøm eller om drømmen om en person, du fik fortalt? Så se nedenfor de mest søgte emner på internettet og deres definitioner i henhold til vores eksperter.

Drøm du ser en lanterne

Drømmer du, at du ser en lommelygte, betyder det, at øjeblikke af ro, ro og fred venter dig i løbet af kort tid. For at din lykke skal være endnu større, vil du dele harmonien med din familie og de nære venner.

Det bedste af livet bør opleves med dem, vi elsker lige ved siden af os, hvilket markerer smukke fotografier af vores historie og resulterer i mange historier at fortælle.

Drøm der holder en lanterne

Holds A Lantern

Drømme om at du holder en lommelygte indikerer, at den chance du så meget ønskede at kunne rette fejl, skridt på bolden, små fejltagelser fra fortiden endelig vil være din. Tag denne mulighed med taknemmelighed og kærlighed i dit hjerte.

Det gode, vi gør her, vil altid være en balsam for os selv og andre. Tillad dig selv at føle følelsen af velvære gennem dine ord fulde af oprigtighed.

Drømme der bruger lanterne i mørket

Drømmer du, at du bruger lommelygte i mørket, viser, at den erhvervede viden er kraftfuld og vil leve op til det, den tjener. Under passagen i dalen af mørke og viden gennem årene vil du gøre dig selv fast til at gå uden tøven. Du er sikker, der er intet at frygte, har mod og tillid, dine våben er også dit beskyttende skjold.

Drøm, der handler en lanterne

Drømmer, der tænder en lommelygte, annoncerer det rigtige tidspunkt at gøre en indsats og få fingrene i dejen. Du kender den idé, der længe har været lagt på hylden, eller det projekt, der endnu ikke er kommet i gang? Nå, red ham og start realiseringen af hver fase, hans sind er tændt, og lyset blev lavet for at vise ham den vej, der skal følges.

Drøm, der slukker en lanterne

Afskæring. Drømmer du, at du slukker en lommelygte, betyder det, at en tyk sky af modløshed har omsluttet dig, og du accepterede den, hilste den velkommen, omfavnede den og inviterede den til at slå sig ned i dit liv. Det er at slukke lommelygten, det er at give op med at kæmpe, at fortsætte med at søge det, der motiverer dig, som får dig til at få øjnene til at skinne.

Der er faser, cyklusser og dage, hvor disse skyer nærmer sig, men i langt de fleste tilfælde kommer de flygtigt, med en deadline for at forsvinde, uden invitation til at blive. Giv ikke op, lad dig ikke nedslå, dit indre lys skal blive ved med at skinne.

Drøm om en ødelagt lanterne

Broken Lantern

Drømmer du om en ødelagt lommelygte, taler du om en ustabil og usikker fremtid. Verden gennemgår en overgangsperiode, hvor hvert kontinent med dets lande på en eller anden måde lider under vanskelighederne med umiddelbarhed, falsk information og nettid.

Denne uro gør det ikke muligt for os at visualisere skridt ud over det, vi er ved at tage, og skaber en atmosfære af risici, nedbør på et glat gulv. Disse ord er ikke kun gode for dig, men for alle os, der med spring og spring overlever i jagten på en bedre fremtid.

Drøm du køber en lanterne

Drømmer du, at du køber en lommelygte, betyder, at den umiddelbare erhvervelse af dette objekt er det samme som at modtage hjælp fra en meget speciel person på det rigtige tidspunkt. Her har selve idéen om at købe intet at gøre med dens koncept, men snarere med at få det, du har brug for på samme tid.

Drømmer du, at du mister en lanterne

Allerede at drømme, at du mister en lommelygte, vedrører dit professionelle eller forretningsliv. En mulighed, et projekt, en chance for forretning vil passere slået af dig, uden at have nogen tur eller chance for et nyt forhandlingsforsøg.

Drømmer om en anden person, der bruger lanterne

Ved du, hvornår vi har en ven, lærer eller bror, der er en stor rådgiver, rådgiver? Det er altid godt at kunne regne med sådanne mennesker. Og det er det, der drømmer om en anden person, der bruger en lommelygte, repræsenterer denne støtte, hjælp, der oplyser din vej, giver tips om, hvordan man håndterer de mest forskellige scenarier i livet.

Drømmer om batteri – gratis lanterne

Battery - Free Lantern

Drømme om en batteriløs lommelygte symboliserer manglen på strøm til at fortsætte med at belyse den tørre kilde såvel som slutpunktet. Pas på denne drøm, der varsler tabet af et liv for en person tæt på dig, hvis ikke dit eget. Pas på dit helbred.

Drøm om lys udpeget til dig

Drømmen om lommelygte lys rettet mod dig vil variere alt efter graden af luminescens, jo lysere lyset, jo større vanskelighed med at se og jo højere dit niveau af angst mod fremtiden.

Når vi tillader vores niveauer af perception, følelse, energi, blandt andet, at blive ubalanceret, enten opad eller nedad, mister vi evnen til at se tingene som de virkelig er og handler derfor som reaktion på noget, der ikke er legitimt, det er her chancerne for at begå fejl lever.

Drømmer om lanterne tegn

Drømme om et lommelygte tegn er altid en fremragende profeti, især for spørgsmål relateret til venlige relationer, hvad enten det er med elskede eller med de nærmeste venner. Tegn på lommelygte er intet andet end at vise dig, at det sted, hvor du er, med andre ord, en integreret del af denne kreds af mennesker, er det nøjagtige sted, hvor du bør være, fordi det er dem, der nærer dig med ren kærlighed.

Drømmen om at sigte en lanterne mod nogen

Drømmer du, at du retter en lommelygte mod nogen, betyder det, at selv om du tror fuldt og fast på, at du ved, hvem dine sande venner er, skal åbenbaringen af, hvor mange og hvem de er, endnu ikke ske.

Hvis du drømmer, at du peger en lommelygte på nogen, vil lyset fra dette værktøj blive brugt af dig selv, det vil sige, der vil ikke være nogen udenforstående til at bringe denne åbenbaring frem i lyset, du vil selv have dine midler til klart at identificere gennem stærke beviser og fakta.

5/5 - (1 vote)