Løven – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Løven - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om en løve, betyder det styrke og stolthed. Du er en person med stor værdi og mod, med en stor følelse af lederskab og selvværd. Pas dog på med arrogance.

Symbol for magt, drømme med en løve bærer mange fortolkninger, og en af dem taler om ego, selvværd, selvopfattelse og hvordan du sætter dig selv foran verden.

Drømme med en vild løve taler om lederskab, samt at junglens konge pålægger sig selv over for andre dyr. Hvis du er leder af en afdeling, skal du gennemgå dine koncepter, måske får du ikke noget ud af at skrige.

Tjek nedenfor nogle af de mange betydninger af at drømme med junglens konge.

Drømmer om modig løve

At drømme om en modig løve viser, hvordan folk er villige til at kæmpe for det, der er af interesse for dem. Er du også villig? Her er det værd at tænke over, om alting virkelig er det værd, eller om det er tid til at sænke bolden. Reflekter over det øjeblik, du lever, og de omstændigheder, der omgiver dig. Brug kun din energi på det, du er sikker på, er det værd at bruge din energi på.

Drømmer du om løveangreb

Drømmer du om en angribende løve, indikerer de stærkestes fejhed over for de svageste. Lad ikke stolthed være suveræn, dette er et onde, der skal skæres ved roden. Vær fair og ærlig over for folk, prøv ikke at påtvinge dem dine kvaliteter.

Når du drømmer, at du bliver angrebet af en løve, skal du være opmærksom på, at en ond person forsøger at blande sig i dine planer og mål inden for den virksomhed, du arbejder for. Vær opmærksom i forhold til de mennesker i din sameksistens. Ikke alle, der synes at være dine venner, er dine venner.

Drøm om en løve der vil fange mig

Drømmer du om en løve, der ønsker at fange mig, indikerer en voldsom og hurtig fjende på jagt. På en eller anden måde vil han have dit hoved, så vær forsigtig med de revner du giver og efterlad ingen spor at passere igennem. Vær diskret og prøv ikke at afsløre dig selv, dine hemmeligheder bør ikke falde i andres ører.

Drømmer du at du bliver jagtet af en løve betyder økonomiske problemer. Vi ved, at skatter og vores skattemæssige og føderale forpligtelser er symboliseret af en løve. Hvis du har problemer af denne art, er det bedre at afregne dine konti med regeringen.

Drømmer om en løveunge

Løven - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Drømmer du om en løveunge, handler det om at dyrke gode venskaber, oprigtighed, engagement og omsorg, som relationer skal have for altid at være værdifulde. Drømmer du om en løveunge, foregriber du en oprigtig og hengiven vens tilgang. Det er ankomsten af en værdifuld skat i form af en god ven.

Drømmer du om hvid løve

Drømmer man om hvid løve taler man om fred og harmoni. Om den periode med ro, som du allerede er gået ind i eller som du stadig vil gå ind i. Denne fase vil vare længe nok til, at du kan tage vare på dit fysiske, mentale og åndelige helbred. Udnyt dette øjeblik til at skabe ro i dit liv og forblive tæt på den, du elsker.

Drøm om sort løve

Drømmer du om en sort løve, kræver forsigtighed i dine beslutninger og især i dine intime relationer. En ond person forsøger at skade dig. Giv ikke op på falske venner og fortæl ikke alt om dit liv til nogen. Stol kun på dem, der fortjener det.

Drøm om løve, der angriber andre mennesker

Pas på stressende konflikter. Drømme om en løve der angriber andre mennesker afslører, hvordan stolthed er i stand til at blænde og skabe problemer omkring os. Hvis nogen forbander dig, ånder og slipper dig, er du under handling af et dårligt geni. Tag ikke alting alvorligt, for mange mennesker vil gerne se dig ud af sig selv.

Drøm om en mild løve

Den sagtmodige løve i drømmen kan betyde, at du var bange for at møde en person med magt over dig, eller din ægtefælle, men i sidste ende gik mødet glat, og den frygtede person viste sig at være rar og rolig (Freud, 2016).

Drømmer du om en sagtmodig løve, annoncerer du, at en bestemt person fuld af værdier vil skabe stærke bånd med dig i fremtiden. Spidsen af turen er at bevare forholdet mellem jer. Prøv at være en modtagelig person, som andre beundrer og respekterer. Skjul dig ikke, for den, der ikke bliver set, bliver ikke husket.

Drømmer om familie af løver

Løven - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømmer du om en familie af løver, indikerer det, at du altid kan regne med støtte fra din familie, uanset hvad du går igennem og din holdning. Du er en heldig person.

Drøm, at du tæmmer løver

Drømmer du, at du tæmmer løver, viser, at du er ved at slutte fred med en gammel ven, som du tidligere har haft problemer med. Begge har lært deres lektie og er klar til en ny start.

Drømmer du, at du tæmmer en løve, afslører din selvstændighed og din proaktivitet, to positive punkter på arbejdsmarkedet. Du har gode våben, og du ved, hvordan du skal bruge dem.

Drømmer du om løvebrøl

Drømmer du om løvebrøl er en ganske stor trussel. Nogen udfordrer dig og er ikke bange for at møde dig. Nu er det din tur, vil du møde den eller vil du løbe væk?

At drømme om en brølende løve er altid et tegn på, at fare omgiver dig. Vær forsigtig, for en snu person kan være ude på noget mod dig og lede efter en måde at skade dig på.

Drømmer du om en gylden løve

Drømmer du om en gylden løve, siger om dens magnetisme til de mennesker, der bor sammen med dig. Du charmerer dem og er altid godt set af dem. Bliv ved med det, og du vil altid blive husket godt.

Drøm om død løve

At drømme om en død løve, som det populære ordsprog siger, er at være modig nok til at lykkes en dag ad gangen, og du ved meget godt hvordan du skal gøre det.

Drømme der dræber en løve

At drømme at du dræber en løve er et tegn på at dit selvværd er højt, hvilket vil give dig den nødvendige styrke til at klare personlige og imageproblemer.

Drømmer om løve og løvinde

Løven - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Vend din opmærksomhed mod dine relationer. Drømme om løve og løvinde indikerer mulige konflikter. Husk at kommunikation er grundlaget for alting, vær altid klar og vælg dine ord godt.

Drømmer om tiger og løve

Opmærksomhed. Drømmer du om en tiger og løve taler om en sandsynlig juridisk tvist, som du allerede er involveret i, eller som du vil indgå på vegne af et familiebo. Bevar din værdighed i lyset af modgang.

Drømmer om en søløve

Løven - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Det er altid godt at drømme om en søløve. Det betyder, at alting vil følge dig i lang tid, så det vil være lettere at foretage de ændringer, du føler, at du har brug for at foretage. Lad strømmen tage dig, for en time vil du være der, hvor du altid har ønsket at være.

Drøm om buret løve

Drømmer du om en burløve betyder det, at du har tæmmet dine vanskeligheder. Men alligevel kræver øjeblikket ro og opmærksomhed på detaljerne i situationen, så de ikke genvinder deres styrke og vender sig mod dig.

At drømme om en løve fanget i et bur viser, at du vil vinde markedet. For dem, der lancerer sig selv for første gang som iværksætter, er øjeblikket fantastisk til at åbne deres egen virksomhed.

Drømmer du om en løve, der holder øje med dig

At drømme om at en løve holder øje med dig afslører, at du skal kende det rigtige tidspunkt til at møde problemer altid med en masse mod og uden spor af frygt. Dristigheden vil gøre dig til en vinder. At drømme at du bliver observeret af en løve er en kraftig advarsel til dig om at være mere forsigtig med dine holdninger, hovedsageligt dem du har overfor dårlige virksomheder. Nogen holder øje med dig og venter på det rette tidspunkt til at give den båd.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!