Madras – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Der er dage, hvor vi er så udmattede, at det eneste, vi ønsker, er at komme hjem og lægge os på en behagelig madras, ikke sandt? Men selv om vi tilbringer hver nat i det, kan det virke meget usædvanligt at drømme om en madras. Denne drøm er dog mere almindelig, end du tror!

Drøm madras

Når man reflekterer over dette objekt, og hvordan det er så vigtigt for vores rutinemæssige komfort, kan dets drømmeagtige betydning være mere indlysende, end vi tror. Generelt kan betydningen af at drømme om en madras spænde fra et ønske om at være på et mere reserveret sted og endda at gå ind i en mere moden fase af dit liv. Men det er klart, at drømme med en madras bærer forskellige betydninger, der afhænger af omstændighederne ved det, der skete på den.

Drømmer du at du ser en madras

Drømmer du, at du kun ser en madras kan symbolisere, at du ønsker sikkerhed og stabilitet, enten i dit arbejde eller endda i et forhold. Denne drøm markerer en fase af sit liv med mere modenhed, hvor han indser behovet for at være mere forsigtig på disse to punkter, da han ved, hvordan han kan værdsætte sig selv eller allerede har gennemgået usikkerhedsproblemer i et frieri eller i den professionelle sektor.

Drømmer om at ligge på en madras

Lying on Mattress

Kender du det, når du kommer hjem udmattet og lægger dig på en behagelig madras på en meget afslappende måde, fordi du ved, at dagens anstrengelser var det hele værd? Tja, at drømme om at du ligger på en madras har mere eller mindre samme betydning, fordi det symboliserer, at du endelig har nået det mål, som du har arbejdet så hårdt for!

Drømmer du om at købe en madras

Som vi sagde ovenfor, kan drømme om en madras symbolisere en ny fase af modning, der er på vej ind i dit liv. At drømme, at du køber en madras, bringer således netop denne symbolik med sig, og at der i takt med at du bliver mere moden, vil der opstå nye ansvarsområder. Dette kan virkelig være skræmmende i starten, men prøv at se, at med mere ansvar at stå overfor, jo mere personlig udvikling vil du finde!

Drømmer du om at sælge en madras

Når du sælger en madras i dine drømme, er betydningen lige det modsatte af ovenstående. Det kommer som en advarsel om, at du står så godt over for denne fase af modenhed, at du ved, at nogle ansvarsområder ikke er dine, og så er du nødt til at give dem videre til den person, der virkelig skal tage sig af dem. Det vil sige, at du har udviklet dig til et punkt, hvor du ved, at du ikke skal bære alting på din ryg.

Drømmer, at du spilder noget på madrassen

Spills Something On The Mattress

Når du i din drøm spilder noget på madrassen, hvad enten det er med vilje eller ej, kan det være en advarsel om, at du saboterer dig selv eller undgår noget, du skal se i øjnene. Uanset om det er en fase med mere ansvar eller bare et simpelt problem, så se budskabet som en advarsel om, at det ikke nytter at forstyrre noget, der vil bringe dig en masse personlig udvikling, frygt er ikke det værd, når den bruges til at blive i komfortzonen.

Drømmer, der hopper på madrassen

Uanset hvad vi gør, vil der altid være nogen der kritiserer, og at drømme at du hopper på madrassen taler om det! Denne drøm kan symbolisere, at flere mennesker siger, at du har for mange ambitioner, og at du ikke vil være i stand til at klare det. Men da ingen besked fra drømmeuniverset er forgæves, skal du forstå, at det at tale om dig bare er den største motivation!

Drømmer du om gammel madras

I det virkelige liv gør gamle madrasser ondt og kan give mange søvnløse nætter, dem, der vil gøre dig i dårligt humør næste dag. I drømme kan det betyde et råb fra dit ubevidste, fordi du befinder dig i en tid med stor stress, fuld af angstanfald og tænker for meget, på arbejdet eller i et forhold.

Denne mætning fremstår som en alvorlig advarsel, der skal være meget opmærksom! På dette tidspunkt skal du kigge efter alternativer til at sænke denne uro. Pas på dig selv, gør nye ting, som sport, kurser eller endda mødes med nye mennesker, for at bemærke, at livet er kort, og denne stress kan forkorte det endnu mere!

Drømmer du om en ny madras

Hvis du drømte om en ny madras i en butik eller et sted, der ikke var dit rum, symboliserer dette, at du er en person, der først og fremmest søger harmoni, og denne drøm afspejler dine positive intentioner for den kommende fremtid.

Drømmer du om en ny madras på et virkelig passende sted at tage en god lur, giver det endnu bedre mening! Dette viser, at alting konspirerer til din fordel, herunder universet, så alting vil være fint meget snart!

Drømmer du om en revet madras

Torn Mattress

En revet madras er ud over at være æstetisk grim også slet ikke behagelig. Så i drømme har den en meget vigtig betydning og viser, at du føler dig utilfreds på et tidspunkt i dit liv. Se, hvor denne utilfredshed kommer fra, og hvad du kan forbedre for at stoppe med at føle sådan og opretholde et følelsesmæssigt afbalanceret liv.

Drømmer om en madras i brand

Symbolet for ild er noget meget vigtigt i drømme, og det kan have forskellige betydninger. Hvis der i din drøm var en madras i brand, kan det symbolisere, at en ny passion er på vej, en af dem, der skal sætte dit hjerte og din seng i brand!

Allerede andre eksperter hævder, at drømme om den brændende madras viser, at du brænder din komfortzone og går ind i en meget positiv fase med nye udfordringer, som kun vil bringe dig udvikling og fremskridt.

At drømme om en brændt madras har en mere bekymrende betydning. Det viser, at du kan være i en fase af ekstrem følsomhed, hvor du har en større tilbøjelighed til at blive kvalt af sorg og angst! Du har svært ved at få afløb for alt det pres, du føler, og denne ophobning kan endda generere nye sygdomme. Gå på jagt efter nogen, der kan høre dig, og husk, at mange gange er de mennesker, vi mindst forestiller os, villige til at lytte og hjælpe.

Drømmer du om en hård madras

Som det er i virkeligheden, viser drømme om en hård madras, at noget gør dig utilpas. Hvad enten det er i nogle familiefriktioner eller endda i det professionelle miljø, skal du fokusere på dig selv og holde dig væk fra enhver mulig forvirring.

Drømmer du om en komfortabel madras

Allerede at drømme om en behagelig madras viser, at du lever i en så god tid og med en sådan tryghed, at din virkelighed kommer til udtryk i drømmeuniverset. Nyd denne fase med åbne arme og uden frygt for, hvad verden giver dig!

Eksperter hævder også, at denne drøm betyder, at deres familiemiljø er overfyldt med lykke, især hvis det er begyndelsen på et parforhold.

Drømmer om madras i vand

I drømmeuniverset symboliserer vand rensning, renlighed og udvikling. Så at drømme om en madras i vandet kan vise, at du ikke føler dig nyttig i livet, og madrassen i vandet er en positiv advarsel om, at disse destruktive tanker allerede er ved at blive skubbet væk fra dig. Men for at dit sind virkelig kan blive renset, skal du være åben for det.

Drømmer du om madras på gaden

Vær opmærksom på denne drøm, da det kan være, at du lever mere i en fantasiverden end i virkeligheden, det vil sige, der er store chancer for, at nogen narrer dig! Gaden er et offentligt sted, så du kan endda ligge på en god madras og tro at du er komfortabel, men stedet er ikke i nærheden af hvad vi kan kalde komfort, da der er mange mennesker omkring dig og ingen sikkerhed.

Drømmer du om forurenet madras

Uanset om du drømmer om en madras, der gør dig syg eller endda en madras fuld af ulækre insekter, så er det at drømme om en forurenet madras en alvorlig og klar advarsel om, at der kan være mennesker omkring dig, der suger al din energi. Så genovervej alle omkring dig og identificer denne person så hurtigt som muligt.

Drømmer om en krybbe madras

I drømmeuniverset kan drømme om en krybbe betyde begyndelsen på en blomstrende kærlighed, og når du drømmer om en krybbe-madras, er betydningen også positiv. Det symboliserer, at der snart kommer en stor overraskelse i dit liv, det kan være en stor kærlighed, en rejse eller endda et barn!

Drømmer du om oppustelig madras

Vi bruger generelt en oppustelig madras til flygtige situationer som f.eks. rejser eller begivenheder. I drømmeuniverset har drømmen om den oppustelige madras en meget lignende betydning, fordi den forsøger at vise, at du befinder dig i en forbigående omstændighed, og dette forbigående øjeblik afhænger meget af noget, som du oplever i øjeblikket.

For eksempel er det job, der giver dig utilfredshed, blot et øjeblik uden fremtid. Så du skal ikke bekymre dig, men også benytte dig af muligheden for at lære af dette øjeblik.

5/5 - (1 vote)