Magisk – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om magi, betyder det, at du har en meget skarp opfattelse og en meget stærk intuition. Giv mere værdi til dine egne kvaliteter og kend dine grænser.

Hvad betyder det at drømme med magi?

Drømme om magi er som at have et kalejdoskop ved hånden, symbolikken går ud over hvad vi ser og kender det ved at læse i bøger og se de mange film, der bringer fantasiverdenen tæt på os.

Den grundlæggende regel for enhver magi er: hvis den bruges til at gøre godt, så vil vi også modtage godt; men hvis den bruges til at sende ondt, så vil vi få værre. Derfor vil betydningen af at drømme om magi også afhænge af, hvad dine intentioner er, eller hvem du så gøre magi.

Drømme med magi præsenterer scener, der går ud over rum, tid og materie, selv om de foregår inde i din hjerneprojektor – med dens mange mysterier – på ét sted, i en søvnperiode, korrekt? Dette er også magisk!

Således er det elastisk at sige, hvad det vil sige at drømme om magi, og kan være bredt i sine intentioner og energi, og; begrænset til vores menneskelige og jordiske natur.

For at lære mere om indholdet af din drøm, har vi nedenfor bragt flere detaljer om hver variabel af at drømme med magi, så du kan se hvilken en din drøm passer ind i og har udelukkende tips, råd og anvisninger om din drøm og dit nuværende øjeblik i livet. Lad os sammen begive os ud i denne magiske verden af drømme?

Drømme, der skaber magi

Makes A Magic

Drømme, der virker magisk, betyder, hvor følsomt dit opfattelsesfelt er. Din intuition taler højt og tydeligt til dine ører, din samvittigheds stemme fortæller dig, hvad du skal gøre til alles bedste, og dine fem sanser lever som radarer og opfanger hele tiden nye data, uanset hvor du går.

Ligesom antikkens profeter havde et åbent magnetfelt til at modtage lektioner fra det høje og vidste, hvordan de kunne give dem videre til dem, der havde ret, ved at bruge de rigtige udtryk og toner til at afstemme kommunikationen med dem, har du i dag og i den modernitet, som vi er indsat i, også denne rolle. Du er sjælden og unik, respekter din gave og dine grænser.

Drøm du lærer at gøre magi

Drømmer du, at du lærer at gøre magi, taler om dine opdagelser inden for ekspertiseområdet. Hvis du studerer, forbedrer dig på arbejdet, ved du, at din investering i at erhverve ny viden vil have et betydeligt resultat i din karriere, fremhæve dig i det firma, hvor du arbejder eller i den niche, som du forpligter dig til.

Drømmer, at du prøver, men kan ikke lave en magi

Drømmer du, at du prøver, men kan ikke, lave magi betyder, at det endnu ikke er det rigtige tidspunkt for dig at løse visse emner i dit liv, alt har sin tid, og ikke engang magiens kraft kunne hjælpe dig på det tidspunkt. Magi afhænger også af rum og tid, vær tålmodig.

Drøm du ser en person lave en magi

At drømme at du ser nogen lave magi afhænger af, hvem personen var. Hvis det er en bekendt, vil gode nyheder blive bragt af ham til dig. Glæde, fest, fejring og forening vil være nogle af ingredienserne i denne magi.

Hvis en fremmed gjorde magien, skal du være forsigtig med deres frygt og frygt, så de ikke ser et syvhovedet dyr. At leve bange, i en tilstand af alarmberedskab, bange for noget, der ligner bevægelser, der tages af dig som mistænkte, kan fængsle dig i en virkelighed, der er din egen, men som slet ikke stemmer overens med fakta.

Drøm om sort magi

Black Magic

Vejspærringer og hindringer. Drømmer du om sort magi, betyder det, at forhindringer, barrierer, afvigelser ad ubehagelige veje vil være en del af din vej, hvad enten det er i den professionelle, familiære eller kærlige sfære.

Arbejde dine tanker til at styrke sig selv i positivitet, bevare troen og et fast hoved vil hjælpe dig med at gå gennem denne fase, for selv om du svinger, vil din beskytter aldrig tillade dig at falde.

Drøm, der fremkalder en magi

Conjures A Magic

Drømme, der fremkalder en magi, har variationer afhængigt af den type magi, du har set fremkalde. Men generelt tiltrækker positiv energi til os den samme grad af vibrationsafstemning, og alle vinder. Allerede at trylle med en ond og beskidt magi skader ikke kun dem, der er bestemt, men også alle de involverede, der sammen sylter sig i perversitetens mudder.

Drøm om magiske genstande

Drømme om magiske genstande, der tilbydes os, betyder, at en person vil give en unik chance eller mulighed i livet, og at de vil omdanne deres vej en gang for alle. På den anden side, drømmer du om magiske genstande, der findes eller opdages af dig selv, indikerer en storslået åbenbaring foran dig, og det vil ændre din opfattelse af livet, få dig til at se gennem et andet synspunkt, en anden vinkel, hvilket i høj grad forbedrer din måde at føre livet på.

Drømmer om børn, der laver magi

Når du drømmer om et barn der tryller, så husk at den bedste magi dit indre barn kan lære er at stole på sig selv, at vide hvor vigtigt det er, hvor meget du som voksen elsker og byder det velkommen.

Vi bærer som regel på barndomstraumer, fordi vi endnu ikke har lært selvtilgivelse, selvaccept og at lave en retfærdig og korrekt modtagelse af dette barn, som har så meget brug for støtte, kærlighed og hengivenhed. Elsk hende, som du altid har ønsket at blive elsket, i dag er du i stand til at forstå dette barns sande behov, og derfor er du den eneste, der kan give hende det, hun har brug for.

Drøm, der erhverver magiske gaver

Drømme, der erhverver magiske gaver lyder næsten som et barnligt ønske, af dem, som børn har, når de stoler på deres yndlings tegneseriefigur, ikke sandt? Og ligesom børn med deres nysgerrighed, længsel efter nye opdagelser og med at have alt i hånden siden i går, er det, at begrebet drømme, der erhverver magiske gaver passer.

Hvis du også deler denne angst og endda utålmodighed, så pas på, det kan skade dig og ende med at skade dit psykiske og endda fysiske helbred, såsom at udvikle nervøs gastritis eller GAD – generaliseret angstlidelse.

Drømme, der gør magi til gavn

Når du drømmer, at du laver magi til gode, skal du forsøge at genvinde i det billede, du visualiserede i en drøm, om disse besværgelser var for dig selv eller for andre mennesker, som du har stor kærlighed og hengivenhed til.

Magi for godt udføres normalt med brug af urter, rent og krystalklart vand, stearinlys eller med bløde og søde farver, parfume og delikate olier og farvede bånd i bløde toner, blomster, der repræsenterer glæde, renhed, fred og harmoni.

Drømme, der gør magi til ondt

Drømmer at det virker magi til det onde repræsenterer, at når vi kaster mudder på nogen er det umuligt ikke at blive beskidt heller ikke. Pas på det, du har ønsket dig for andre, og mere end det, på det magiske arbejde, du har udført for dem, der generer dig, eller som du ikke har nogen hengivenhed for. Alt, hvad der går, kommer en dag tilbage.

5/5 - (2 votes)