Mor – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Der er få (eller ingen) følelser, der kan måle sig med den følelse, som vores mødre giver os næring. Og en drøm om en mor, uanset om hun er i live eller ej, kunne ikke være anderledes.

Efter at vi vågnede op, søgte vi efter en mulig betydning af at drømme med mor for at forstå årsagerne til, at de, der bragte os til verden, forsøgte at videregive et budskab eller tegn, mens vi sov, ikke sandt?

Og for det meste er det det: et godt varsel, et godt tegn på, at der snart vil være noget at fejre.

Drømmer du, at du taler med din mor?

Hvor mange gange har vi ikke spurgt vores mødre til råds? Når vi hører, hvad de har at sige til os, opstår der i vores sind en bedre forestilling og klarhed om retningerne for fremtiden.

Drømmer du, at du taler med din mor, er et symbol på, at der er tvivl om de veje, du skal gå. Hun fremstår som vores rådgiver, der vil bruge sin sjette sans til at angive os, hvad vi skal gøre i det øjeblik. Et sådant råd er stadig relateret til en ændring, der er ved at ske eller allerede er sakramenteret i hendes rutine, hvad enten det er kærligt, professionelt eller familiært.

Drømmer, at du kæmper med din mor

Ingen ønsker at skændes med deres mor, og normalt når dette sker, er det på grund af en af parternes følelsesmæssige mangel på kontrol. Her har vi en advarsel om, at det er nødvendigt at have mere kontrol over dine følelser og temperament i arbejdsmiljøet.

Chancen for at blive forvirret og miste alt er advarslen om kampen, i en drøm, som du aldrig ville ønske at være uenig med. Vær forsigtig, for vi ved, hvor svært en professionel flytning er, og nogle gange er det nødvendigt at sluge nogle frøer for vores modning, hvor hårdt det end kan virke.

Drøm, at du krammer din mor

Mor - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

At drømme, at du krammer din mor, er et tegn på behov. Og hun kan eller kan ikke komme fra dig. I det første tilfælde er betydningen, at din trang kan føre dig til dårlige måder, til at projicere overdrevne forventninger på andre mennesker, og dette kan medføre skuffelse. Det er bedre at sætte dig selv bedre til at leve med folk, så du ikke bliver såret.

I det andet tilfælde er indikationen, at der vil være en tilgang af en trængende person, som du skal passe på ikke at blive for involveret med og derefter forårsage dig skuffelser, selv om du ikke er skyld i de forventninger, som andre stiller til dig. Pas på med tranghed!

Drømmer du om en mor, der tager sig af dig

Mor - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Når moderen tager sig af dig i drømmen, er det første tegn på, at der er en reel bekymring fra hendes side. Måske er der behov for en tættere tilgang, så vi kan gengælde al den kærlighed fra dem, der satte os i verden, og at hverdagens travlhed i bylivet har fået os til at trække os tilbage.

I andre tilfælde indikerer denne drøm mangel på modenhed hos drømmeren. Mennesker, der har brug for omsorg fra en moderfigur, en beskytter. Prøv at forstå konteksten i dit liv for at vide, i hvilket tilfælde du passer bedst ind.

Drøm om en mor, der holder dine hænder

I dette tilfælde er der en person, der vejleder dig på alle de fulgte veje. Det behøver ikke nødvendigvis at være din mor, det kan være en person af stor betydning i din sameksistens. Det indikerer, at der ikke er nogen sikkerhed for at træffe vigtige beslutninger uden godkendelse fra denne person, der holder dine hænder i de sværeste timer. Det være sig din mor eller ægtefælle, ven eller slægtning så tæt som en mor.

Drømmer om en syg mor

Ingen ønsker at se deres egen syge mor, men denne drøm indikerer ikke et dårligt varsel, men en advarsel om noget, der allerede er sket. Det er showet, at nogen er meget såret med hvem de drømte, men ikke indså at have såret hjertet på slægtning, ven, veninde, kæreste osv. Prøv at gennemgå dine sidste holdninger, uhøflige ord og andre foranstaltninger, der efterlod en kær person med et knust hjerte.

Drøm, der kysser din mor

Mor - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis din mor kysser dig i en drøm, er det tegn på, at der er en godkendelse på din vej. Dine sidste beslutninger var rigtige og vil give resultater på det rigtige tidspunkt, med en masse udholdenhed, arbejde og insisteren. Hav den videnskab, at skæbnen har godkendt alt, hvad der er blevet gjort for dig, og at alt vil lykkes, selv om det i et øjeblik ikke ser sådan ud.

Drømmer om den mor, der allerede er død

I tilfælde af at drømme om en levende død mor, kun uden at trække vejret i en drøm, er indikationen, at materielle tab er på vej. Vær forsigtig med unødvendige udgifter, for magre kotider er ved at pine dig, men fordelen er at blive advaret.

Allerede drømme om moderens død har en tendens til at symbolisere helbredets genopretning, hvis en sygdom har forstyrret dit livs vej i den seneste tid. Og endelig er det at drømme om den afdøde mor et tegn på, at der er en overbelastning af arbejde eller opgaver. Det tager et hvil, en tur eller en anden måde at have øjeblikke af fritid på, fordi den afdøde mor forsøger at give advarsel om, at det er nødvendigt at have mere opmærksomhed på sig selv.

Drømmer om moderens hengivenhed

Denne drøm indikerer hovedsageligt usikkerhedsfaktoren i en eller anden vej, der tages i løbet af livet. Her er følelsen, at der mangler en søjle til at opretholde visheden om, at alt bliver gjort på den rigtige måde. Det store problem er at vide, at denne vished aldrig vil eksistere. Prøv at stole på dine instinkter og gør det, du mener er rigtigt, og gå videre uden overdrevne bekymringer. Du indser dig selv, og du har ikke brug for symbolsk hengivenhed af drømme for at opnå succes.

Drøm, at du savner din mor

Det mangler tålmodighed! I denne drøm er længslen efter moderen symbolet på overdreven stress, som skal bekæmpes. Det kan være, at hun arbejder, studerer eller endda påtager sig et overdrevent ansvar. Vær forsigtig, nogle gange bærer vi mere vægt, end vi kan bære, og før eller senere beder vores krop om regningen. Hvil dig, prioritér fritiden og se mere på dig selv.

5/5 - (1 vote)