Mord – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Nogle drømme er rigtige mareridt, og der er ingen tvivl om, at drømme om mord står øverst på listen. At drømme, at man bliver myrdet, eller at man drømmer, at man dræber nogen, får en ofte til at vågne op bange eller endda svedende.

Det er almindeligt, at vi vågner med det samme, når vi bliver skudt i en drøm. Da den negative byrde ved at drømme om mord er helt forståelig, er det, der måske overrasker dig, at denne slags drømme ikke altid betyder noget dårligt.

Betydningen af at drømme om mord afspejler den menneskelige sjæls primitive symbolik, og hvordan forfædres billedsprog, der er etableret gennem tusindvis af års udvikling af vores hjerne, udviklede sig i de dybe begrænsninger af de neurale synapser, der danner vores personlighed. Så drag ikke konklusioner om, hvad det betyder at drømme om mord, før du har læst de følgende linjer. Du kan blive overrasket!

Drøm, at du ser et mord

At drømme at du er vidne til et mord er en manifestation af, at du indeni dig bærer nag, sorg eller modvilje mod nogen. Følelser som disse er meget dårlige, og at nære dem er som at ønske, at nogen skal dø, mens du tager giften.

At drømme, at du ser nogen blive dræbt, er ubehageligt og ofte skræmmende. Denne drøm tjener til at advare dig om at overvinde nag og efterlade gamle raserier og hjertesorger i bytte for at få det bedre, selv om det nu ikke synes muligt.

Visse ting er helt sikkert ubærlige og virker endda utilgivelige, men forstå, at det at tilgive ikke ligefrem er at acceptere kendsgerningen. At tilgive er at smide sorgen, pinen og sorgen væk. Ved at gøre dette holder du op med at nære hævn og den bitre galde, der kan æde dit helbred op. Accept er noget andet, og det kræves ikke af nogen. Du behøver ikke længere at leve med en person for at tilgive den, men hvis du ikke giver tilgivelse, vil du være tvunget til at leve med unødig lidelse.

Drøm, at du begår et mord

Mord – Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Drømme er virkelig interessante, og hvis du drømmer, at du er ved at dræbe nogen, er det ikke nødvendigvis et dårligt tegn. Drømmer du, at du begår en mordforbrydelse, betyder det, at du måske, uden at vide det, saboterer nogens planer. Hvordan kan dette ske? Det er simpelt, nogle gange træffer vi beslutninger, der påvirker andre menneskers liv, selv om vi ikke bevidst er klar over det.

Forestil dig for eksempel, at det på arbejdet er op til dig at beslutte omfanget af dit teams fritid. At beslutte, hvem og hvornår en sådan person skal tage fri, kan bringe en rejseplan for denne eller en anden person i fare. Dette er blot et lille eksempel. Vi træffer beslutninger hele tiden, og de påvirker hele tiden de enkelte mikrouniverser. Du skal ikke lide for meget under dette, men blot tage hensyn til de mennesker, du kan påvirke direkte.

Drøm, at du bliver myrdet

En sådan drøm opstår normalt, når vi gennemgår øjeblikke, der er udfordrende for os som individer. Måske er du ved at begynde eller afslutte et kærlighedsforhold eller et forhold, der ligger dig på sinde, som f.eks. et samfund eller et partnerskab.

Det kan også være, at du forlader dine forældres hjem, eller at dit barn forlader dit hjem. Et nyt erhverv eller at blive fyret er også både udfordrende og skræmmende, hver på deres egen måde. Det vigtige er, at i modsætning til hvad det kan virke, viser drømmen om at du bliver myrdet, at du er forberedt og besidder den nødvendige styrke til at overvinde denne situation yderligere.

Et andet punkt, som man kan tage hensyn til i denne form for drøm, er dens iboende forhold til døden. I dette tilfælde kan det indikere, at en person fra din personlige kreds ikke bør modtage så meget tillid, som du måske tror.

Drømmer du om at myrde en slægtning

At drømme om at en slægtning bliver myrdet eller at du dræber denne slægtning er et mareridt. En skræmmende drøm, der uden skyggen af tvivl forårsager en masse ubehag. Heldigvis betyder det at have en sådan drøm ikke, at du ønsker denne person ondt eller langt mindre at du ønsker, at han/hun skal dø.

At drømme om et familiemedlem, der bliver myrdet, eller endda at drømme om, at dine forældre bliver myrdet, eller at du slår dem ihjel, betyder blot, at du er klar til at starte og leve en ny fase i dit liv. Bliv involveret i nye projekter, vær ikke bange for at ændre dig og tag de udfordringer op, der kommer, chancen for at få succes er stor.

Drøm om knivdrab

Mord – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er ikke et dårligt tegn, i modsætning til hvad man kan forestille sig. Hvis du drømte, at du stak en person ihjel, er det et tegn på, at økonomisk velstand og personlige resultater kan være på vej i dit liv.

Hvis du desuden så blod, er tegnet endnu bedre, fordi det repræsenterer succes i det, du har arbejdet for at opnå. Du er ved at opnå det, som du har arbejdet for.

Drømmer du om mord ved skud

Hvis du skød nogen, kan det være et tegn på vrede, som du har næret over for nogen, eller konflikter, som måske ryster dig i det professionelle miljø. Hvis det er vrede, så lad være med at fodre denne følelse, lad den gå og bliv knyttet til positive aspekter af livet.

Hvis det er nogen, der provokerer dig, så undgå så vidt muligt at forholde dig til den pågældende person. Ofte løser en ærlig og åben samtale også konflikterne. Hvis konflikten er i dit arbejdsmiljø, skal du bruge din sunde fornuft til at løse uoverensstemmelserne og dulme ubehagelighederne.

5/5 - (1 vote)