Negle – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Negle - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om et søm, betyder det, at dine fremtidsudsigter afhænger af, hvordan sømmen er repræsenteret i drømmen. Det kan betyde, at du er meget defensiv over for mennesker.

I det virkelige liv vokser fingernegle, skal plejes og er almindeligvis forbundet med hænderne, du bemærker bare, at når du taler om dem, er det første billede, der kommer til at tænke på, ekstremiteterne af dine øvre lemmer og ikke de nedre. Denne direkte forbindelse med hænderne repræsenterer i mange tilfælde selve hånden og dens udbyder-symbolik, der handler om at styrke sig selv og tage sig af det (eller dem) man har brug for eller sætter pris på.

Lange, velklippede, gnavede eller knækkede fingernegle har hver deres egen betydning blandt hvad det betyder at drømme om en negl. Drømmenes sprog er dit ubevidste sprog, så de situationer, du lever i, og de genstande, du forholder dig til i dem, kan have dybere og mere symbolske betydninger, end du kan forestille dig, hvis du ikke tager hele denne sammenhæng i betragtning.

Mange genstande har et billedsprog, der er universelt forstået af os, f.eks. skal vand rense og slukke tørst, træer bærer frugt og giver skygge, og telefoner skal kommunikere og bringe mennesker sammen. Men den samme symbolik kan bære negative betydninger, afhængigt af hvordan de manifesterer sig i vores drømme. Et træ med rådne frugter eller et bassin med mørkt og grumset vand samt en ødelagt telefon skal fortolkes under hensyntagen til disse detaljer.

Betydningen af at drømme med et søm kan, efter samme logik, spænde fra bevis på personlig beslutsomhed og styrke til at kæmpe for det, du higer efter, til angst og nervøsitet, dvs. en advarsel om din svækkede følelsesmæssige tilstand. Nå, nu hvor du forstår en lille smule om ludisk fortolkning af drømme, lad os gå til det, der virkelig bragte dig her: Hvad betyder det trods alt at drømme med søm?

Drømmer med fingernegl

Hvis du drømmer, at du holder øje med dine fingernegle, er det et tegn på, at du måske optræder defensivt over for folk, sandsynligvis i dit arbejde, men det kan faktisk henvise til ethvert socialt område. Gør en oprigtig indsats for at identificere dette negative punkt og ved at identificere det, arbejde på at annullere det.

At drømme om dine fingernegle kan dog også betyde, at du skal arbejde hårdere på dine mål og have en mere vovet holdning, når du står over for de udfordringer, der kan opstå undervejs.

Drøm, at negle bider

Drømmer du, at du bider negle, tyder på, at der kan være et eller andet svært problem på vej. Du skal ikke blive modløs, op- og nedture er en del af vores bane. Stol på en person du stoler på, arbejd på din spiritualitet og hold hovedet højt. Det vil gå over.

Drøm om tånegl

Negle - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Nogle gange er nødvendigheden viljens fjende, og det er mere eller mindre det, som drømmen om tåneglen forsøger at vise dig. Noget, du ikke bryder dig om, skal gøres, og du har måske unddraget dig dette ansvar. Du føler dig måske ubehagelig og ked af en bestemt situation, men tro mig, du kan ikke løbe væk fra den for evigt.

Husk, at alt er midlertidigt, også – og endda hovedsageligt – begivenheder og beslutninger, som vi er nødt til at leve og træffe. Lad være med at være ked af det, hav mod og få det overstået.

Drøm, der gør negle

Generelt er det et tegn på sofistikering, hvilket kan være godt. På den anden side er det en advarsel at undgå selvcentrerethed. Sofistikering får dig til at identificere dig med alt, hvad der er smagfuldt, og til at søge adgang til produkter, der repræsenterer dette, hvilket endda kan være en livsstil. Men hvis man kun vurderer det, der virker sofistikeret, i overmål, kan det føre til, at man tror, at man er andre mennesker overlegen, og det er aldrig en god ting. Når alt kommer til alt, kommer vi alle fra det samme sted, og vi vil helt sikkert komme til det samme sted i sidste ende, og alt det, vi bliver, vil være minder i hukommelsen hos dem, der bliver. Og du? Hvordan ønsker du at blive husket?

Drømmen, der skærer sømmene over

Wow, det er virkelig et fantastisk tegn! Der kan opstå store muligheder i dit arbejdsliv, og hvis du har en virksomhed eller har til hensigt at investere i noget af dit eget, er det nu, du skal få tingene til at ske. Arbejd med vished om, at universet konspirerer til din fordel.

Drømmen, der maler neglen

Negle - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Dit følelsesmæssige liv kan gennemgå mindre gode øjeblikke. Drømmer du om en malet negl eller at du er ved at male din negl, bærer du generelt symbolikken, at der kan være svære øjeblikke omkring dit kærlighedsliv, og uenigheder og skænderier kan endda medføre adskillelse. Det ideelle er at handle roligt, at være forsigtig med ord og at gøre en indsats for ikke at blæse op til emner, der kan lades til side, såsom fjollede diskussioner på grund af jalousi og uopfyldte forventninger.

Drømme, der skærer neglen over

Hvis du var ved at stikke i din negl, er det en indikation på, at du måske blander dig i sager, der ikke vedrører dig. Det er sandt, at vi ofte ser nogle detaljer i visse situationer i livet hos dem, vi kan lide, og i mange af dem ønsker vi at hjælpe dem ved at rådgive dem på en eller anden måde. Men folk har ikke altid brug for eller lyst til at høre visse ting, hvilket kan skabe misforståelser og endda påvirke dit forhold til denne person. Bliv ved, nogle gange er det bedre at give slip.

Drøm om et knækket søm

Alt går over, sagde den kloge mand. Livet er en gangster, med op- og nedture, og en eller anden time skal vi håndtere problemer og lidelser. Drømmer du om et knækket søm, er det et varsel om, at der kommer svære dage, men rolig. Livet er, som vi lige har talt om, en gangster, og de gode øjeblikke kommer snart igen.

Drøm om et knækket søm

Negle - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Dette er en af de drømme, der narrer dig, fordi de ser ud til at være et dårligt varsel, men som faktisk er et godt tegn. At drømme med en indgroet negl signalerer, at du er ved at nå et mål, som du har kæmpet for. Op med humøret og fortsæt det gode arbejde!

Drømmer du med indgroede negle, så er du nødt til at drømme

Denne gang er der en person tæt på, som har brug for din hjælp. Denne person har brug for noget, som kun du kan tilbyde, hvad enten det er rådgivning, økonomisk hjælp eller af enhver art. Hun har brug for dig, men hun har intet at tilbyde dig til gengæld, muligvis ikke engang ved at betale dig et lån tilbage. Analyser, om du kan tilbyde en sådan hjælp ved at være klar over, at du ikke får den tilbage.

Drømmer du om et faldende søm

Faldende negle er ikke et godt varsel. Drømmer du om et faldende søm, tyder det på, at du kan miste noget eller nogen værdifuldt for dig. Det kan være afslutningen på et forhold, tabet af et job eller et eller andet bump i dit økonomiske liv. Hav troen og styrken til at overvinde disse øjeblikke.

Drømmer du om at rive dit søm af

Det er normalt, at vi nogle gange er tilbageholdende med de udfordringer, som livet stiller os over for. At drømme om et søm der er trukket ud eller drømme om at et søm trækkes ud, kan betyde netop det, at du er usikker på dine egne evner, på din styrke til at overvinde en vanskelig situation eller til at indgå en forpligtelse. Denne drøm kan også antyde, at noget du har gjort kan skabe en misforståelse, og det vil få negative konsekvenser. Under alle omstændigheder skal du have balance og søge visdom for at overvinde ethvert problem, der måtte komme på din vej.

Drøm om et råddent søm

Sundhed er en af vores mest værdifulde ejendele, når alt kommer til alt, hvad er værdien af en ny solopgang, hvis du er sengeliggende og i dårligt helbred, er det ikke? Drømmer du om en rådden negl er en advarsel for dig om at passe på dit helbred, ellers kan du meget snart få alvorlige problemer. Økonomisk sundhed er også en del af denne advarsel, glem ikke din lommesundhed også.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!