Nits – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Lice And Nits

Drømmer du om nitter, betyder det normalt noget, der har med lus at gøre. Det er ikke overraskende, for nitter er intet andet end æggene fra dette insekt og er derfor en “juvenil” form for lus.

Hvad betyder det at drømme om nisser?

Associeringen af drømme med nits kløe i hovedet er ret almindelig, og denne handling er også et symbol på, hvad nogen tænker. Det er den største betydning af at drømme om nits. Der er noget, der generer dig, og det har medført en masse tanker og refleksioner. Noget dårligt kan være ved at ske, og det er værd at være opmærksom på.

Drømme kan dog opstå på forskellige måder, og hver variation kan også omfatte en anden fortolkning. På grund af dette er det vigtigt at vide lidt mere om de forskellige sammenhænge, der kan dukke op for dig, og dermed bedre forstå, hvad det betyder at drømme om nisser.

Drøm du ser nitter

At se en nitte i en drøm kan være en indikation på, at du har haft nogle problemer med at acceptere dit eget billede. Der er en stor bekymring for, hvad andre måske kommenterer om dig, med en stræben efter at opnå en vis perfektion. Du skal dog huske, at ingen er perfekt, og ikke engang Jesus var i stand til at tilfredsstille alle.

De, der forsøger at behage alle, ender med ikke at kunne behage nogen, ikke engang sig selv. Prøv at ændre en lille smule holdning, da det er meget skadeligt for dig. Du kan ikke leve for andre uden at skade dig selv, for vi skal alle sammen bruge vores opmærksomhed på vores mål. Selv om det er vigtigt at formidle et godt image, ikke at kontrollere alt, hvad de vil tænke om dig, så er det, der tæller, reglen om “at leve og lade leve”.

Drømmer om nitter i hovedet

Nits In The Head

At drømme om at du har nitter på hovedet er igen forbundet med dit eget image. Det afspejler dog, at du ikke er omhyggelig med det. Dette påvirker dig, fordi du normalt ser dig selv på en måde, og nu føler du, at du ikke lever op til det, du plejer at præsentere.

Det er ikke godt at lade bekymringer om udseendet påvirke dig så meget, for det er ikke det vigtigste i livet, men det er meget interessant at bevare en følelse af velvære med dig selv, også af hensyn til dit selvværd. Så det kan være på tide at tage lidt tid og passe på dig selv, med alt det du har ret til.

Drømmer om lus og nisser

At drømme om lus og nits sammen synes kompliceret, da det viser sig at være en krydsning af disse nye og lidt ældre dyr. Dette indikerer, at der er problemer, der ledsager dig i et vist tidsrum, og de fornyer sig hele tiden. Du har båret meget i dit hoved, og dette er ved at blive en reel plage i dit liv, hvilket påvirker din evne til at udføre dine daglige aktiviteter, herunder.

Derfor kan denne drøm være en advarsel fra din underbevidsthed, så du begynder at være opmærksom på disse problemer, i betragtning af deres skadelige karakter. Det er ved at nå grænsepunktet, og du må tage handling for at slippe af med denne plage. Det er meget vigtigt, at du arbejder så hurtigt som muligt for at vende denne situation.

Drømmer om levende lus

Live Lice

Hvis der er levende nitter i din drøm, kan der være to fortolkningsmuligheder. Den første vedrører dyrets figur, når det ikke er i sit hoved.

Når det ser ud til at have sit eget liv, er det en indikation på, at det er ved at nå en vis modenhed i sit liv, og det kan ende med at relatere til sundhed og velvære, hvilket indikerer, at du er i god form i denne henseende, så det er interessant, at du beholder dette fodaftryk til din egen fordel.

På den anden side kan det at se disse dyr i dit hoved igen betyde, at der findes problemer, men i dette tilfælde er det vigtigt at forstå, at de starter på dette tidspunkt, og det er op til dig at forsøge at skære ondskaben ved roden, før den bliver til noget større.

Drømmer du om at plukke nitter

At drømme om at du plukker nitter indikerer, at du er stødt på vanskeligheder i dit liv, men at du leder efter måder at håndtere det på. Der er mange udfordringer vi står overfor på daglig basis, og nogle gange kan de virke umulige at overvinde, men det vigtige er ikke at bøje hovedet.

Denne drøm starter fra din underbevidsthed, så du forsøger at bevare din kampgejst og ikke giver op, fordi du træder sejrens vej. Drømmen repræsenterer således din evne til at kæmpe for det, du ønsker, så glem det ikke.

Drøm dræber lus

Kills Lice

Denne drøm er direkte forbundet med den foregående, for når vi plukker nitter, ender vi også med at dræbe dem. Handlinger er næppe adskilte, og deres betydning er derfor ikke langt væk.

Hvis du ud over at samle nitter op også dræbte nitter, er det yderligere en indikation af din evne til at håndtere dine problemer, men det er også en indikation af, at resultaterne er tættere på, end du tror, og det er vigtigt at være opmærksom på dette, men uden at miste fokus.

Drømmer du om lus der falder ud af hovedet

At drømme om at der falder lus af dit hoved er normalt et godt varsel, da det er en indikation på at du er ved at lægge bekymringerne om hvad andre tænker om dig til side og begynder at give et større fokus på dig selv. At vide hvordan du skal værdsætte dig selv er noget meget vigtigt, og du er begyndt at gøre det på en meget positiv måde.

Det kan være en vej til større lykke, så det er vigtigt, at du prøver at forblive på den måde, men meget forsigtigt med ikke at begynde at handle med en vis egoisme. Husk, at det aldrig er godt at overdrive noget, det er trods alt et råd, som vi hører meget, og som altid er gyldigt.

Drømmer om luseshampoo

Mens det at samle op og dræbe nits er en aktivitet, der kræver stort arbejde og koncentration, er dette noget mere effektivt, der er i stand til at opnå store resultater uden så meget manuel indsats. Dette er et symbol på succesen af dit arbejde. Du har opnået gode resultater, og din evne til at løse problemer har givet mange frugter.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!