Parfume – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Parfume - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvem kan ikke lide at dufte en sød og karakteristisk duft af en kendt parfume? Denne glæde for vores næse gør os altid ekstatisk, ikke sandt? Og hvis årsagen til disse gode øjeblikke for vores lugtesans kommer, mens vi sover, vil det næsten altid være et godt tegn på at have en drøm med parfume.

Når alt kommer til alt, har betydningen af at drømme med parfume oftest at gøre med nyheder i dit personlige og kærlighedsliv. Gode nyheder, i de fleste af dem. Det er et tegn på, at vi, når vi vågner op, har brug for mere disposition til at se verden i øjnene og møde alting med mere naturlighed og uden frygt.

Kom og forstå, hvad det betyder at drømme med parfume, og forlad dit liv med en bedre duft.

Drøm med ødelagt parfume

Ingen kan lide at knuse et parfumeglas. Vi investerer en god sum penge for at føle os mere lugtende for ved et uheld at smadre flasken og efterlade omgivelserne stinkende af lugten. I dette tilfælde er det en drøm, som ingen ønsker at have heller ikke, men det er ikke et dårligt varsel.

Det indikerer blot, at den sejrrige vej, som du ønsker at følge, vil være længere end forudset. Det er at have tålmodighed og vente, tingene bevæger sig fremad. Stenene vil dukke op midt på vejen, men de vil blive afledt.

Drømmer du om parfumeglas

Parfume - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Parfumeglasset i dine drømme er repræsentationen af en ny kærlighed, der dukker op i dit liv. Og denne lidenskab vil komme til at bringe dig positive forandringer, så du kan være begejstret for det gode varsel, der er ved at dukke op. En ny duft, et nyt liv, der bringer sine egenskaber og dufte tæt på dig, er symboliseret af dette glas. Selv fordi, hvem kan ikke lide en ny kærlighed, der giver mere grund til vores eksistens?

Drøm med duft af parfume

Parfume - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis duften af parfume forfølger dine drømme, kan det øge din tillid til folk omkring dig. Denne drøm er tegn på, at du er omgivet af mennesker, der bare vil dit bedste, selv når de rådgiver dig på en hård måde eller siger ting, som vi tilsyneladende ikke ønsker at høre.

Hvis der er en kærlighed, er det det værd, hvis der er venner, er det dem vi skal tage for livet. Du kan lade al mistillid ligge til side, for, hvem der er sammen med dig, er langt fra løgn og alt det, vi frygter i vores dagligdag.

Drømmer om spildt parfume

Der er to mulige indikationer, når man drømmer om spildt parfume. Den første af dem er, at hvis parfumen er spildt, fordi du f.eks. har væltet flasken, vil du få flere vanskeligheder i udførelsen af personlige projekter.

Det, der syntes let, vil ikke blive det. Allerede når denne parfume er spildt inde i dit værelse, skal du være forsigtig med sladder og rygter omkring dig. De kan tage din troværdighed fra dig og afskrække dig fra at forfølge dine mål, både i det personlige og professionelle liv. Faktisk er parfumen spildt i en drøm bare en advarsel, og det er altid vigtigt at være opmærksom på hvem der advarer os, ikke sandt?

Drøm med ny parfume

Det er tid til forandringer. Ligesom en ny parfume bringer nye dufte til dit liv, er tiden kommet til at tage nogle holdninger, der vil omdirigere dig. Det kan være på alle områder: fra det personlige, gennem det velkendte og endda i det kærlige. Faktum er, at den nye parfume indikerer, at der er behov for en ændring på et eller andet område af dit liv, så alting kommer tilbage til det konforme.

Drøm, der køber parfume

Parfume - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Det er tid til at være opmærksom. Købet af en parfume i dine drømme indikerer, at der er nogen, der ønsker at tage din plads, trække dit tæppe. Vær forsigtig med folk omkring dig og undgå at åbne dig for meget, så ingen går dig forbi. Det tyder på, at der er en masse misundelse omkring dig. Det er på tide at stoppe op og tænke over personlige relationer, så du ikke bliver skuffet snart.

Drøm, at du bærer parfume

Dette er en drøm, der viser meget mere et aspekt af personligheden hos dem, der har drømt, end den forudser en fremtidig begivenhed. I denne drøm er indikationen, at der er en meget stor disposition til at kunne lide komplimenter og til at føle med det oppustede ego at blive godt set foran samfundet, eller i det mindste foran kredsløbet af mennesker af dets samvær.

Det er også en indikation af behovet for at være ydmyg, så man ikke behandler folk med strenghed på grund af den ros, som deres kompetence fremkalder.

Drømmer om parfume, der ikke behager

Når en ubehagelig parfume gør lugten af drømme mærket for dem, der sov, er der repræsentationen af en stærk transformation, men det vil styrke denne person. Fra da af vil der være tidspunkter med ensomhed og en vis isolation.

Men det er ikke dårligt, for din tilbagevenden til samværet med folk omkring dig vil være meget stærkere og fuld af erobringer, med den opfattelse, at det i nogle øjeblikke er nødvendigt at være alene for at møde verden og dens essens igen. Den ubehagelige parfume er et tegn på, at det er nødvendigt at ofre sig for at opnå det, du ønsker.

Drømmer om stærk parfume

Hvis duften af parfume i dine drømme er meget stærk, er det et tegn på, at der vil være nyt i dit kærlighedsliv. Det kan være, at du møder en person, der vil få dit hjerte til at svinge, eller endda finde en gammel kærlighed, der vil få alting til at gå tilbage til det rigtige sted.

Men for at dette kan ske, skal der en turbulens til, hvor du vil tro, at alt er blevet sat over styr. Lad dig ikke nedslå, alt dette vil gå over, så dit kærlighedsliv vil blive nydt fuldt ud. Den stærke duft af parfume lyver ikke, og den vil heller ikke bedrage.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!