Regn – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Rain

At drømme om regn betyder liv. Det vand, der hjælper vores planter med at vokse og slukker tørsten hos dyrene i vores fauna. Som det er godt repræsenteret i mange bøger, historier og legender, er regnvand en guddommelig gave, der velsigner alt og alle.

En anden berømt fortolkning er i forhold til den renhed, som regnvand bringer, både udvendigt og indvendigt, for hvem har trods alt aldrig mediteret ved at lytte til lyden af den faldende regn?

Nedenfor finder du mange andre betydninger af at drømme om regn, herunder din drøm.

Hvad betyder det at drømme om fin regn?

Hvad betyder det at drømme om en storm?

Hvad er en paraplydrøm?

Drømmer man om kraftig regn

Heavy-Rain

Drømme om kraftig regn repræsenterer en udrensning, en åndelig vask. Når vi drømmer om kraftig regn, er det fordi vores ånd har brug for at blive renset, for at blive lettere og blødere, uden de vægte og bindinger, som folk kaster på os dagligt.

Hvis du kender et retreat, et spirituelt center, et tempel eller en kirke, hvor du føler dig i fred, så prøv at tilbringe mere tid der, og langsomt vil du mærke din sjæl revitalisere, helbrede og rense sig selv fra al denne negative ladning.

Drøm om en masse regn

Drømmer du om en masse regn, er det et symbol på faglig løft, på gevinster, på overskud. Prøv at huske det pluviometriske indeks i denne drøm. Jo højere mængden af vand der kommer ned fra himlen, jo højere vil du komme op. Det betyder ikke, at du skal spilde penge og formue, for alt, hvad der kommer let, kan også gå let.

Drømmer om fin regn

At drømme om fin regn viser den delikatesse, der rører dit hjerte, din sjæl og dine dage. Fra nu af vil du være mere følsom, sentimental og måske endda mere skrøbelig. Denne periode vil være meget frugtbar for dig til at styrke kærlighedsbåndene med de mennesker du ønsker at elske og genkende i dig selv en anden side, som du sandsynligvis endnu ikke havde indset, at der eksisterede i dig.

Drømmer du om et regnbad

At drømme om et regnbad er en fornøjelse, ikke sandt? Og dens betydning er også meget god. At drømme om et regnbad er et tegn på, at du har brug for at vove mere, nyde livet mere og måske endda ændre omgivelserne.

Hav det sjovt, udsæt dig selv og besøg steder, som du endnu ikke har haft mulighed for at komme til endnu, men som du altid har ønsket at kende. Livet kalder dig derud og holder dig gode skatte. Tippet på turen er at løbe væk fra rutinen.

Drømmer om kraftig regn

Når du drømmer om kraftig regn, skal du være sikker på, at positive ændringer vedrørende dit økonomiske liv er på vej til at ske. Måske er denne ændring allerede forventet eller ej. Men det vigtigste her er at huske på, at denne pakke af ændringer vil bringe dig på et nyt niveau i livet.

Drømmer om regn og vind

Rain And Wind

At drømme om regn og vind er ikke et dårligt tegn, tværtimod. Denne drøm viser, at du har en dyrebar ven altid ved din side, og det er ham, du skal være opmærksom på og lytte til råd, især dem, der er forbundet med din karriere og dit arbejde.

Selv om din ven ikke er fra det samme område som dig, skal du ikke foragte hans hjælp, sand visdom ligger i de mest varierede hoveder, og det er netop det, der beriger alle mennesker. Lær at lytte og ikke kun at lytte.

Drøm om stormregn

Vent venligst. Drømmer du om stormregn betyder det, at det ikke er tiden til at lave nye forhandlinger og planer for din forretning nu. Denne drøm taler endnu højere til dem, der ejer selve virksomheden.

Ligesom hver en times storm har sin ende, vil denne periode med suspension også have sin ende. Vær forsigtig og vent på det grønne lys, som universet stadig vil sende dig, hvem ved, om det ikke kommer i form af en anden drøm?

Drømme om regn og oversvømmelse

Rain And Flood

Drømme om regn og oversvømmelse viser indgangen til en fase af isolation og følelsesmæssig hjælpeløshed. Vi ved stadig ikke, om dette blot er en følelse af vores egen eller en måde at forsøge at flygte fra noget, som f.eks. problemer og mennesker fra omverdenen. Lav en selvevaluering, og så vil du finde svaret.

Måske føler du dig ensom, omgivet af dine tanker og oversvømmet af dine følelser. Du har brug for at komme i kontakt med dig selv for at overvinde denne afstand mellem dig og verden.

Drømmer du om regnvand

Drømmer du om regnvand, er det en velsignelse fra himlen. Du vil sandsynligvis blive inviteret til et bryllup, det være sig et familiemedlem eller en nær ven, og selvfølgelig vil du spille en vigtig rolle i denne forening. Du er måske en af forloverne eller gudmor.

Drømmer du om haglstorm

Drømmer du om haglvejr, er det en stærk indikation af, at du bliver nødt til at vente lidt længere på realiseringen af dine planer, fordi der vil være en kort forsinkelse i de begivenheder, som du længes så meget efter.

Som vi godt ved, sker ikke alting, når vi ønsker det, og det skal ikke ses som et problem, tværtimod vil der altid være det rigtige tidspunkt for tingene at ske på, og det er bestemt af Gud og ikke af mennesker.

Drømmer om mudder og regn

Vi ser nogle af dine ønsker, der endnu ikke er blevet opfyldt. Drømme om mudder og regn indikerer, at du har mange drømme, der skal gå i opfyldelse, og at du ikke er tilfreds med det, du allerede kan opnå. Hvis din uophørlige søgen på den ene side er den energi, der bevæger dig, er det på den anden side en fysisk og psykisk slitage.

Måske er det bedste at gøre for nu at hvile, restituere dine energier, tegne nye strategier, indtil mudderet af forvirring og følelsesmæssig turbulens kan sænke sig. Herefter skal du være sikker på, at vandet bliver klart og tydeligt, og du vil kunne se alting med lethed.

Drømmer om paraply

Umbrella

Et godt varsel. Drømmer du om en paraply, viser det tydeligt, hvor meget dit helbred i øjeblikket er i fremragende stand. Hvis du for nylig er blevet opereret eller har afsluttet en medicinsk behandling, skal du vide, at din krop er ved at komme sig.

Uanset hvad det sidste sundhedsproblem du har stået overfor, er der ikke mere at bekymre sig om, tværtimod vil du nu nyde sunde dage og de fornøjelser du skal opgive.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!