Revolver – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Revolver – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvis du drømmer om en pistol, betyder det, at du skal fokusere mere på dit eget liv. Hold op med at leve andres liv, hav mere selvkærlighed! Lad være med at dvæle ved fortiden, tænk mere på din fremtid! Du er den evigt ansvarlige for dine valg!

Adoniran Barbosa digter allerede i “Tiro ao Álvaro”, at “Dit blik dræber mere end bilulykker. Det dræber mere end en kugle.

Når emnet drømmer om en revolver, selv om folk for det meste forbinder det med noget negativt, går betydningen af at drømme om dette artefakt ikke altid på denne måde. Men hvad betyder det at drømme om en revolver?

Drømme, der holder en revolver

Revolver – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Har du været en intens person og har du på den måde svært ved at fokusere på dig selv? Fokuser mere på at få de udfordringer, der kommer, ned, løb ikke væk fra dem. At drømme at du holder en revolver bringer lige så meget denne betydning som at vise at du skal tænke og gøre ting for din egen fornøjelses skyld. Det er ikke værd at leve andres liv.

På den anden side symboliserer det også, at du er villig til at forsvare det, du mener, for enhver pris og bruge alle dine våben for at bevise, at du har ret. Undgå disse våben og fokuser mere på kraften i en god retorik.

Drøm, at du køber en revolver

Tro mig, fremtiden er altid bedre end det, den engang var, nemlig fortiden. Drømmer du, at du køber en revolver, viser du, at du har brug for at hele gamle sår og åbne dine arme for det, der skal komme!

Drømmer du, at du bruger en revolver

Selvtillid er godt og sundt for alle, men vær forsigtig! Drømmer du, at du bruger en revolver, repræsenterer, at du bruger din selvtillidskraft til at overvinde og bryde nye veje. Drømmen tjener dog som en advarsel til dig om ikke at lade den stige for højt i dit hoved og skyde forkert og bruge din “magt” mod dig selv.

Drøm, at du øver dig i at skyde på mål med en revolver

Mange mennesker bruger pistolen kun som en sportspraksis, målskydning. Drømmer du, at du kun øver skydning som en sport repræsenterer et positivt budskab, betyder, at der meget snart vil komme en overvældende passion ind i dit liv.

Men, så positivt som dette lyder, skal du ikke gå ind hovedkulds, vær forsigtig med de konsekvenser, som du kan generere, hvis du giver for meget af dig selv.

Drøm at du skyder nogen med en revolver

Hvis du føler, at der er en person, der har forsøgt at tage din tålmodighed for enhver pris, viser drømmen om, at du skyder nogen (eller den person), at du måske bruger din følelsesmæssige side, mere præcist had, til at få det til at stoppe.

Vær stærk! At bruge den følelse til at forsøge at stoppe noget virker ikke altid. Prøv at være klogere end den pågældende person, brug den rationelle side og vær altid et skridt foran for at løse en situation som denne.

Drøm, at du dræber nogen med en revolver

Men hvis du i denne drøm du skød du så personen dø, repræsenterer dette to ting (og rolig, det er ikke altid noget dårligt!). For det første, hvis denne person, du dræbte, allerede var tæt på eller kendt, kan din underbevidsthed vise, at du savner denne person, og du skal dedikere dig selv til en tilgang, før det er for sent.

Men hvis det er en ukendt person, dvs. en person, som du aldrig har set i dit liv, er det noget mere alvorligt. Det viser, at du er nødt til at hæve hovedet og miste frygten for noget, som du er nødt til at se i øjnene. At møde nye ting, som livet præsenterer dig for, er ikke altid noget dårligt, se det i øjnene og vær stærk frem for alt.

Drømmer du, at du ser en person med en pistol

Revolver – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis du i din drøm så en anden person med en pistol, er det en meget specifik advarsel: du skal se dig omkring dig og se det giftige og farlige miljø, du befinder dig i! Der er mennesker omkring dig, der ønsker din ondskab og derfor ønsker at tage dig ned.

Efter denne besked fra universet skal du kigge mere til siden end normalt, genoverveje de falske smil og give for faste håndtryk. Al omsorg er for lidt.

Drøm, at du peger på nogen med en revolver

Nogle gange ser det ud til, at drømme virkelig udtrykker en slags analogi med det virkelige liv. Drømmer du, at du peger på nogen med en revolver, indikerer du, at du ikke handler på den rigtige måde, især med andre mennesker. Du er nødt til at genoverveje dine holdninger, så alvorlige konsekvenser ikke falder på dig, og dermed sker tab og skuffelser.

Drømmer du, at du peger en revolver på mig

Hvis udover at se en person med en revolver, den hvis også peger den på dig, er det fordi der er en eller anden forhindring på forsiden, der forhindrer ham i at følge med, både personligt og professionelt.

Drømmer du om at du gemmer en revolver

Som vi har sagt ovenfor i andre typer af pistoldrømme, repræsenterer pistolen ofte had og fare. Derfor symboliserer drømmer du, at du gemmer en revolver, at der er en vrede indeni dig, som gør dig rådden indeni og forhindrer dig i at komme videre til bedre tider.

Tro mig, sårede sår og bevogtet had vil skade dig mere end den person, du nærer denne frygtelige følelse for.

Drømmer om en gylden revolver

Revolver – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om en guldbelagt revolver, symboliserer du, at du bliver nødt til at trække en andens taske på arbejdet for at erobre det, du ønsker professionelt. Du er nødt til at få den pågældende person til at se din professionelle kapacitet.

Drømmer med en gammel revolver

Hvis du i drømmen fandt dig selv med en gammel revolver i hånden, den gamle westernfilmbandit, får du et varsel om, at det er lykkedes dig at balancere dit følelsesmæssige med det rationelle. Så udnyt dette øjeblik, hvor du kan mestre det følelsesmæssige og udtrykke dig rationelt, til at investere i nye forretninger!

Drøm med en uladt revolver

Skydning, sigte og drab, alt dette forstår vi allerede betydningen. Men hvad med når du drømmer, at der ikke er nogen kugler i revolveren? Ville det være en advarsel om, at vi er helt uforberedte på livet? Eller at nogen er ved at afvæbne os? Nej, men det er værd at tænke i den retning.

Faktisk er det en meget mere personlig betydning, relateret til sexlivet. Når vi drømmer om det, får vi en advarsel om, at vi er seksuelt utilfredse. At sige, at “pistolen er uladt” kan endda tjene som et sjovt ordspil i dette tilfælde, men reflektere over, hvad der plager dig, snak seriøst med din partner, så de kan genopdage lysten.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!