Rotte – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Rat

Drømme om rotter betyder generelt en slags forræderi, fordi disse dyr ikke har et hierarkisk system, der ikke respekterer hinanden og er forræderiske indbyrdes.

Hvad betyder det at drømme om en rotte?

Ligesom disse grimme og ulækre dyr er forræderiske, er de også smarte, for ingen overlever trods alt i et sådant perverst miljø, hvis de ikke er snedige. Og det er den anden betydning af at drømme om en rotte, som du bør være opmærksom på.

Ligesom kakerlakker lever rotter i beskidte, beskidte, ildelugtende spildevand, hvor ingen andre ville kunne tåle at leve under forhold, er du enig? At drømme om en rotte viser altså, at disse dyr kan være endnu værre end alt det, der hidtil er blevet nævnt. En sum af rædselsfulde aspekter kan kun resultere i negative betydninger.

På trods af denne ugunstige pakke af symboler og symbologier, hvad kan betydningen af at drømme om en rotte bringe dig godt? Læring, som er uvurderlig, men en masse værdi. Det er den visdom, der vil give dig trin for trin på den stejle klatring til toppen af det mest udfordrende bjerg, du har sat dig for at bestige.

Drøm du ser en rotte

Drømmer du, at du ser en rotte, er det en indikation på, at sladder om dig kan tage ufattelige proportioner og påføre dig stor skade på det professionelle eller familiemæssige område. Denne skandale kan kontrolleres som i brandmændenes arbejde i den tørre sæson, der handler i forebyggelsen af brande, det vil sige, inddæmme sig selv, blive isoleret eller i det mindste indsamlet fra buzz og parallelle samtaler.

Drømmer om rotte løb

Rat Running

Drømme om en løbende rotte er intet andet end en blanding af længsler og bekymringer, der påvirker dig i de mest uhensigtsmæssige øjeblikke af dagen, såsom under et arbejdsmøde, på familieudflugten, i minutterne op til sengetid.

Prøv at komme væk og slukke for elektronisk udstyr mindst tredive eller fyrre minutter før du går i seng, husk ikke eller tal ikke om dagens dårlige fakta, når du kommer hjem, og prøv at tage et afslappende brusebad i den sidste time af din nat.

Drømmer, der holder en rotte

Som forventet er dette ikke en positiv drøm. Drømmer du, at du holder en rotte, betyder involvering af en alvorlig sygdom til en slægtning eller en person tæt på dig, som betragtes som om du var familie.

Handlingen at holde repræsenterer dine bestræbelser på at inddæmme fremrykningen af dette onde i kroppen af den sengeliggende, hvad enten det er selve sygdommen, hvis du er på sundhedsområdet og har ressourcerne til at gøre det, eller fremrykningen mod deprimering, at isolere den syge. Vid på forhånd, at indsatsen vil have sin bidrags-vægt.

Drømmer du, at du bliver bidt af en rotte

Skuffelse. Drømmer du, at du bliver bidt af en rotte, repræsenterer, at du vil opleve den bitre smag af en skuffelse forårsaget af et falsk venskab. Desværre er der mennesker, der kun nærmer sig os af interesse, hvad end disse er, og så, bare sådan, koldt, uden følelser, forlader os.

Selv om denne situation ikke er behagelig, skal du forsøge at se på den for dig gunstige side, den side, der viser dig, at selv om du ikke fortjener at gennemgå en skuffelse af denne størrelse, fortjener du endnu mindre at skulle fortsætte med at leve med en falsk person ved din side i meget længere tid.

Når du drømmer om en løbende rotte, så bliv klog, nogen udnytter din uskyld til at indsamle oplysninger om dig med din familie, nære venner eller kolleger for at skade dig og derefter opgive den forvoldte skade.

Drømmer du om en masse rotter der løber

Allerede at drømme om mange rotter, der flygter, viser, at timen for åbenbaring af dem, der forbandede det, vil komme. Når masken falder en efter en, vil det være umuligt at gemme sig bag løgne, og den eneste måde at slippe af med skammen på vil være at løbe væk fra dig og dem, der kender fakta mest.

Drømmer du om rotteunger

Rat Cubs

Pas på! Drømmer du om rotteunger, symboliserer du alle de tunghjerte mennesker, der er villige til at gøre dig ondt på den mest feje måde ved hjælp af besværgelser, hekseri, pagter og lav-energi-jobs.

Prøv at stå fast i din religion eller religiøse praksis, fjern dårlige vaner fra dit liv, udøv fysiske aktiviteter for at rense den fysiske krop for ophobede hverdagsenergier, ton kroppen indefra og ud med god ernæring og åndedræts- eller lette øvelser som f.eks. meditation og vigtigst af alt, etabler din unikke og eksklusive kanal for samtale med Gud gennem dit hjerte.

Drømmer om stor rotte

Drømme om en stor rotte er forbundet med størrelsen af de vanskeligheder og problemer, du vil møde på din livsvej, hvilket betyder at jo større rotte størrelse, jo større vanskeligheder skal du overvinde. Styrk din tro, vær ydmyg til at bede om hjælp når det er nødvendigt og slut dig til folk der elsker dig, så det bliver lettere at komme til toppen af bjerget.

Drømmer om grå rotte

Dårlige varsler. Drømmer om grå rotte svarer til tykke, grå skyer, der ankommer for at dække Solens lysstyrke, hvilket giver et trist og deprimerende udseende til vores dage, men bliv ikke overvældet af denne nyhed.

Måske vil du føle dig energi mindre og umotiveret i de næste par uger eller måneder, det vigtige er at have fast i dit sind, at der altid vil være gode vinde til at opløse disse skyer og en smuk regnbue til at gøre vores liv farverigt.

Drøm om død rotte

Dead Rat

Afslutning af et forhold, der er skadeligt for dig. At drømme om en død rotte symboliserer, at ligesom man sætter en stopper for ukrudtet i en have, der ikke kan blomstre, vil en skadelig person blive sat ud af sit liv som i et trylletrick.

Hvis du i dag stadig ikke kan se, hvem dette væsen er skadeligt for dine planer og drømme, vil du snart se klart al den skade, det har forvoldt dig ved at forgifte folk mod dig og forhekset din kritiske sans for ikke at komme til kilden til kloakken, hvorfra så meget råd er spiret frem.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!