Rotten Tooth – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Rotten Tooth - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om en rådden tand, betyder det, at der er forkerte ting i dit liv. Det er nødvendigt at foretage en indre analyse for at finde ud af, hvad der har holdt dig tilbage og fjerne problemet en gang for alle. Du må ikke bære noget med dig, der gør dig ondt, men vær forsigtig, når du foretager udtrækningen.

Tænder er en milepæl i menneskers liv siden barndommen. Når babyer stadig er født, kommer de første tænder – som et tegn på aldersudvikling. Normalt også forbundet med ubehag, da børn har feber, når de begynder at dukke op, følger tænderne med menneskeligheden gennem hele livet.

De er også grundlæggende for ernæringen, da de bryder maden og gør fordøjelsen mulig. I voksenlivet bliver smerten uudholdelig, når tænderne begynder at vise nogle skader og endelig markerer de alderdommen, når de begynder at falde ned.

At drømme om denne figur så nærværende kan have mange betydninger. Når de er rådne, har de dog en tendens til at pege på en vis usikkerhed eller følelsesmæssigt fravær, på noget, der er galt. En rådden tand indikerer i det virkelige liv, at noget skal løses.

I drømme er det ikke anderledes, det betyder også, at der peges på et presserende problem. Den gode nyhed er, at tandlægen her er dig, og behandlingen er som regel gratis. Vær opmærksom på følgende fortolkninger for bedre at forstå det budskab, som dit ubevidste ønsker at formidle!

Drøm du føler smerte i din rådne tand

Rotten Tooth - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Ingen kan lide at lide at lide af tandpine. Forældre siger, at deres børns mest markante skrig sker, når de får tænder. På grund af dette kan drømme om en rådden tandpine indikere, at en eller anden meget ubehagelig situation i livet virkelig gør ondt og forårsager mærker for dens vedholdenhed.

Smerter er en egenskab i naturen til at indikere, at noget er galt, så tag dette i betragtning i din egen analyse. Det giver ingen mening at følge med det, der gør ondt, og en rådden tand, der gør ondt, kan ikke genoprettes: den skal trækkes ud, så den ikke bringer dit helbred i fare.

Hvis du går igennem en fase med megen lidelse, er det på tide at genoverveje dine holdninger og forsøge at vende spillet. Det er vigtigt at vide, hvordan man kan genkende smerte, men det er ikke særlig smart at forsøge at forlænge den. Lidelser bør være korte, så fokus i livet er på de ting, der virkelig betyder noget.

Drømmer om faldende rådne tænder

En tand, der falder ud, kan repræsentere nogle ting. Drømmer du om en rådden tand der falder ned, repræsenterer du dog ikke en naturlig aldringsproces, men uforsigtighed. Smilet er det vigtigste kendetegn for en person, så at drømme med et ufuldstændigt smil kan på en eller anden måde repræsentere, at der er en frygt for at fejle og for at blive dømt, fysisk eller psykisk.

Det er værd at tænke over de modeller, du ønsker at følge, og hvor du ønsker at gå hen. Den, der forsøger at passe ind i alle mønstre, ender med ikke at svare på sit eget kald. Iagttag de onde ting, der har trukket ud i dit liv, og gennemfør en rengøring, der er i stand til at fjerne al denne råddenskab.

Drømmer om en knækket rådden tand

Rotten Tooth - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømmer du om en knækket tand, kan det være et tegn på, at noget værdifuldt indeni er gået i stykker. Et venskab, et forhold eller måske et arbejdstilbud. Noget gik i stykker og har sandsynligvis mærket dig.

Du er nødt til at acceptere, at delene er tabt, så nye ting kan genopbygges. Måske er det, du har mistet, ikke så meget savnet, det er den lektion, som det stykke rådne tandstykke efterlader. Det er på tide at fokusere på det, der er tilbage og det, der kommer, og at lade det, der er gået, ligge lidt til side, kun på denne måde vil det naturlige flow blive fulgt. Slip det, du skal være!

Drømmer om en blød tand

Hvis tanden er blød, er det måske på tide at være mere eftertrykkelig i dine beslutninger. Du er nødt til at have en mere direkte holdning i livet, hvis du ønsker at komme et sted hen. Det, der skal gøres, skal gøres, også selvom det gør ondt og er svært. Det giver ikke mening at fortsætte med noget, der allerede er slut, kun af selvtilfredshed eller frygt for fremtiden. At besætte et rum, der burde være tomt, med noget, der er råddent, er skadeligt for dit helbred.

Børn er bange for at trække tænder ud og har brug for opmuntring, men du er allerede voksen. Tomhed er normalt forbundet med dårlige ting, men værre end det er behovet for at fylde den med noget. Genovervej dine relationer og alliér dig med modet til de ting, der skal gøres, først da kan du hvile på en sund og effektiv måde.

Drøm der behandler rådne tænder

Behandlingen af en rådden tand i drømme kan indikere, at der endelig er taget et skridt i retning af dens helbredelse. Hvis noget har gjort dig for meget ondt i den seneste tid, er det på tide at lægge det bag dig. Fortiden fuld af vrede er for tung bagage, som ikke behøver at blive båret. Tænk altid på løsninger, der giver dit velvære, og løb væk fra det, du ikke tilføjer noget som helst.

Ting kan ende, og livet følger sin rute efter de rette behandlinger. Hvis noget var gavnligt for 5 år siden, er det måske ikke i dag. Det skal du være opmærksom på for at slippe af med det, der ikke længere er godt.

Drømmer om at trække rådne tænder ud

Rotten Tooth - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

At drømme om en rådden tand indikerer helt sikkert, at du er klar til at få noget ud af dit liv. Det har måske taget et stykke tid at nå frem til denne konklusion, men det er endelig noget håndgribeligt: Der er ingen grund til at undgå midlertidig smerte ved at pleje langvarig smerte. Enhver helingsprocedure tager tid, men det er det værd, når du tænker på, at det, der kommer bagefter, ikke gør ondt.

Hvis noget ikke gør dig noget godt, skal du ikke være bange for at fjerne det helt fra dit liv. Det er måske ikke let, men det er den sundeste holdning. Når hullet er tomt, vælger du at udfylde det med noget sundere.

Drøm, at du mister rådne tænder

Drømmer du, at du mister dine rådne tænder, kan det indikere et øjeblik med selvransagelse og planlægning af fremtiden. Hold op med at være bange for det, der venter dig, og fokuser mere på, hvad du kan gøre for at ændre virkeligheden. Lad frygten for at begå fejl og usikkerheden, der ikke fører dig nogen steder hen, være til side.

I denne proces vil der helt sikkert være ting i spil. Også mennesker. Prøv at se ud over det. Ofrene er nødvendige, især når de involverer dit helbred. Fjern fra dig selv den frygt for at miste det, der ikke gør dig godt, og fokuser på at tilføje ting til dit liv.

Drømmer du om en rådden og gennemboret tand

At drømme om en rådden og gennemboret tand kan samtidig indikere, at du er for bange for forræderier og løgne. At være en mistænksom person er normalt meget trættende, fordi du aldrig hviler nok.

Et hul i den rådne tand indikerer et dobbelt dårligt mærke på kroppen, så det er tid til at genoverveje din usikkerhed over for andre. Du kan ikke kontrollere alle, ligesom de heller ikke kan kontrollere dig. Se dette som en positiv side af livet og hold op med at antage, at folk vil såre dig.

Hvis det sker, når det sker, vil problemet være løst derefter. Der er ingen grund til at lide på forhånd, især ikke en lidelse, som du ikke ved, om den virkelig vil komme.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!