Seksuelt Samkvem – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om samleje, betyder det integration og sammensmeltning af kontrasterende aspekter af din person. Med andre ord er der punkter af din personlighed, der kan være ret forskellige, men det er nødvendigt at forene dem i en eller anden situation i dit liv i øjeblikket eller snart.

Hvad betyder det at drømme om seksuelt samkvem?

Således er betydningen af at drømme om sex forbundet med en følelse af psykologisk fuldstændighed. Når du drømmer om samleje, er det således vigtigt, at du er modtagelig for at indarbejde aspekter af den person, som du har forholdet med, for dig selv.

Drømme om sex kan dog være meget forskellige. Der er mange forskellige situationer, som vores underbevidsthed kan præsentere, og hver af dem kan give forskellige fortolkninger af, hvad det vil sige at drømme om sex. Derfor kan det være interessant at vide lidt mere om disse forskellige sammenhænge for bedre at forstå din egen drøm.

Drømmer du, at du har sex med en mand

Sex With A Man

Drømme om at elske med en mand er forbundet med den mystiske side, hvor manden repræsenterer Yang, som er forbundet med mod og styrke. På den måde, hvis du havde denne drøm, er du forbundet med disse egenskaber på dette tidspunkt. Det er værd at huske på, at hvis du drømmer om at have sex med en person af samme køn, betyder det ikke, at du har et homoseksuelt ønske, men det kan repræsentere selvkærlighed og accept.

Drømmer du at du har sex med en kvinde

Mens manden betyder Yang, er kvinden symbolet på Yin, idet den er den mest affektive og imødekommende side. Derfor er det til denne type følelse, du forholder dig til i din nuværende fase, idet du er en person, der bekymrer dig om andre for at beskytte andre mere.

Drømmer du, at du har sex med en berømthed

At drømme om at have sex med en berømt person er relateret til denne persons symbol. Vi ser berømtheder som figurer af synlighed, så denne drøm er forbundet med deres ønske om succes. Vi undrer os ofte over, hvordan det ville være at have et bestemt stjerneliv, og vi ender med at dagdrømme om at nyde det. Det er til denne form for følelse, at drømmen er knyttet.

Drømmer du, at du har sex med en ukendt person

En ukendt person bringer os normalt tvivl og usikkerhed. Vi føler os næppe trygge ved at have sex med en helt fremmed, fordi vi normalt ikke føler os sådan over for det ukendte. På denne måde indikerer denne drøm, at du lever i et øjeblik med usikkerhed og ikke føler dig sikker på din fremtid. På den anden side kan drømmen være et tegn på, at du har lyst til at tage risici i lyset af alt dette og føle den spændende kulde i maven. Det sker, når vi føler, at vi har brug for at opleve lidt mere frihed i vores liv.

Drømmer du, at du har sex med en kendt person

Hvis personen, du har sex med i drømmen, er kendt, kan det betyde, at du spejler dig i vedkommende, især hvis du allerede har en affektiv følelse for vedkommende. Det kan endda ske, at du allerede foretager lignende handlinger uden selv at bemærke det. Hvis du kan lide den person, du spejler dig i, er denne drøm naturligvis meget positiv, ellers kan det være interessant, at du reflekterer lidt mere over de holdninger, du hidtil har indtaget.

Drømmer du, at du har sex med en veninde

At drømme at du dyrker sex med en ven kan være lidt mærkeligt, men her er der et tydeligt tæt forhold mellem jer, som symboliseres af din underbevidsthed. I kender allerede hinanden meget godt, og denne form for nærhed ender med at blive repræsenteret på denne måde i drømmeverdenen. På den anden side kan det indikere, ja, at der er en tiltrækning til den pågældende person, men at du måske er bange for at tage nogle skridt.

Drømmer du, at du har sex med en familie

At drømme at du har sex med en person i familien kan være en meget pinlig drøm, primært fordi det er noget vi ser som forkert. Denne drøm er dog forbundet med en positiv følelse, som du har over for den pågældende person. Så det er vigtigt, at du reflekterer over, hvad der er positivt ved denne person, så du kan nyde i dit liv og vokse med den.

Drømmer du, at du har sex med mand/kvinde

At drømme om at elske med sin mand eller kone er et godt tegn. Denne handling er en repræsentant for al den kærlighed, der findes mellem jer, uanset hvor meget du måske lever i et ikke særlig positivt øjeblik. Hvis dette sker, er denne drøm et tegn på, at du skal søge forsoning.

Drømmer du, at du har sex med chefen

Sex With The Boss

At drømme om at du har sex med din chef er noget, der er direkte forbundet med dine ønsker. Det betyder ikke, at du har en interesse i din chef, men i den magt, han repræsenterer. Du har et ønske om at føle dig magtfuld og at have kontrol.

Drøm, at du har sex med din eks

Denne drøm kan virke som om, at du savner din eks, men det er ikke meningen. Faktisk er det en indikation på, at du er bange for forandring og bange for et nyt forhold. Du føler dig lidt nervøs, men det er vigtigt, at du ikke holder op med at leve i frygt for at forlade komfortzonen, søg altid din lykke.

Drømmer om erotisk legetøj

At bruge eller se sexlegetøj i en drøm kan være en stærk indikation af, at du ikke er helt tilfreds med et eller andet aspekt af dit liv, selv om det ikke har noget med sex at gøre. Derfor er det vigtigt, at du leder efter måder at løse dette problem på, så der ikke er tomhed i dit liv.

Drøm om oralsex

Drøm oralsex er en indikation på, at du er villig til at give eller modtage behagelige og glædelige oplevelser. Det er et symbol på kreativ energi, der bekræfter dine livsønsker forbundet med den måde du normalt lever på, selvom det er nødvendigt for dig at kommunikere lidt mere.

Drømmer du om analsex

For mange er analsex et symbol på underkastelse, og det er til denne betydning, at drømmen er bundet. Drømmen kan således indikere, at du underkaster dig for meget til andres ønsker. Det er på tide at genvinde kontrollen over dit liv.

Drømmer du om seksuelle forhold i grupper

Group Sexual Relationship

Drømme om orgier kan være et direkte symbol på dine undertrykte ønsker og din seksualitet og lidenskab. Måske begrænser du dig selv meget, og at se dig selv i en gruppe i drømmen er et udtryk for dit ønske om at frigøre dig selv og gøre mange forskellige ting.

Drøm om afbrudt sexforhold

Drømmer du om sex, der bliver afbrudt eller afbrudt, er det et tegn på, at du føler dig mere og mere fjernt fra lykken. På den måde er det vigtigt, at du tager dig et øjeblik til at reflektere over, hvad der forårsager det, og hvordan du kan arbejde omkring problemet.

Drømmer du om offentlige sexforhold

Offentlig sex kan være noget, der giver adrenalin, men det kan også betyde en eksponering af dine intime forhold. I dette tilfælde har du måske følt det på denne måde på et nyere tidspunkt i dit liv, og det har stadig sat nogle spor i dig. Med hensyn til adrenalin kan drømmen være forbundet med en følelse af frihed, som du har følt, og det gør dig meget godt.

Drømmer du, at du er tvunget til at indgå seksuelle forhold

At drømme at man bliver voldtaget er en af de mest voldsomme drømme, der findes, idet det er noget, der forårsager lidelse. Således bringer denne drøm følelser af hævn og vrede, der ikke henviser til nogen form for nydelse, der skal være den seksuelle handling. Nogen udnyttede dig, og det gjorde dig meget ondt, hvilket påvirker selv dit selvværd.

5/5 - (1 vote)