Skilsmisse – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Divorce

Drømmer du om skilsmisse, betyder det, at du skal være mere opmærksom på begivenhederne omkring dig. Det repræsenterer opbrud, så der er ændringer på vej, og de kan have at gøre med dit forhold eller dit professionelle liv.

Hvad betyder det at drømme om skilsmisse?

Drømme om skilsmisse kan være lidt skræmmende for dem, der er meget forelskede eller lige er blevet gift og stadig er i bryllupsfasen.

Men tag det roligt, for det meste har drømme om skilsmisse lidt andre betydninger end deres bogstavelige fortolkning.

De er ofte helt forskellige og kan endda repræsentere den modsatte retning.

Generelt repræsenterer drømme om skilsmisse, at det er nødvendigt at være opmærksom på tingene omkring dig, måske er der nogen, der handler i ond tro i dit liv og rejser negative ting mod dig, er nødvendigt at være opmærksom på denne situation.

Men betydningen af drømme om skilsmisse kan også være et tegn på, at mange ændringer vil ske snart eller endda betyde, at det er slutningen af en eller anden cyklus, hvilket ikke nødvendigvis repræsenterer, at det er noget dårligt. Det kan være slutningen af et problem eller et uløst problem.

Ofte betyder det også slutningen af en cyklus til begyndelsen af en anden, som f.eks. i professionelle eller personlige anliggender. Nogle gange kan drømme om skilsmisse endda indikere begyndelsen på et eller andet forhold eller en fremtidig lidenskab.

Så her er hvad det betyder at drømme om skilsmisse og nogle mulige fortolkninger i henhold til elementerne i din drøm.

Drømmer om skilsmisse at være single

Divorce Being Single

Single, der drømmer om skilsmisse, kan betyde, at der snart vil opstå en kærlighed.

Hvis drømmeren er single og drømmer om skilsmisse, kan det også betyde, at der er et stærkt behov for at blive forelsket og møde en ny person. Ofte kan drømmen også have den modsatte betydning, nemlig at den repræsenterer begyndelsen af et forhold.

Drøm om skilsmisse at være gift

Drømmer man om skilsmisse at være gift kan det tyde på frygten for at miste sin elskede og dermed for at gå fra hinanden. I denne forstand er det nødvendigt at bryde disse tanker, eller endda ændre noget i din personlighed, fordi denne usikkerhed kan forstyrre dit forhold.

En anden mulig betydning ville være den utilfredshed, der opleves i dette forhold, overdreven jalousi eller tegn på, at det er nødvendigt at ændre sig for at parret kan leve godt igen.

Drømmer om forældre, der skilles

Parents Divorcing

Drømmer du om forældre, der bliver skilt eller endda tænker på at blive skilt, kan det betyde en nært forestående konflikt.

Det er muligt, at din familie ikke har det så godt i disse dage, og det giver dig en masse lidelse, hvilket også skaber en indre konflikt, du lever måske i et dilemma i dig selv.

Drømmer du om skilsmisse i familien

Drømmer du om familiemedlemmer, der bliver skilt, kan det repræsentere frygten for at skuffe de mennesker, du elsker.

Det kan repræsentere den frygt du har for at bryde tilliden hos de mennesker, der står dig nærmest, ligesom det kan indikere, at du ikke føler dig parat til at vise, hvem du virkelig er, og denne følelse har plaget og frustreret dig.

Men bare rolig, disse mennesker er en del af dit liv og vil altid være din familie. Del det, du føler, i modsætning til det, du tror, så vil tilliden og forbindelsen mellem jer blive stærkere.

Drømmer om venner skilsmisse

Friends Divorce

Drømmer du om skilsmisse fra venner betyder det, at længe før du forventer det, vil det være muligt at finde din store kærlighed.

Hvis du tilfældigvis allerede har fundet dit livs store kærlighed, repræsenterer det, at dit forhold er vind i pomp, kammeratskabet mellem jer har alt for at stige og kærligheden overtager dit hjem.

En anden mulig betydning er en advarsel til dig om at holde op med at diskontere din vrede på folk, som ikke fortjener det, af hvem det ikke har noget med dine konflikter at gøre. Det er også en indikation på, at du bør adskille personlige problemer fra professionelle.

Hvis venneparret i drømmen er mennesker, der står dig meget nær, er det desuden nødvendigt at genoverveje deres holdninger for ikke at såre dem. Vær forsigtig, for disse handlinger kan afslutte jeres venskab.

Endelig er en anden betydning af at drømme om skilsmisse fra venner, at der vil ske en endnu større styrkelse af båndene mellem dig og dine venner.

Måske er det et tegn på, at de har til hensigt at invitere dig til at være gudfar (eller gudmor) for et af deres børn. Og hvorfor ikke omvendt? Ja, denne drøm kan også symbolisere ønsket om at kalde disse venner til at være gudforældre til dit fremtidige barn.

Drømmer du, at du er ved at blive skilt

At drømme, at du bliver skilt, kan indikere, at du er for bange for at være alene. En usikkerhed i forhold til relationer, primært frygten for aldrig at finde den særlige person og forblive alene for evigt.

Derudover kan det også symbolisere din manglende balance med dit eget liv, måske forsømmer du et område, hvor du ville have brug for hjælp udefra. Så reflekter over det og overvej at revidere dine prioriteter i livet i forhold til dig selv.

Drømmer om mand bliver skilt

Man drømmer om skilsmisse betyder, at du er bange for at miste nogen, eller endda nogle materielle goder.

Indikerer, at du er i en fase af forandring i livet, dvs. af overgang, hvor det er nødvendigt at opgive det, der ikke gør dig godt, og alt det, der ikke har nogen relevans.

Vær ikke bange for disse forandringer, flyt land eller hjem, men vid, at de vil ske for at hæve dit væsen og forbedre dit liv i alle aspekter.

Drøm om kvinde er skilsmisse

Hvis drømmeren er en kvinde, repræsenterer det, at noget ikke går godt i dit liv, det er nødvendigt at sætte en stopper for at undgå yderligere besvær og sorg, måske har du brug for hjælp med dette.

Dette er egentlig ikke at sige behovet for en skilsmisse (hvis du er kompromitteret), men snarere ændringer i parrets rutine.

Kvinde der drømmer om skilsmisse kan også betyde stor usikkerhed i forholdet, måske er tilstedeværelsen af nogle konflikter forårsaget af manglende kommunikation mellem jer det egentlige problem. Gennemgå kammeratskabet i forholdet og indhent din partner for at identificere, hvad der kan forbedres.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!