Sminke -up – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Makeup

At drømme om makeup betyder forfængelighed, fordi de, der drømmer, bekymrer sig meget om æstetik, dvs. ydre skønhed, og tager ikke så meget hensyn til det indre.

Hvad betyder det at drømme om sminkesæt?

Andre fortolkninger handler også om et perspektivskifte, hvor dem, der drømmer, søger at se livet på en smukkere måde.

Da makeup også betyder at skjule ufuldkommenheder i huden, såsom bumser, mimiklinjer, rynker m.m., viser drømme om makeup også et forsøg på at skjule noget for sig selv. I dette tilfælde kan især en drøm om makeup forekomme for både mænd og kvinder.

Naturligvis er et af de vigtigste kendetegn ved makeup at demonstrere personligheden hos dem, der bærer det. I sidste ende vil mærker af personlighed også vises i drømmen.

Der er flere fortolkninger og betydninger af at drømme om makeup. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på drømmens kontekst, hvilken type makeup der bæres osv. Her er nogle af de bedste makeupdrømme, og hvad det betyder.

Drømme, der bruger sminkesæt

At drømme, at du tager makeup på, viser behovet for at føle sig bedre tilpas med dig selv. Du leder efter måder at øge dit selvværd på.

I dette særlige tilfælde er det meget positivt at drømme, at du bruger makeup, fordi det er en besked fra din underbevidsthed om, at du er på rette vej, og at det vil gøre dig godt, hvis du gør dig mere klar, så gør det!

En anden fortolkning er dog ikke så god, da den viser, at du forsøger at skjule noget vigtigt for dig selv og/eller andre mennesker. Det kan være noget fra det personlige, professionelle, affektive, sociale område osv.

Hvis du nu ikke kan lide at lægge makeup og gør det, fordi lejligheden kræver det, som f.eks. en fest eller en ceremoni, betyder det, at du allerede har et godt selvværd, og at du ikke behøver at lave nogen ændring. Psykologisk set har du intet at skjule for dig selv eller andre.

Når du går med makeup og bruger meget tid på produktion, betyder det, at du har brug for at gøre noget godt igen i dit forhold til nogen. I dette tilfælde skal du tænke, at makeup er en måde at forbedre sig på, fordi makeup er i stand til at fremhæve en persons styrker og mindske svagheder.

Med andre ord, hvis du har et problem med nogen, optrådte denne drøm som et budskab om, at tiden er kommet for dig til at tilgive denne person for at komme videre.

Hvis du drømmer, at du lægger makeup foran et spejl, er det et tegn på, at nogen vil “stikke” dig i sidste øjeblik, hvilket vil gøre dig ked af det. Så din underbevidsthed forsøger at beskytte dig ved at indikere, at du ikke længere skal acceptere invitationer fra den pågældende person.

Hvis du bruger makeup i overdreven grad, dvs. den berømte “glowing”, viser det, at du lægger for meget vægt på din ydre skønhed, når der også er skønhed indeni.

Drøm om sminkesæt

Makeup Kit

Drømmer du om makeup-sæt, betyder det, at du allerede har et relativt godt liv, men det kan blive endnu bedre. Dette skyldes, at udvikling er en nødvendighed for mennesket, og inerti, dvs. at forblive plantet på samme sted, er en dårlig ting.

På grund af dette bringer makeup kit drømme et budskab om, at du vil være meget heldig, men at det er vigtigt at være opmærksom på de muligheder, der dukker op, så du kan nå dine mål.

Drøm du køber Makeup

At drømme at du køber makeup er også en meget positiv drøm, da den viser at du vil finde gode mennesker.

Det kan være mennesker du allerede kender, som f.eks. venner, da det også kan være, at du vil blive venner med nye mennesker, som vil være vigtige for dig.

Drøm om ødelagt makeup

Broken Makeup

Selv om det virker meget negativt – det er jo forfærdeligt for dem, der ejer makeup, at den går i stykker, især hvis den er mærkevare og/eller dyrere – er det en god ting at drømme om ødelagt makeup.

Drømme om ødelagt makeup viser, at du har en formet personlighed, og at der ikke er behov for at maskere den og lade som om du er det, du ikke er.

Hvis du er bekymret for, at folk ikke vil acceptere dig, kan du være rolig, for en sådan drøm viser også, at folk vil kunne lide dig for den, du er

Drømmer du vinder gave Makeup

Hvem kan ikke lide at få gaver, ikke sandt? Og i tilfælde af kvinder, der er fans af at sætte på makeup, er det en gave! Men når du har en sådan drøm, kan det være en god eller dårlig ting, afhængigt af din fortolkning og hvad du vil gøre ved det.

Det er fordi, at drømme at du får makeup som en gave betyder, at du bekymrer dig for meget om andres mening, og hvad de siger om dig. Dette er noget, der roder og vil blive ved med at komme i vejen, da den eneste person, du skal forsøge at behage, er dig selv.

Og ikke kun det, denne drøm er en form for din underbevidsthed minder dig om, at det er umuligt at behage alle på samme tid. Så prøv at slappe af og leve dit liv.

En anden fortolkning, som drømmen om at få makeup som gave kan have, er ankomsten af en kærlighed, der vil bringe en masse lykke. Hvis du allerede er i et forhold, er denne drøm et varsel om, at foreningen vil blive endnu stærkere.

Drøm, der stjæler makeup

Generelt har drømme om tyveri den samme betydning, uanset hvad det er, der bliver stjålet. Det er en lidt selvmodsigende drøm, for selvom tyveri bestemt er en dårlig ting, er fortolkningen positiv.

Drømmer du at du stjæler makeup er et tegn på at du snart vil modtage gode nyheder, eller endda en overraskelse, der vil gøre dig meget glad.

Drømmer om makeup mand

Makeup Man

I dag er det helt normalt, at en mand bærer makeup, for fra begyndelsen var der makeup i den kunstneriske verden, f.eks. i cirkus og teater. Derudover er der mænd, der bærer feminin makeup, eller som gerne vil fremhæve mandlig skønhed gennem god makeup.

Så først og fremmest er det vigtigt at vide, at der ikke er noget bizart ved denne drøm. På den anden side bærer den også et vigtigt budskab: Du skal evaluere dine venners adfærd for at afsløre de falske og dem, der bærer masker.

Drømmer du, at du har svært ved at sminke dig

Makeup betragtes som en kunstform og kræver som sådan en masse finesse og tålmodighed for at opnå et godt resultat. Drømmer du, at du har svært ved at stryge makeup, så er det et tegn på, at du er meget bekymret for noget.

Så hvis noget ikke går så godt, som du gerne vil, er det vigtigt, at du holder op med at fokusere på problemet for at tænke på en effektiv løsning.

Drøm at makeup

Drømmer du, at du tager din makeup af, er det et tegn på, at du giver meget værdi til dine problemer og alligevel ikke søger at komme ud af den situation, du befinder dig i.

Derfor er det vigtigt, at du forsøger at forenkle dine problemer ved at gå til roden af dem, så du kan analysere dem klart og tydeligt. Frem for alt er det vigtigt, at du har lyst til at løse dem.

Har du nogensinde haft drømme om makeup, hvis fortolkning passer til det, vi informerer dig? Efterlad det i kommentarerne!

Da drømme er vigtige budskaber fra det ubevidste, er det vigtigt at vide, hvad de betyder. Så sørg for at følge vores blog, for at holde dig opdateret på alt om drømme!

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!