Smykker – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om smykker, betyder det et godt varsel. Disse genstande bruges som smykker, så de er normalt symboler på skønhed, men også på magt og rigdom, på grund af deres værdi. Dette er så sandt, at juvelerne plejede at indikere, hvor meget magt en farao besad, idet de var et sandt symbol på status, der hævede dem selv til gudernes rang.

Hvad betyder det at drømme om smykker?

Drømme om smykker har derfor denne forbindelse med det, de repræsenterer i den folkelige fantasi. Betydningen af at drømme om smykker er således forbundet med selvværd, og hvor godt det kan være for dig at forsøge at hæve det lidt højere.

Hver drøm har dog variationer. Smykkerne, der ses i din drøm, kan være af sølv eller guld, og de kan hver især have en anden betydning. På grund af dette kan disse variationer i drømme have forskellige fortolkninger. På den måde kan det være interessant, at du ved lidt mere om hver enkelt for endelig bedre at forstå, hvad det betyder at drømme om smykker.

Drøm du ser smykker

Drømmer du at du ser smykker kan det betyde at der er en værdi i dig selv, eller i andre mennesker, som du beundrer dybt, ligesom hvis du beundrer et smukt smykke. Det kan være et budskab til dig om at prøve at spejle dig lidt mere i denne værdi og prøve at lade dig styre af noget positivt i dit liv. Drømmen symboliserer også rigdom og fornøjelser, udover at den betyder, at du har en meget stærk åndelig beskyttelse, der er i stand til at afværge grådighed.

Drøm du køber smykker

Buy Jewelry

Drømmer du om at købe smykker, betyder det, at en kærlighed fra din fortid måske snart er tilbage. Dette faktum kan skabe forvirring, da det har et vist potentiale til at forvirre dine følelser. Det er meget værd at genoverveje, om alt er det hele værd. Tænk på de positive og negative ting, som denne tilbagevenden kan betyde, men uden at klamre dig for meget til fortiden. Nye chancer kan gøre det godt, men kun hvis du tror på, at det kan bringe noget godt med sig.

Drømmer du vinder smykker

At vinde smykker i en drøm er en indikation på, at dette kan være et godt tidspunkt at udføre aktiviteter på. Derfor kan de personlige eller professionelle projekter, som du har gemt i et stykke tid, blive ført ud i livet nu. Dette er ingen garanti for succes, men denne drøm indikerer, at du er i den nødvendige disposition til at få alting til at gå fremad. Dette er allerede noget meget positivt, og derfor er det interessant, at du tager et initiativ nu. Fokuser på målet med alting og gå videre, idet du altid tror på din evne.

Drøm, der arver juveler

Drømmer du, at du har arvet smykker, kan det betyde, at der snart vil komme rigdom til dig. Uanset om det er noget økonomisk eller følelsesmæssigt, er det at arve et smykke en indikation på at livet giver dig, og det mindste du kan gøre for at give tilbage er at nyde øjeblikket med en masse visdom. Giv en masse værdi til det du modtager, da det vil være noget, der kan bringe dig mange glæder. Det er et vindue af muligheder, og du må ikke gå glip af det, så drømmen kommer som en måde at advare dig på.

Drøm at du mister en juvel

At miste en juvel kan faktisk være noget bekymrende, det er trods alt et objekt af stor værdi, og at miste noget som dette giver ikke gode følelser. Denne drøm følger dog ikke denne linje, men det er faktisk et godt varsel. At drømme at du har mistet en juvel er et tegn på at en stor lidenskab kan være på vej. Således kan en stor kærlighed være på vej ind i dit liv og bringe dig et intenst forhold med mange positive følelser. Hvis du allerede er i et forhold, kan det betyde, at de gode følelser vil blive fornyet, og at du vil gå igennem øjeblikke med stor lykke. Så åbn dit hjerte for kærligheden.

Drømmer du om gyldne smykker

Golden Jewelry

Drømmer du om gyldne smykker, er det en indikation på, at du kan gå igennem situationer, der vil give dig irritation og ærgrelser, men at du bliver nødt til at håndtere det på den bedste måde. Løft dit hoved og find styrken til at tage en kamp op for at overvinde alt dette. Ofte står vi over for situationer, hvor vi ikke kan gøre meget, men det er vigtigt at arbejde for at gøre så meget som muligt, det der tæller er at finde ud af hvor langt du kan komme.

Drømmer om sølvsmykker

Silver Jewelry

Allerede at drømme om sølvsmykker har den betydning, at du skal holde op med at bekymre dig om ting, der ikke engang er sket. I livet er det meget vigtigt at vide, hvordan man håndterer angst, og at lide på forhånd er noget, der hindrer meget. Vi ved aldrig i morgen, og hvor vanskelig en situation end kan virke, så længe der er chancer for at ændre den, er det værd at prøve. Husk, at det kun er dig selv, der bygger din fremtid.

Drøm om ødelagte smykker

Denne drøm betyder normalt, at du er ved at støde på nogle problemer for at nå dine mål. Når noget så værdifuldt ser ødelagt ud, symboliserer det, at det, du ønsker så meget, er længere væk. Men alt er dog fastgjort. Prøv at forstå, hvad der går galt, og prøv at rette din vej. Dårlige tider vil altid gå over, og om det bliver snart eller ej er bare op til dig.

Drømmer om mange smykker

Hvis juvelen i sig selv er et symbol på rigdom, så burde mange juveler være et tegn på endnu større rigdom, korrekt? Desværre er dette ikke den fortolkning, der er givet til denne drøm. At ønske at fylde sig selv med smykker kan formidle det billede, at du ønsker at pryde dig selv for meget, fordi du er en person med lidt at vise frem.

Således kan denne drøm indikere, at der er en følelse af noget tomt i dig selv. Det kan blot være en opfattelse af dig selv, så det betyder ikke, at det er virkeligt, så det kan være vigtigt, at du prøver at se dig selv på en måde, der ligger tættere på det, du faktisk repræsenterer. Søg altid efter selvforbedring, for din egen og dit image skyld.

Drømmer du finder smykker

Drømmer du at du finder smykker kan betyde, at du har en hurtig skala til succes. At finde dette symbol på rigdom så pludseligt er et reelt tegn på held, men vid, at succes ikke kommer af held, men af hårdt og effektivt arbejde.

5/5 - (1 vote)