Sort Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømme om en sort fugl har en stærk og mystisk betydning. Der er flere aspekter ved drømme med sort fugl, og de er alle sammen ens: betydningen af at drømme med sort fugl er transformation: død af et aspekt af livet til genfødsel af noget nyt.

Se, det er ikke nødvendigvis livets død, men et eller andet aspekt, som ikke længere tjener dig, som ikke længere har nogen nytte for dig, eller som får dig til at lide eller har forhindret dig i at nå dine mål.

Ideen her er at få dig til at blive bevidst om, hvad der skal ændres, hvad der ikke længere tjener dig, for derefter at dekreterer “døden” for det aspekt og et nyt tager dets plads og får dig til at udvikle dig. Alt i verden forandrer sig hele tiden, også os selv, hele tiden.

Drømmer du, at du ser en sort fugl

Sort Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Drømmer du, at du ser en sort fugl, er det forbundet med bevidstheden om forandring. Billedligt betyder “at se” at være opmærksom, at blive opmærksom på noget, og at drømme, at man ser en sort fugl, er at blive opmærksom på, at et aspekt er dødt, og at det er nødvendigt bevidst at opbygge det nye.

Man taler bevidst, for i drømmen er synet involveret, dvs. bevidstheden, for der sker hele tiden forandringer i vores liv, selv når vi ikke opfatter dem. Men sagen her er, at dekonstruktionen af et aspekt vil ske for genfødslen af et andet bevidst, for i drømmen ses symbolet på forvandling direkte, nemlig den sorte fugl.

Drøm, der holder en sort fugl

I den forstand at drømme om en sort fugl er en stor forandring i dit liv, død af et aspekt eller noget der ikke længere tjener dig for at bygge et andet nyt i stedet, drømmer du om at du holder en sort fugl betyder du holder denne forandring. Modstand mod den.

Ideen her er, at du bliver bevidst i den forstand, at der ikke er nogen måde at “holde” på forandringerne i livet. Livet er bevægelse hele tiden. At holde fast i forandringerne kan medføre smerte og lidelse, mens det at lade forandringerne ske er at lade livet flyde. Vær opmærksom på, hvad du holder fast i dit liv!

Drøm om en sort fugl, der lander på din hånd

Betydningen af at drømme om en sort fugl, der lander på din hånd, er relateret til dens indre. Måske går du igennem utallige vanskeligheder og prøvelser i dit personlige og professionelle liv, men du har ikke viljen eller styrken til at foretage de nødvendige ændringer.

Med andre ord lader eller forventer du andre mennesker løse de situationer for dig, hvor du selv burde tage tøjlerne og løse dem, og dette er kommet ud af kontrol og har medført lidelse.

Du må lægge den tanke til side, at du ikke er i stand til at løse tingene uden hjælp fra en anden person. Du skal ikke lade andre løse dit liv for dig. Du er hovedpersonen i dit liv og skal tage ansvar for valg og forsagelser undervejs. Tag mod til dig, for kun du ved, hvad der er godt og vigtigt for dit liv.

Drøm om en sort fugl der flyver

Sort Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Der er intet vigtigere for et menneske end frihed. Og at drømme om den sorte fugl, der flyver, er et godt varsel, for de er skabt til at flyve. Hvis de flyver, er de lykkelige. Og det betyder, at det problem, der plager dig så meget, vil “flyve”. Det vil forsvinde på en naturlig måde, som det dukkede op.

Det er et tegn på lettelse efter en hård tid eller et problem, som det så ud til, at der ikke var nogen løsning. Bevar roen, for hvis du drømte om denne arketype, er det et tegn på, at din lidelse vil forsvinde.

Drøm om sort fugl i reden

Rede betyder hjem og fødsel. Så at drømme om en sort fugl i reden er et varsel om at noget eller nogen er ved at blive født i dit hjem. Det kan være en graviditet ja, men det kan også være et nyt aspekt i dit liv, som du endnu ikke var klar over.

Alt, hvad der er fødsel, både i vores hjem og i vores personlige liv, er et stort tegn. Fødsel er det nye. Det er nedbrydningen af det gamle og ankomsten af noget nyt.

Drømmen der holder en sort fugl

Sort Fugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Et godt varsel! Gode og store ting, betydelige ændringer er på vej. Men bare rolig, de vil alle være meget positive. Livet er forandring, og alt er under Universets lov om ubestemthed. Og disse ændringer, som denne drøm bringer, har altid en betydning af noget meget godt.

Det kan være inde i dit hjem, i dit personlige liv eller endda i dit professionelle liv. Det kan være, at du ikke opfatter det som en positiv forandring i første omgang. Men vær sikker: det er meget positivt og vil bringe dig en masse lykke og harmoni.

Drømmer du om mange sorte fugle

At fugle er sammen betyder, at de ønsker at angribe noget. Derfor kan drømme om mange sorte fugle være et tegn på, at der er en udfordring på vej. Det kan være en udfordring i dit personlige liv, eller i dit professionelle liv. Generelt er det en udfordring, der kommer fra en person eller en situation.

Men der er intet at bekymre sig om. Du har styrken og kompetencen til at løse eller overvinde denne udfordring med mesterskab. Du skal bare være opmærksom og være vågen. Når vi forbereder os på noget, løser vi det meget lettere.

Drøm, der dræber en sort fugl

Drømmer du, at du dræber en sort fugl, betyder det, at du har grædt og lidt i lang tid på grund af en eller anden skuffelse, og du ved stadig, at den eneste skyldige er dig selv. Men se, nok lidelse. Det er på tide at “dræbe” denne lidelse og gå videre, stærkere, mere bevidst og klogere.

Gå altid fremad, uden at begå de samme fejltagelser. Det er det, fejlene er til for, at lære os, hvordan vi ikke skal gentage dem.

Drømmen om en død sort fugl

Drømmer du om en død sort fugl, er det et varsel om en stærk skuffelse, som du vil blive forårsaget af dig selv mod dig selv. Se, drømmen har til hensigt at gøre dig opmærksom, netop for at du ikke lider, eller i det mindste bliver opmærksom på, at du er den eneste ansvarlige og den eneste, der kan ændre situationen.

Denne skuffelse kan komme fra en dårlig vane, som du allerede er klar over, at du ikke er så god, så meget at du allerede har manifesteret dig i en drøm. Så hvorfor ikke undgå skuffelse og slippe af med denne dårlige vane uden at lide?

5/5 - (1 vote)