Svinekød – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Svinekød - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om en gris har en anden betydning, hvis man ser på det fra et vestligt synspunkt, fordi dette dyr i Østen og Asien ses fra et andet perspektiv.

Drømme er de samme overalt i verden, fordi de er givet af himlen til os her på jorden. Men det er vigtigt at tage hensyn til, at nogle af åbenbaringerne har en større ladning, når de kommer fra en anden kultur, end vi er vant til.

Drømme om svin skal derfor ses med et åbent sind, uden fordomme. Mange af drømmene supplerer hinanden og afslører således mere end i det første øjeblik.

Drømme om svin forudsiger en lang og varig velstand for dig. Denne drøm er især for folk, der har arbejdet hårdt nok, som har nået pensionering og nu kan nyde livet som de vil, uden at bære så mange byrder og ansvar. Resten af den mand, der har dedikeret en masse tid til at opbygge et solidt fundament og et fast liv er fortjent.

Drømmer om lyserødt svin

Drømmer du om lyserød gris er en advarsel om at være mere forsigtig med folk omkring dig. En person, der spiller den gode engel, kredser om dig med et sødt smil og stikker dig derefter ned. Egoisme og misundelse er de kræfter, der styrer dette væsen. Vær forsigtig med ord, kropsholdning og tillid.

Drømmer du om sort gris

Svinekød - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Grådighed kommer fra dig eller et medlem af din familie. Drømmen om sort gris repræsenterer et af dette dyrs personlighedstræk, da han ikke kan lide at dele den mad, der gives til ham. Du behøver ikke at kæmpe og gå i krig med nogen, ved hvordan man genkender og demonstrerer, når du er mæt. Husk, at mindre er mere.

Drømmer om en griseunge

Denne drøm er intet andet end en allegori for at repræsentere folk, der ikke respekterer dig, især på en hierarkisk måde. Du vil stadig have problemer med de stædige væsener, der er lavet børn. Du er nødt til at dedikere dig selv til at tæmme disse svineånder, der på de mest varierede måder vil forsøge at få dig ud af vejen.

Men at drømme om en svineunge er nok en af de drømme, som folk, der føler sig forfulgt, ønsker at have, det er trods alt drømmen, der indikerer, at deres sejr over deres fjender vil blive opnået. Denne samme person, der så meget ønsker ham ondt, vil ende som en lille hvalp, formindsket før hans styrke og hans vitalitet.

Drømmer om gris bider dig

Drømmen om en gris der bider dig afslører vanskeligheder inden for det økonomiske område, men i dette tilfælde taler drømmen om en gris der bider dig også om mulige problemer i din forretning.

At drømme om en gris der bider dig er en advarsel om at være forsigtig, da det er et dårligt tegn på at du kan lide et alvorligt økonomisk slag i de kommende måneder. At bevare roen overfor økonomien og være fast i beslutningerne om hvordan du bedst forvalter dine penge vil være den bedste udvej for at forsøge at undgå så meget som muligt smerten ved dette faktum, herunder smerten i ego og stolthed.

Drømmer du om stegt flæskesteg

Svinekød - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømmer du om stegt svinekød, symboliserer du overflod. Vi har et meget forskelligt billede af asiatiske folk af overflod. Her i Vesten forbinder vi hurtigt det ord, når det optræder, med tanken om profit, penge og materiel rigdom. Men i virkeligheden er den overflod, som denne drøm bringer, det, der ikke har nogen pris, som følelserne, de mennesker, vi elsker, de gode øjeblikke i livet og selvfølgelig lykke.

Drømmer om hvid gris

Stædighed. At drømme om hvid gris, selv om det ser godt ud, er det ikke. Lyse farver repræsenterer ikke altid sødme eller klarhed af fakta, nogle gange bruger folk, såvel som ulve, kunstgreb for at se ud til at være, hvad de ikke er. Det klareste træk for dig at identificere dem vil være stædighed. Så vær forsigtig med disse mennesker.

Drømmer om mange grise

Svinekød - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

At drømme om mange svin er i de fleste tilfælde et forvarsel om ledelse. Hvis du allerede er teamleder, vil du forstå budskabet godt. For dem, der endnu ikke er det, er det på tide at vide, at du bliver en reference for en gruppe, og med den prestige og samling vil gå side om side med ansvaret for at være, i hvert fald i organisationsdiagrammet, overlegen i forhold til de andre.

Drømmer om flere grise

Drømmer du med flere grise, beder dig om at være mere forsigtig med din livshistorie, med dine hemmeligheder, med de afsløringer du laver om din intimitet og hovedsageligt om dine drømme og længsler. Folk er efter dig, indsamler værdifulde oplysninger og forbander dig derefter. Vær forsigtig.

Drømmer du om fed gris

Velstand. At drømme om en fed gris er altid et frisk pust for dem, der har ført deres liv i de sidste par år. Tag læren fra disse vanskelige øjeblikke med dig, og du vil vide, hvordan du kan få mest muligt ud af disse lektioner, når din vej støder på de første tegn på velstand og glæde.

Drøm, at du spiser svinekød

Svinekød er for mange kulturer rundt om i verden et symbol på rigdom, på store overskud og endda på at nyde en kærlighed eller romance, der er biografen værdig. At drømme at du spiser svinekød bringer derfor specifikke åbenbaringer om et eller alle disse områder af dit liv, for at vide mere, se dig omkring dig og identificer de subtile træk, som universet udstråler til dig.

Drømmer du om pindsvin

Svinekød - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Hårde kampe. Drømmer du om en tornegris, beder du om snilde og smidighed i den måde, du skal håndtere en fjende på. Kun du vil være i stand til at forstå dybden af denne drøm, da fjender kan være til stede på ethvert område af vores liv. Det vigtigste ved denne drøm er, at du sætter dig selv i en vinderposition, og det vil du også gøre.

Drøm, der dræber et svin

Drømmen om at dræbe en gris symboliserer nye resultater på det professionelle område. Du kan meget vel blive valgt til at tilhøre en ny arbejdsgruppe eller være en del af et projekt, der har store chancer for at blive lovende på mellemlang og lang sigt. Rul ærmerne op og sæt hovedet på arbejde, dedikation er ordet for tiden.

Drøm om dødt svin

Drømmer du om et dødt svin, er det åbningen af en ny cyklus for dit liv. Når vi starter en ny fase, skal vi forstå, hvilken fase der er specifik for et enkelt område af livet, men cyklusser er brede ændringer, der involverer alle sektorer af en persons liv. Derfor forventes det, at positive ændringer vil tage alle områder af dit liv.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!