Tattoo – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Tattoo - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om tatovering er en slags drøm, der ofte kan være forbundet med den måde, folk ser dig på, hvordan du forholder dig til dem, og hvordan du ser dig selv. Generelt repræsenterer drømme om tatoveringer sensualitet, misundelse, individualitet og forandring.

Men betydningen vil afhænge meget af det øjeblik, du går igennem i dit liv. Som vi har set, kan drømmen repræsentere dit ubevidste, ting, der er inde i dig, og som du ikke ved, hvordan du skal håndtere.

Hvis du drømmer om en tatovering, der f.eks. er din egen, kan det indikere noget, der har med din individualitet at gøre, og hvordan du er eller ønsker at være. Noget, der er unikt i dig, og som gør dig anderledes end andre mennesker omkring dig.

Hvis du drømmer om en andens tatovering, ændrer betydningen sig fuldstændig. Det kan betyde, at der er folk, der vil have dit onde. Vær altid opmærksom.

Tatoveringer afslører meget om vores følelser, og det er der, du skal starte din vurdering. Tag alt i betragtning, lav en komplet analyse af drømmen. Overvej tatoveringens placering, designet, hvordan du har det med den, om tatoveringen er på dig eller en anden, om personen tatoverer eller sletter tatoveringen. Alt dette vil have betydning for en mere præcis fortolkning af drømmen.

Drøm, at du får en tatovering

Tattoo - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

At drømme om at få en tatovering kan have en god betydning, hvis du synes, at tatoveringen er smuk. Det betyder, at du har et stærkt ønske om at ændre dig, at komme ud af rutinen, at gøre noget nyt med dit liv, og det kan ske meget snart.

Men hvis du ikke kan lide tatoveringen, hvis den giver dig en dårlig eller mærkelig følelse, er det et dårligt tegn, det kan repræsentere, at nogen forsøger at plette dit omdømme, at nogen fortæller løgne om dig til folk, du lever med. Du skal være meget forsigtig med falske mennesker, som kan være tæt på dig. Vær meget opmærksom på dem, der spørger meget om dit liv, eller som kun dukker op, når de har brug for noget.

Drøm, at du tatoverer en person

At drømme at du tatoverer nogen har en overraskende betydning: Det kan betyde at du vil komme væk fra dine venner, men du vil have en rimelig grund til det, selv om disse grunde ikke er så klare i første omgang. Det indikerer, at denne afstand vil bringe nye oplevelser og store chancer for at du kan opnå lykke. Denne afstand, der forudses i drømmen, er normalt relateret til et forløb med selvindsigt. En vanskelig beslutning, men som vil føre dig til nye erfaringer og modning.

Men pas på, hvis du er en tatovør i det virkelige liv, afspejler det kun hvad du er og viser, at du kender dig selv meget godt.

Drøm, der sletter tatovering

Tattoo - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

At drømme om at slette en tatovering, som du ikke kan lide, er et godt tegn. Det betyder, at du vil overvinde komplekser, angst, alt det, der står i vejen for dit liv. Nogle gange går vi igennem en situation, som vi ikke kan overvinde. En smerte, et forhold, der sluttede, en frygt. Og det efterlader os stagnerende. Men denne drøm indikerer, at du vil overvinde alt og gå ind i en meget lykkeligere fase.

Afhængigt af drømmens kontekst og dit liv kan det også betyde, at nogle aspekter af din personlighed vil ændre sig, fordi du vil lære værdien af erobring, af drømmerealisering, og alt dette vil give dig en masse glæde, både for dig og for folk omkring dig.

Drøm med tatovering på din arm

Det vil afhænge af det område af armen, hvor tatoveringen er placeret. Hvis tatoveringen er på dine biceps, indikerer det, at du ønsker at vise dig stærkere end de andre mennesker omkring dig. Det er direkte relateret til din personlighed og tjener til at vise dig din egen styrke.

Hvis tatoveringen er placeret på din underarm, viser det, at du ønsker at have bedre kontrol over de situationer, der sker i dit daglige liv, og at du ikke bryder dig om uforudsete begivenheder.

Drøm om en tatovering på dit ben

Drømme om en tatovering på dit ben eller endda dine fødder kan være forbundet med rejser, nye verdener, nye oplevelser, nye erfaringer, udforskning af forskellige ting. Det indikerer transformation. Det kan være forbundet med fysisk eller åndelig rejse.

Det vil afhænge af det design, der er repræsenteret i tatoveringen. For eksempel kan en drøm med en rosentatovering på benet betyde, at vi skal ud på en rejse for at finde en ny kærlighed eller genvinde en kærlighed, der er gået tabt.

Symbolikken i en tatovering på vores ben indikerer, at noget vil bringe os fremad.

Drøm om at tatovere din hånd

Drømmer du om en tatovering på din hånd, repræsenterer mødet med et meget stærkt og vigtigt venskab i dit liv. Venskaber, der vil gøre dit liv bedre og lettere.

Du går måske igennem en svær tid, hvor du har savnet en ven til at dele vanskelighederne og have støtte og denne drøm repræsenterer at du vil finde den person du altid kan regne med.

Drøm om en drage tatovering

Dragens design repræsenterer styrke, frihed, lidenskab og sensualitet, så at drømme om en dragetatovering indikerer, at der vil ske noget i dit kærlighedsliv. Forbered dig, for en så stærk kærlighed vil bringe dig meget lykke. Hvis du allerede har et forhold til nogen, indikerer denne tatovering, at der vil ske en ændring i det forhold, og til det bedre!

Hvis dragetatoveringen er placeret på dit håndled, er dette et tegn på, at du søger at blive anerkendt for din indsats i det virkelige liv for at komme ud af rutinen og forblive i aktion hele tiden.

Drømmer du om en tatovering på dit bryst

Tattoo - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om en tatovering på dit bryst, repræsenterer du, at du ønsker at vise dig selv som en stærk og magtfuld person, der kæmper for det, du ønsker.

På den anden side kan drømmen om en tatovering på brystet, afhængigt af konteksten i dit liv på det tidspunkt, betyde, at du har dominerende impulser eller endda skræmmer folk til at tro, at du er overlegen. Tænk over, om den magt, du tror, du har, virkelig er så stor, for den kan faktisk være meget mindre, end du tror.

Drøm om at tatovere dine balder

At drømme om en tatovering på balderne siger generelt meget om, hvordan du ser på dit kærlighedsliv og også din sensualitet. Betydningen af denne drøm repræsenterer ofte, at du forsøger at vise dine følelser og intentioner med din partner eller nogen du er interesseret i. Hvis denne person endnu ikke officielt er din partner, er det måske på tide at gøre dine intentioner klare. Du kan vinde en ny kærlighed.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!